Ka-ka Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 asher napisał(a):Bierz przykład ze mnie. I z Waszki. My doskonale wiemy, że natchnienie rzecz kapryśna i ulotna, nie można na nie naciskać, nie można od niego wymagać :shake: :roflt: :thumbs: ciiiiiicho, mam nadzieję, że niedługo będziemy:drink1:moją magisterkę :lol: najgorzej się zabrać, potem już jakoś idzie :evil_lol: a nawet się zabrałam ;) Quote
Ka-ka Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 anetta...toć mówię, że radioaktywna :lol: wrzucam kawałek Hektora... Quote
Alicja Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 :evil_lol::evil_lol:zajebioza :loveu: http://images26.fotosik.pl/173/18b6523966b8f8f1.jpg b&w;) http://images27.fotosik.pl/173/9956c43fef4660b8.jpg Quote
kate_m. Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Ka-ka napisał(a):kate... a w jakich ilościach to piłaś, że jeszcze na Ciebie działało Nie działało :lol: To było tylko przyzwyczajenie i ewentualnie efekt placebo "skoro wypiłam tyle, to na pewno nie zasnę nad tą książką" ;) Kawałek buldożka z poprzedniej strony całkiem całkiem się prezentuje. Quote
Ka-ka Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='kate_m.']Kawałek buldożka z poprzedniej strony całkiem całkiem się prezentuje.[/quote] będzie więcej kawałków :loveu: zgodnie z obietnicą, napstrykałam/-liśmy (z Bratem) duużo fotków wesołych :multi: wstawię po weekendzie, jak się uwolnię spod nawału książek i jarzma kolokwiów :angryy: dla tych nielicznych, ocalałych, gdzieś głęboko ukrytych[B] naszych fanów :loveu: :evil_lol:[/B] Quote
Alicja Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Ka-ka']będzie więcej kawałków :loveu: zgodnie z obietnicą, napstrykałam/-liśmy (z Bratem) duużo fotków wesołych :multi: wstawię po weekendzie, jak się uwolnię spod nawału książek i jarzma kolokwiów :angryy: dla tych nielicznych, ocalałych, gdzieś głęboko ukrytych[B] naszych fanów :loveu: :evil_lol:[/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]już jest po weekendzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
anetta Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Ale nie wiadomo po którym weekendzie :errrr::errrr: Quote
Ka-ka Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 po tym weekendzie, który właśnie się zaczyna :eviltong: aczkolwiek, nie chcę Was martwić, ale właśnie dziś wyskoczył mi egzamin :diabloti: na piątek, za tydzień...więc pewnie z "po weekendzie" zrobi się "przyszły weekend" :loveu: Quote
despera Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Cześć:lol: Wpadłam się przywitać i poszperać w poszukiwaniu fotek słynnego Prestona ;) Ucz się dzielnie i zalicz na 5!:calus: Quote
Alicja Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [FONT=Arial].............................[/FONT] Quote
Ka-ka Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 despera..... bo pomyślę, że dr B. nie znasz...jaka 5 :p :evil_lol: Alu...dobrze widzisz... nie ma fot...ale obiecałam i pamiętam....będzie także niespodzianka u Boorków...ale muszę najpierw przywieźć foty od Brata i trochę je obrobić...a chwilowo staram się nie korzystać z komunikacji miejskiej bo mam nieważną legitkę, a nadal jeżdżę na bilecie ulgowym :oops: więc lepiej, żebym przy obecnych finansach, nie zwiększała prawdopodobieństwa spotkania jakiegoś kanara... :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='Ka-ka']despera..... bo pomyślę, że dr B. nie znasz...jaka 5 :p :evil_lol: Alu...dobrze widzisz... nie ma fot...ale obiecałam i pamiętam....będzie także niespodzianka u Boorków...ale muszę najpierw przywieźć foty od Brata i trochę je obrobić...a chwilowo staram się nie korzystać z komunikacji miejskiej bo mam nieważną legitkę, a nadal jeżdżę na bilecie ulgowym :oops: więc lepiej, żebym przy obecnych finansach, nie zwiększała prawdopodobieństwa spotkania jakiegoś kanara... :evil_lol: [FONT=Arial];)...dam rade ....poczekam :p[/FONT] Quote
despera Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Czemu nie, w końcu cuda się zdarzają:evil_lol: Quote
dbsst Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 helloł HEKTOR team jest w deche :evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
asher Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Halo halo, co z tą niespodzianką? :razz: Oj przydałaby się, bo u burków strasznie nagadane, na dodatek na same przygnębiające tematy :diabloti: Quote
Ka-ka Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 a moje Słoneczko ma dziś okrągłe 5 urodzinki... nie przybyło mu od tego za dużo rozumku, ale uroczy jest, jak zawsze :loveu: Quote
Alicja Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 :loveu::loveu::loveu: STO LAT PRESTONKU :tort: :BIG::laola::BIG: Quote
despera Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Nie pochwaliłaś się takim wydarzeniem!! Sto lat i uściski:loveu: Quote
malawaszka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 oooo 1000 lal PRESTONKU!!!!! :laola: :drinking: http://images27.fotosik.pl/200/2a1f80b2c29e4453.jpg ale pięknie oboje wyszliście :loveu::loveu::loveu: Quote
asher Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Świrek ma już 5 lat? :-o Fiu, fiu, stateczny wiek (z naciskiem na fiufiu :evil_lol:). Wszystkiego naj naj naj! :multi: :BIG: Quote
anetta Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Wszystkiego NAJ NAJ lepszego!!! :multi: :bigcool: :tort: Quote
Ka-ka Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 a my byliśmy niedawno na wakaaaacjaaaaachhh i ZAKOCHAŁAM SIĘ w Mazurach :loveu: :loveu: :loveu: MY, tzn. ja z Atlasem (moim podopiecznym na czas wakacji-hehe....który hotel zapewni psu taki urlop :loveu: ) oraz Brat z Bratową i Hektorem :cool3: oto wycinek relacji z naszego urlopu :cool1: Szczur Wodny uczy się pływać :lol: Atlas podpowiada mi w scrabble :evil_lol: nasze mazurskie obozowisko Monopoly mniej go interesowało :p Latający Szczypiorek :evil_lol: Quote
Recommended Posts