Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro albo pojutrze już nie będę miała dostępu do kompa przez jakiś czas, dopiero za granicą coś się zainstaluje. Proszę ogłaszajcie tą czarną szczeniorkę. Od kilku dni nikt juz o nią nie pyta, nie ma żadnych maili itd. :( Pamiętajcie o niej, bardzo proszę. :(

Posted

Jeszcze odnośnie szczeniorki - uczona jest zostawania w domu w samotności. Drugi pies zostaje na dworze. Trochę popiszczy na początku, potem jest cisza. Jak się czegoś nie pochowa, to wiadomo, że sie tym zajmie, jak to szczenię. Była na szczepieniu, wet określił ją na docelowo psa maksymalnie średniego do 20 kg, na pewno nie więcej. Wiek określił na max 3 miesiące. Z drugim psem sunia bawi się ładnie. Ale w zabawie nie jest zbyt delikatna. Jest nadal energiczna i potrzebuje ruchu.

Posted

[quote name='erka']Dzisiaj zamówiłam następny pakiet ogłoszeń dla Gucia, może w końcu sie uda.[/QUOTE]
Erko a moze na Warszawe go dac? bede jechala w niedziele 16 maja. Wiec jak cos moge wziac psiaka. Tylko nie pamietam czy mowilas ze chcesz go osobiscie zawiezc? Jak nie to ja moge go "upchac". W sumie cos nieduzego na pewno moze jechac;)

Posted

Karolciasz28, jeżeli możesz, to upchnij Gucia, bo czarna szceniorka już nie potrzebuje. Jest domek chetny na nią w Krakowie. :)
Szukamy transportu , jak najszybciej.

Posted

erka napisał(a):
Karolciasz28, jeżeli możesz, to upchnij Gucia, bo czarna szceniorka już nie potrzebuje. Jest domek chetny na nią w Krakowie. :)
Szukamy transportu , jak najszybciej.

Spoko.:lol::lol:;)

Posted

Być może /na50%/ eliza_ska bedzie jutro jechała do Krakowa z psiakiem, mogłaby też zabrać czarną szczeniorkę.
Ale trzeba by było ją zawieźć do Jędrzejowa.
Czy ewentualnie ktos mogłby pojechac jutro o 14 -tej?

Posted

Tak, tylko trzeba dać znać opiekunce tymczasowej szczeniorki, co i jak.
Dziś oddaję kompa. Jeśli będę w internecie to chwilowo u kogoś, więc na priva proszę nic mi nie wysyłać, bo nie odczytam zbyt szybko.

Posted

Jestem wkurzona maksymalnie:diabloti::diabloti::diabloti:.
Zrezygnowali za adopcji czarnej szczeniorki:angryy:.

Jeszcze w sobote facet dzwonił i pytał, czy nie ma szans na transport w weekend, powiedziałam,że jednak chyba w środę . Jeszcze zapytałam,czy na pewno bedą czekac i są zdecydowani, powiedział,że oczywście, nie ma mowy,żeby cos się zmieniło Brzmiał naprawdę sensownie i sympatycznie.

Dzisiaj ustaliłam wszystkie szczególy transportu, zadzwoniłam do ludzi, u których jest sunia, do Linssi, która miała wieźć do Karkowa i napisałam sms do faceta,żeby ustalił szczególy odbioru.
Odpisał sms,ze po przemysleniu rezygnuja z adopcji!!!:mad::diabloti:

Nawet nie zadzonił ...... Odpisałam, co o tym my slę, ale co z tego , sunia dalej nie ma domu.

Posted

Hej, dawno się nie odzywałam bo cały czas szukanie pracy zżera mi czas i energię, mam jutro i pojutrze znów rozmowy i nie mam głowy teraz do psiaków niestety :(. Miałam dziś telefon z jakiegos starego ogloszenia szczeniaków Koni od sensownie brzmiącej Pani z Krakowa. Podaje email: busia571 małpa gmail.com . Bardzo prosze przeslijcie jej aktualne namiary na szczeniaki bo ja nie jestem teraz na bieżąco. Chodzi jej o szczeniaka albo mlodego psa. Koniecznie psa a nie sukę, co do wielkości to chyba jej wszystko jedno. Moge tez podac tel i nazwisko na pw. Prosze potwierdźcie czy ktoś się z nią może skontaktować.

Posted

szczerze mówiąc nie wiem :( poprosiłam o zdjęcia do ogłoszen i nie mam odpowiedzi.. to ludzie na poziomie, krzywdy mu nie zrobią, mam nadzieję, że jednak zdecydowali sie go zatrzymać. zadzwonie tam po środzie

Posted

[quote name='Kar0la']Czy wiadomo co się dzieje z sunią z tymi szczeniakami?

Jutro się skontaktuję z dziewczyną, która je zgłaszała.

Posted

hej...nie lubie, ale musze...prosze o pomoc...wiem, ze Wam tez ciężko....
po sąsiedzku w Szydłowcu rozgrywa sie na ulicy dramat szczeniaka

poznajcie szkielet psiego dziecka
Juniorek -to jego imie robocze...nie ma na DT...nie ma DT/DS...jego dom to ulica...straszny głód to rzeczywistość - co widać
http://www.dogomania.pl/threads/185349-SZKIELET-PSIEGO-DZIECKA-woła-JEŚĆ-jego-dom-to-ulica?p=14652689#post14652689
pomoc potrzebna natychmiast

Posted

Niestety nie możemy pomóc, zero kasy, zero adopcji, sporo psów na utrzymaniu.

Jedna dobra wiadomośc, ta sunia już ma dom , można ja usunąć z wątku:).