Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lucky ja mam dla jednego psa 2 obroże i żyje a ty masz 16 i ci mało:)?? Zresztą ja nie mam ochoty już nic kupować, szkoda mi kasy na to wszystko... wole sobie kupić coś fajnego:D

Posted

[quote name='chi23']Lucky ja mam dla jednego psa 2 obroże i żyje a ty masz 16 i ci mało:)?? Zresztą ja nie mam ochoty już nic kupować, szkoda mi kasy na to wszystko... wole sobie kupić coś fajnego:D[/QUOTE]
Jeżeli jej się podoba a nic innego ani jej ani psu nie brakuje to dlaczego nie? Wydaje mi się, że to nie nasza sprawa ile kto kupuje obroży. ;)
Lepszy taki nałóg niz inny.
Ja czasami lubię kupić obrożę bo lubię mieć coś nowego, a sobie też nie żałuję, torebki i buty przybywają u mnie zdecydowanie za często. :lol:

Posted

Pewnie że to nasza osobista sprawa tylko ja nigdy tyle obroży nie miałam, dlatego się dziwię. Ja też coś kupuję jak mi się wyjątkowo spodoba, ale naprawdę rzadko.

Posted

chi, ale po co to tak komentować? No moja suka też ma 2 obroże, ale jakoś nie wytykam wszystkim innym, że tyle kupują... Daj już sobie spokój, bo to się robi nudne. Przepraszam,a ale musiałam to z siebie wyrzucić.

Posted

[quote name='chi23']Pewnie że to nasza osobista sprawa tylko ja nigdy tyle obroży nie miałam, dlatego się dziwię. Ja też coś kupuję jak mi się wyjątkowo spodoba, ale naprawdę rzadko.[/QUOTE]
To jest raczej mój interes ile mój pies ma obroży, może mieć nawet 100 . :)
Dokładnie lepszy ten nałóg niż palenia czy ćpanie :)

Posted

[quote name='Onomato-Peja']chi, ale po co to tak komentować? No moja suka też ma 2 obroże, ale jakoś nie wytykam wszystkim innym, że tyle kupują... Daj już sobie spokój, bo to się robi nudne. Przepraszam,a ale musiałam to z siebie wyrzucić.[/QUOTE]

Nie szkodzi. Naprawdę nie mam ochoty się kłócić:shake:...

Posted

[quote name='Maupa4']Te Huntera ?
Ta Beast Dog ma 2,5 m
Reszta czaszek ma 2 cm. Ta w kratke też 2 cm.

A te nowe z Trixie to 2,5 cm szerokosci i 60 cm długości.
Tylko te maja po 2 cm

I te są dla "dziewczyn". Reszta dla "chłopaków".
Bulwy maja grube szyje ... ;)
I według mnie lepiej im w szerszych obrożach. Z moich chłopców to "najcieńszy" ma 45 cm obwodu szyi. Reszta w "okolicy" 50 cm.
A nosili już i 3 cm obroże z EzyDoga i według mnie wygladali ok - a nie jak w kołnierzu ortopedycznym ;)[/QUOTE]
chodzilo mi o trixie
wygladaja bardzo szeroko
wszystkie sa swietne!
to rzeczywiscie bulwy maja karczycha ;)

Posted

Jakby Peace Pup było dla dużych to już bym je miała milion razy...
Mam nadzieję, że wyrobią ten model dla dużych;)

A dzisiaj byłam w zoologu z zamiarem kupienia Rogza miękkie i lekkie pomarańczowego, ale były tylko zaciski i nie mogłam porównać cen zatrzasków.

I jestem też zła, że Red Dingo poszalało z cenami...

Posted

[quote name='konikowa']Błagam Was o pomoc!!
Nie mogę się zdecydować!!

Pomóżcie wybrać, conajlepsze:
Lupine Flower Power,
Lupine Meadow,
Lupine Flower Patch?

Muszę się do jutra zdecydować...[/QUOTE]

z tych 3 to meadow mi sie najardziej podoba:cool3:

Posted

Wiesz, musiałabym się przejechać i zobaczyć jeszcze raz, bo tylko je zobaczyłam i się bardzo nie przyglądałam;)
Ale gdzieś na internecie widziałam obrożę... Muszę poszukać

Posted

[quote name='konikowa']Błagam Was o pomoc!!
Nie mogę się zdecydować!!

Pomóżcie wybrać, conajlepsze:
Lupine Flower Power,
Lupine Meadow,
Lupine Flower Patch?

Muszę się do jutra zdecydować...[/QUOTE]

Dla Seterka wzięłabym Lupine Meadow lub Lupine Flower Power ;)

Posted

Znalazłam...
[URL]http://sklep.zoolandia.pl/rogz,obroza,fancy,dress,armed,response,collar,2,1,7840.html[/URL]
Tutaj widziałam i nie powiem, że chyba tutaj są najtańsze Rogz'y. Z przesyłką wychodzi taniej niż w nie jednym sklepie bez.

I smycz też jest:
[URL]http://sklep.zoolandia.pl/rogz,smycz,armed,response,fixed,lea,-,smycz,zwykla,4,1,7856.html[/URL]

Posted

no własnie jak juz coś mają to smycz a mi bardzo bardzo zależy an obroży....
W [url]www.as.wroclaw.pl[/url] zamówiłam i po otrzymaniu przelewu napisali, ze ni ma :P
Zaliczyłam wszystkie sklepy wskazane przez stronę Rogza plus pare innych....:(

Posted

To ja się postaram jakoś wpaść do tego zoologa, ale nie gwarantuję, że będą. Poza tym ceny kosmiczne. Za Rogza miękkie i lekkie zaciskowego 58 zł chcieli...

Myślę, że na jakiejś wystawie najprędzej będzie można dostać.