Rudzia-Bianca Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 O tak tak reklama dżwignią handlu każdy wie , a mój bazarek tez prosi o wypchnięcie czasem na pierwszą ;) Quote
erka Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Dzisiaj zamówiłam następny pakiet ogłoszeń dla Gucia, może w końcu sie uda. Quote
Eruane Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Jutro albo pojutrze już nie będę miała dostępu do kompa przez jakiś czas, dopiero za granicą coś się zainstaluje. Proszę ogłaszajcie tą czarną szczeniorkę. Od kilku dni nikt juz o nią nie pyta, nie ma żadnych maili itd. :( Pamiętajcie o niej, bardzo proszę. :( Quote
Eruane Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Jeszcze odnośnie szczeniorki - uczona jest zostawania w domu w samotności. Drugi pies zostaje na dworze. Trochę popiszczy na początku, potem jest cisza. Jak się czegoś nie pochowa, to wiadomo, że sie tym zajmie, jak to szczenię. Była na szczepieniu, wet określił ją na docelowo psa maksymalnie średniego do 20 kg, na pewno nie więcej. Wiek określił na max 3 miesiące. Z drugim psem sunia bawi się ładnie. Ale w zabawie nie jest zbyt delikatna. Jest nadal energiczna i potrzebuje ruchu. Quote
divia_gg Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='erka']Dzisiaj zamówiłam następny pakiet ogłoszeń dla Gucia, może w końcu sie uda.[/QUOTE] Erko a moze na Warszawe go dac? bede jechala w niedziele 16 maja. Wiec jak cos moge wziac psiaka. Tylko nie pamietam czy mowilas ze chcesz go osobiscie zawiezc? Jak nie to ja moge go "upchac". W sumie cos nieduzego na pewno moze jechac;) Quote
Eruane Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Erko chciałam Ci coś przesłać na priva, ale skrzynkę masz załadowaną chyba. Quote
erka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Karolciasz28, jeżeli możesz, to upchnij Gucia, bo czarna szceniorka już nie potrzebuje. Jest domek chetny na nią w Krakowie. :) Szukamy transportu , jak najszybciej. Quote
karolciasz28 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 erka napisał(a):Karolciasz28, jeżeli możesz, to upchnij Gucia, bo czarna szceniorka już nie potrzebuje. Jest domek chetny na nią w Krakowie. :) Szukamy transportu , jak najszybciej. Spoko.:lol::lol:;) Quote
Eruane Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Szukamy transportu dla czarnej! Dziś mi zabierają kompa, więc ciężko będzie mi dotrzeć na dogo. Quote
erka Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Być może /na50%/ eliza_ska bedzie jutro jechała do Krakowa z psiakiem, mogłaby też zabrać czarną szczeniorkę. Ale trzeba by było ją zawieźć do Jędrzejowa. Czy ewentualnie ktos mogłby pojechac jutro o 14 -tej? Quote
Eruane Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Tak, tylko trzeba dać znać opiekunce tymczasowej szczeniorki, co i jak. Dziś oddaję kompa. Jeśli będę w internecie to chwilowo u kogoś, więc na priva proszę nic mi nie wysyłać, bo nie odczytam zbyt szybko. Quote
eliza_sk Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Erko, chyba guzik z dzisiejszego wyjazdu. Iwona nie odbiera telefonu :( Quote
Eruane Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 No trudno, czyli czekamy na kolejną możliwość transportu dla małej.:( Quote
erka Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Jestem wkurzona maksymalnie:diabloti::diabloti::diabloti:. Zrezygnowali za adopcji czarnej szczeniorki:angryy:. Jeszcze w sobote facet dzwonił i pytał, czy nie ma szans na transport w weekend, powiedziałam,że jednak chyba w środę . Jeszcze zapytałam,czy na pewno bedą czekac i są zdecydowani, powiedział,że oczywście, nie ma mowy,żeby cos się zmieniło Brzmiał naprawdę sensownie i sympatycznie. Dzisiaj ustaliłam wszystkie szczególy transportu, zadzwoniłam do ludzi, u których jest sunia, do Linssi, która miała wieźć do Karkowa i napisałam sms do faceta,żeby ustalił szczególy odbioru. Odpisał sms,ze po przemysleniu rezygnuja z adopcji!!!:mad::diabloti: Nawet nie zadzonił ...... Odpisałam, co o tym my slę, ale co z tego , sunia dalej nie ma domu. Quote
Maada Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Hej, dawno się nie odzywałam bo cały czas szukanie pracy zżera mi czas i energię, mam jutro i pojutrze znów rozmowy i nie mam głowy teraz do psiaków niestety :(. Miałam dziś telefon z jakiegos starego ogloszenia szczeniaków Koni od sensownie brzmiącej Pani z Krakowa. Podaje email: busia571 małpa gmail.com . Bardzo prosze przeslijcie jej aktualne namiary na szczeniaki bo ja nie jestem teraz na bieżąco. Chodzi jej o szczeniaka albo mlodego psa. Koniecznie psa a nie sukę, co do wielkości to chyba jej wszystko jedno. Moge tez podac tel i nazwisko na pw. Prosze potwierdźcie czy ktoś się z nią może skontaktować. Quote
andzia69 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Maada - pewnie ktoś sie odezwie... powiedz - co z Rysiem??? Quote
Maada Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 szczerze mówiąc nie wiem :( poprosiłam o zdjęcia do ogłoszen i nie mam odpowiedzi.. to ludzie na poziomie, krzywdy mu nie zrobią, mam nadzieję, że jednak zdecydowali sie go zatrzymać. zadzwonie tam po środzie Quote
Kar0la Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Czy wiadomo co się dzieje z sunią z tymi szczeniakami? Quote
ewab Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 [quote name='Kar0la']Czy wiadomo co się dzieje z sunią z tymi szczeniakami? Jutro się skontaktuję z dziewczyną, która je zgłaszała. Quote
anita_happy Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 hej...nie lubie, ale musze...prosze o pomoc...wiem, ze Wam tez ciężko.... po sąsiedzku w Szydłowcu rozgrywa sie na ulicy dramat szczeniaka poznajcie szkielet psiego dziecka Juniorek -to jego imie robocze...nie ma na DT...nie ma DT/DS...jego dom to ulica...straszny głód to rzeczywistość - co widać http://www.dogomania.pl/threads/185349-SZKIELET-PSIEGO-DZIECKA-woła-JEŚĆ-jego-dom-to-ulica?p=14652689#post14652689 pomoc potrzebna natychmiast Quote
erka Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Niestety nie możemy pomóc, zero kasy, zero adopcji, sporo psów na utrzymaniu. Jedna dobra wiadomośc, ta sunia już ma dom , można ja usunąć z wątku:). Quote
Recommended Posts