Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[QUOTE]Fakt, tanie nie są :diabloti: ale warte tej kasy jak ma się aktywnego psa, a pogoda jaka w tym roku jest każdy widzi ;-) Poza tym to wydatek na dłuższy czas więc można odżałować.[/QUOTE]

Weszko, wiesz, ze mam psa, ktory kocha robic tak :razz:
[IMG]http://i198.photobucket.com/albums/aa84/jo_annn/hmm.jpg[/IMG]

ale wtedy wsadzam pod prysznic i plucze do skutku razem z obroza /nosimy ukochane Rogzowe odblaski, dobrze znosza takie traktowanie:evil_lol:/ ale Twoj wzor super pasuje do koloru p&s :)

Posted

[quote name='Justa']Słuchajcie, mam pytanie znów odnośnie flexi, bo oglądałam dzisiaj w kakadu i nasuwają mi się pewna spostrzeżenia..
Mianowicie Comfort Compact 1 jest bardzo fajna wielkościowo.
Natomiast znalazłam też Comfort 1 i jest od niej mniejsza i nie jest już taka fajna..
A obiec były taśmami :mdleje:

I teraz boję się, że jak zamówię w internecie to dostanę tą mniejszą :shake:
Ktoś może może mnie oświecić w tej dziedzinie?

Ah i chyba czarna jednak będzie. Aczkolwiek kusi mnie czerwono-czarna.[/QUOTE]
A to nie było czasem odwrotnie, czyli obie były Flexi Compact (taśmowe), przy czym większa była Comfort Compact (z gumową rączką), a mniejsza tylko Compact (cała plastikowa)?

Aaaaa, mogło być jeszcze tak, że mniejsza miała 3 metry, a większa 5, stąd ta różnica wielkości. ;)

Posted

[quote name='Asia & Ginger']A to nie było czasem odwrotnie, czyli obie były Flexi Compact (taśmowe), przy czym większa była Comfort Compact (z gumową rączką), a mniejsza tylko Compact (cała plastikowa)?

Aaaaa, mogło być jeszcze tak, że mniejsza miała 3 metry, a większa 5, stąd ta różnica wielkości. ;)[/QUOTE]

Nie, obie miały wlaśnie gumową rączkę ! I to mnie bardzo zaskoczyło.. Z tym, że jedna miała sam napis Compact, a druga Comfort Compact (ta większa). A taśmowej Compact wogóle nigdzie znaleźć nie mogę, wszędzie tylko linki.
Chodzi mi o to, że chciałabym ten większy rozmiar a nie mam pewności, że to co widnieje na zdjęciu to akurat to czego chcę :shake:

Chciałam wziąć tą:
[URL="http://animalia.pl/produkt,8705,Flexi_Smycz_automatyczna_Comfort_Compact_Small_-_1.html"]http://animalia.pl/produkt,8705,Flexi_Smycz_automatyczna_Comfort_Compact_Small_-_1.html[/URL]

Posted

[quote name='Justa']Nie, obie miały wlaśnie gumową rączkę ! I to mnie bardzo zaskoczyło.. Z tym, że jedna miała sam napis Compact, a druga Comfort Compact (ta większa). A taśmowej Compact wogóle nigdzie znaleźć nie mogę, wszędzie tylko linki.
Chodzi mi o to, że chciałabym ten większy rozmiar a nie mam pewności, że to co widnieje na zdjęciu to akurat to czego chcę :shake:

Chciałam wziąć tą:
[URL]http://animalia.pl/produkt,8705,Flexi_Smycz_automatyczna_Comfort_Compact_Small_-_1.html[/URL][/QUOTE]
No to ciekawe zjawisko. :roll:

Ja kupiłam na Allegro Comfort Compact 2 i przyszła taka sama jak te z linku. ;)

Posted

sliczne te szelki na Akirze!
rzeczywiscie jakos profesjonalnie wygladaja!

jo ann przeciez tarzanie w blocie to najlepsza zabawa! a tam ze czasami tzreba jakas obroze wywalic ;p

Posted

Justa przeciez w sklepach net czy tez na aukcjach masz napisane dokladnie symbol i rozmiar - inaczej byc nie moze ;) Chyba, ze osoba malo zaufana to wtedy skutki moga byc inne (ale od tego sa opinie na alledrogo)

Posted

[quote name='toyota']O kurczaki , jo_ann , to Twój pies naprawdę , czy zdjęcie z netu ? Ale z niego numer :crazyeye:[/QUOTE]

no moje ukochane borderzątko:loveu: blotniarka :cool1:

Jakby ktos mial rogzowe L -odblaski albo te lekkie i miekkie... to PW:lol:

Posted

[quote name='Szerkanka']A do nas doszly szele juliusa pomaranczowe, tylko chcialam z napisem "gangster" a przyslali mi "milosc na czterech lapach"[/QUOTE]
o kurcze
bd zamieniac?
ciekawe skad taki blad

Posted

A do nas doszly szele juliusa pomaranczowe, tylko chcialam z napisem "gangster" a przyslali mi "milosc na czterech lapach"

A jak kontaktowałaś się ze sklepem? Mailowo? Bo pisałam do nich maila już dość dawno temu i nie dostałam żadnej odpowiedzi.
Posted
a te juliusy w Polsce mozna dostac???

smycz ManMata "PAWS" czerwona- jakby co PW :)

Z tego co wiem, to na chwilę obecną nie.

Posted

[quote name='Marta_Ares']a te juliusy w Polsce mozna dostac???

smycz ManMata "PAWS" czerwona- jakby co PW :)[/QUOTE]

ja je dorwalam na ebay :) wyszly ok 110 zl, ale im mniejszy rozmiar tym tansze, a wiadomo ze musialam wziac najwieksze.

Posted

[quote name='Smile of Red Witch']Marta napisz do nich, powinni Ci je przesłać do Polski ;)[/QUOTE]
nie zamierzam narazie zamawiać, tak z ciekawości pytałam, a pozatym jakoś mi do psa nie pasuja;D

Posted

[quote name='jo_ann']Czy ktos gdzies jeszcze widzial zatrzaski ROGZ miekkie i lekkie / K2 rozmiar L -niebieskie???????[/QUOTE]

[url]http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?products=product&prod_id=906[/url]

Posted

Jestem po sprzataniu psiego pudla... Bede miec niebawem troszke psiej galanterii na wymiane lub w cenach mocno wyprzedazowych /rozmiary raczej na psy srednie/. Szczegoly wkrotce :cool1:

Posted

[quote name='jo_ann']Jestem po sprzataniu psiego pudla... Bede miec niebawem troszke psiej galanterii na wymiane lub w cenach mocno wyprzedazowych /rozmiary raczej na psy srednie/. Szczegoly wkrotce :cool1:[/QUOTE]

opróżnij skrzynke:cool3: