Monieq Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 2 godziny temu, emka-tysia napisał: Hej, mam pytanko do osób, które zamawiały coś z DogStyle. Zawsze tak długo czeka się na realizację zamówienia (minęły już 3 tygodnie)? Czy po prostu trafiłam na "gorący" okres? Jeszcze z tydzień czy dwa możesz poczekać niestety ;) Quote
żmijka Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 2 godziny temu, emka-tysia napisał: Hej, mam pytanko do osób, które zamawiały coś z DogStyle. Zawsze tak długo czeka się na realizację zamówienia (minęły już 3 tygodnie)? Czy po prostu trafiłam na "gorący" okres? Na allegro jest info o urlopie sprzedającego. Ale długie oczekiwanie u dogstyle to standard. Najpierw kilka tygodni czekania na odpisanie na wiadomość na fb, potem kolejne oczekiwanie na realizację zamówienia i wysyłkę. Szybciej było, jak zamawiałam z aukcji allegro gotowca (ok. 2,5 tygodnia). Kiedy chodzi o spersonalizowane akcesoria, to w ogóle ciężko się dogadać w sprawie szczegółów, a co dopiero mówić o samej realizacji i wysyłce. Quote
marta1624 Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Ja nigdy na Dogstyle nie narzekam, zawsze zgodnie z terminem, zamówienie idealne, odpisywanie szybkie, i cierpliwość co do mojego marudzenia/domawiania :D Nie wiem, chyba jestem szczęściarą :P Quote
Victoria Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Godzinę temu, marta1624 napisał: Ja nigdy na Dogstyle nie narzekam, zawsze zgodnie z terminem, zamówienie idealne, odpisywanie szybkie, i cierpliwość co do mojego marudzenia/domawiania :D Nie wiem, chyba jestem szczęściarą :P ja tak samo ;) Quote
Cerro Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Ktoś może mi podpowiedzieć, na co zwrócić uwagę przy kupnie obroży dla szczeniaka? Bo o ile wiem, jaką chcę smycz, to kompletnie nie mam pojęcia, na jakie obroże patrzeć - chodzi mi o sposób zapięcia, szerokość, materiał? I czy jeżeli będę chciała uczyć psa pracy w szelkach to lepiej, żeby od razu zacząć ćwiczyć z takim typem szelek, w jakim będzie pracował, czy to bez znaczenia zupełnie? Trochę śmieszne te pytania, ale jak się tylko nad czymś zacznę zastanawiać, to zaraz mam wątpliwości. :F Quote
nadira Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 8 godzin temu, Cerro napisał: Ktoś może mi podpowiedzieć, na co zwrócić uwagę przy kupnie obroży dla szczeniaka? Myślę, że najlepsza będzie obroża na plastikowy zatrzask (płynna regulacja długości), z miękkim podszyciem (np.neopren albo gąbczasta siateczka) Z tymi szelkami różne opinie słyszałam, wg. mnie nie ma co przesadzać- z moich obserwacji wynika, że większość psów ma to w nosie, w czym pracuje (np.tropienie). Oby tylko szelki były wygodne, nie krępowały ruchów, dobrze dobrane rozmiarowo Quote
xxxkaluniaxxx Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 Dla szczeniaka na początek miałam zwykłą 1cm obroże na zatrzask :) obecnie chodzi w 2cm półzaciskach :) Quote
Cerro Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 Dzięki. A te plastikowe klipsy są w ogóle godne zaufania? Bo gdzieś tam z tyłu głowy mam wizję, że przy mocniejszym szarpnięciu po prostu puszczą... Quote
olla1998 Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 O 29.03.2016o16:07, emka-tysia napisał: Hej, mam pytanko do osób, które zamawiały coś z DogStyle. Zawsze tak długo czeka się na realizację zamówienia (minęły już 3 tygodnie)? Czy po prostu trafiłam na "gorący" okres? Ja czekałam dwa miesiące :D i na dodatek przysłali szelki z innym wzorkiem :P. Quote
xxxkaluniaxxx Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 6 minut temu, Cerro napisał: Dzięki. A te plastikowe klipsy są w ogóle godne zaufania? Bo gdzieś tam z tyłu głowy mam wizję, że przy mocniejszym szarpnięciu po prostu puszczą... Nigdy żaden zatrzask mi nie puścił :) Quote
Pepper-oni Posted March 31, 2016 Posted March 31, 2016 Doszły nasz obroże WW. Matko kółko jak dla konia. Zdecydowanie nie dla małych psów :(. Quote
XdamianX Posted March 31, 2016 Posted March 31, 2016 Jaki masz rozmiar? Ja mam eSke i nie zauwazylem zeby z kolko bylo za duze ;d Quote
zahirka11 Posted March 31, 2016 Posted March 31, 2016 robi ktoś albo będzie robił zamówienie z Niemiec z luxus4dogs? bo chętnie dołożyłabym się :P Quote
gops Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Rogz "odblaskowy" ten szary nie z nitką, dobrze się trzyma? Pęka? Quote
a_niusia Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Nawet nieźle. Ja swoje mam chyba już z 5 lat. Quote
gops Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Godzinę temu, a_niusia napisał: Nawet nieźle. Ja swoje mam chyba już z 5 lat. Ok, zaryzykuje więc. U nas w tk max wiszą szelki i mnie kuszą :) Quote
Harley Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Jak to się dzieje, że wszyscy kupują jakieś fajne rzeczy w TKMaxx, a ja nie mogę. Jak już zjadę z wycieczką do miasta to same szmaty i badziew, albo rzeczy na mikropieski. A nie, przepraszam, lawendowe woreczki na kupy kupiłam... :-( Żeby nie było, że nie na temat. Zamówiłam bawełnianą smycz z amiplay. A poza tym wciąż przeżywam przeza*ebistość obroży z Superdoga - najlepsze z wszystkich jakie mamy. Quote
toyota Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Diana w szelkach EzyDog: fot. Marcin Wojtasik -Piknik Przyjaciół Schroniska Toruń :) 2 Quote
Kesja Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Posiada ktoś obrożę w jednorożce z pik-pik? :) Będę wdzięczna za jakieś realne zdjęcia tego kolorku i opinie o samej taśmie Quote
Monieq Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Kesja, chyba a_niusia kiedyś wrzucała tutaj zdjęcie pikpików. Quote
Monieq Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 O 10.01.2016o19:29, a_niusia napisał: ja mam obroze w jednorozce i jest super, bo jest w jednorozce^^ jesli jednak komus nie zalezy na konkretnym wzorze to lepiej kupic superdoga - to tez obroza z takiej sztywnej, latwo spieralnej tkaniny, a duzo lepiej zrobiona. ale jednorozcow nie maja:) O, znalazłam :D Quote
Recommended Posts