Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='cockermaister']a ja własnie najbardziej nad fioletem, no ale jeszcze poczekam na innych głosy i może wkońcu się zdecyduje

a może różową ??[/QUOTE]

Różowy też się ładnie z brązem komponuje :)

Posted

Zielony-limonka jest mdły. Fiolet bardzo fajny w odcieniu - intensywniejszy od rogzowego. Pomarańcz podobnie, fajny intensywny odcień. Żółtego nie mam. Bardzo fajny w odcieniu jest błękitny cotton candy.

Posted

[quote name='sator_k_']Nie pomagasz tym nikomu w podjęciu decyzji:evil_lol:[/QUOTE]

oj wiem, wiem :lol::evil_lol:

[quote name='Migori']Zielony-limonka jest mdły. Fiolet bardzo fajny w odcieniu - intensywniejszy od rogzowego. Pomarańcz podobnie, fajny intensywny odcień. Żółtego nie mam. Bardzo fajny w odcieniu jest błękitny cotton candy.[/QUOTE]

możesz dać fotki na psie ??

chyba zostanie na żółtym ;)

Posted

[quote name='MakeBelieve']Voute, a jaki rozmiar potrzebujesz?:DD[/QUOTE]

Będę zamawiać L-kę, albo niebieski odblask, albo jakiś wzorek...

Posted

[quote name='cockermaister']
chyba zostanie na żółtym ;)[/QUOTE]

żółty będzie fajnie wyglądał bo ma taki 'żywy' odcień ;)
bierz żółty :razz:

Posted

A takiego bureczka w jakim kolorze byście widzieli?
[IMG]http://i56.tinypic.com/2wnr0uh.jpg[/IMG]
[IMG]http://i55.tinypic.com/2zei4c4.jpg[/IMG]
Marzy mi się jakaś nowa obroża i smycz do kompletu i teraz zastanawiam się jaka :-) Bardzo ładnie mu było w zielonej, ale tak sobie myślę, że jakbym miała niebieską obrożę i smycz, to smycz by mu też do szelek pasowała, no ale sama nie wiem :roll: Jakby ktoś miał do sprzedania jakieś ciekawostki na psią szyjkę 30cm to ja chętnie zerknę :smile:

Posted

To teraz ja mam niekonwencjonalne pytanie. Naszło mnie na zrobienie obroży dla psa ;) Mam czarną tasiemkę o szerokości 3 cm i nie wiem, co na niej wyszyć. Jakie macie pomysły? Dla psa z awatara. Będę szyć ręcznie, nie na maszynie. Mam do dyspozycji nici granatowe, pomarańczowe, różowe, zielone, białe oraz wełnę w kolorze zielonym i niebieskim. Coś łatwego, bo nie umiem szyć :)

Posted

[quote name='Voute']To teraz ja mam niekonwencjonalne pytanie. Naszło mnie na zrobienie obroży dla psa ;) Mam czarną tasiemkę o szerokości 3 cm i nie wiem, co na niej wyszyć. Jakie macie pomysły? Dla psa z awatara. Będę szyć ręcznie, nie na maszynie. Mam do dyspozycji nici granatowe, pomarańczowe, różowe, zielone, białe oraz wełnę w kolorze zielonym i niebieskim. Coś łatwego, bo nie umiem szyć :)[/QUOTE]
Hm może kolorowymi imię psa? :)

Posted

[IMG]http://img52.imageshack.us/img52/2765/img0505kf.jpg[/IMG]

Tak, wiem, że jest okropna, ale ja nie umiem szyć :) Na zdjęciu jeszcze nie była skończona, obecnie to jest zacisk (który jednak niekształtnie wychodzi na zdjęciach, więc daję nieskończoną)

Posted

Napiszcie mi jaki kolor najbardziej pasuje do psa o maści tricolor? chodzi o moją sunie z avatarka. Wydaje mi się że w zieleni jej ładnie ale taki kolor już mamy, może jakiś inny?
Nie wiem jeszcze nawet jaką chce obroże bo za dużo mi się podoba a wszystkiego na raz niestety nie kupie.

Edit: Myślałam nad muscatem z pseudo skórki. Jest czerwony, czarny, błękitny, jasno różowy i musztardowy.