Vailet Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 El perro nadal nie obfocone, ale w tym czasie doszły mi rogzy dla Tofika- obroża i smycz miekkie lekkie, do tego szelki z wycofanego wzoru, na które polowałam kilka lat :P Zamówiłam je ze świadomością ze będę musiała przerobić górny pasek, bo w Mkach jest strasznie długi co nie wygląda dobrze na małych psach. Zdjęcia porównujące przed przerobieniem i po Dodam, że za komplet obroża + smycz zapłaciłam 27zł - polecam przejrzeć krakveta :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kocurkotka Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 7 godzin temu, .Agata. napisał: To masz już ułatwiony wybór - lupine w Polsce nie zamówisz :P szukałam też na ebayu i ogólnie jakoś ciężko mi znaleźć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agnes Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 7 godzin temu, .Agata. napisał: To masz już ułatwiony wybór - lupine w Polsce nie zamówisz :P Nigdzie? " produkty marki Lupine będzie można kupić TYLKO u autoryzowanych partnerów. " Nie szukałam, nie pytałam ale może ktoś pytał Lupine jak to jest teraz? Vailet super komplet! Ale tam komplet, smycz genialna!! Uwielbiam ta serie, kazdy kolor mi sie strasznie podoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vailet Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 Smycz w tym rozmiarze jest tak lekka że chwilami zapominam ze ja trzymam :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nadira Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 21 godzin temu, Pepper-oni napisał: Tymczasem po świątecznych porządkach z lekka się zdziwiłam ile się tego wszystkiego nazbierało. Psy docelowo miały być dwa, ale zostanie jednak jeden. Nonono...jak na półce w sklepie ;) masz wszystkie lupinkowe wzory??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepper-oni Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 Nie wszystkie ale dużo. To moje ulubione akcesoria. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tilia Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 21 godzin temu, .Agata. napisał: To masz już ułatwiony wybór - lupine w Polsce nie zamówisz :P Muszą gdzieś być. Parę dni temu poszukując czegoś zupełnie innego natrafiłam na niezły wybór lupinków w sklepie stacjonarnym (Zookarmy). Pepper - oni, super zbiór. Żałuję że nie robią obroży z szerszych taśm. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepper-oni Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 Vailet przepięknie w tym rogzie. Ja strasznie żałuję że nie możemy używać rogza. M-ki za wąskie a L-ki za duże w obwodzie. Przy poprzednim 4kg psiaku tylko rogza używałam w takich rozmiarach jak ty M obroże i S smycze. Było idealnie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Agata. Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 5 godzin temu, Tilia napisał: Muszą gdzieś być. Parę dni temu poszukując czegoś zupełnie innego natrafiłam na niezły wybór lupinków w sklepie stacjonarnym (Zookarmy). szkoda, że nie pamiętasz jaka to strona ;) ja przetrzepałam internety i oprócz jakichś pojedynczych starych obroży nic nie znalazłam, osobiście na serię basic skusiłabym się bez zastanawiania - głównie szukam smyczy, lupinowe pod względem wygody, długości i szerokości są idealne pod obydwa moje psy :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angineuuka Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 Wkoncu kupilam takie obroze skorzane, jakie Chcialam :D jak o nie zadbac? ( kupilam tez smycz kookito w kotwice :D ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tilia Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 .Agata. Zookarmy - sklep.zookarmy.pl Byłam ich w sklepie stacjonarnym, w e-sklepie nie mają, ale jakby zadzwonić? Jak potrzebujesz jakiegoś konkretnego wzoru, to może by wysłali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tilia Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 .Agata. Zookarmy - sklep.zookarmy.pl Byłam ich w sklepie stacjonarnym, w e-sklepie nie mają, ale jakby zadzwonić? Jak potrzebujesz jakiegoś konkretnego wzoru, to może by wysłali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dance_macabre Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 Może ktoś mi podpowie: Szukam szelek Y pasujący do tej rudziny. Szelki mają być głównie do jazdy pociągami i chodzenia po mieście. Wcześniej miałam hurtty i byłam bardzo zadowolona ale po dwóch latach przestały wyglądać "wyjściowo". Dopuszczam albo 2 hurttę (na kolor) albo coś innego byle było wytrzymałe na szarpnięcia i niespodziewane wypadki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angineuuka Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Druga hurtta! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brjagata Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Ma ktoś może Hurtte Cherry? Czy to taki dość mocny, czy trochę zgaszony róż? Bo na zdjęciach wygląda różnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Illusion Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Według mnie to bardziej taki stonowany odcień, jak jeszcze miałam takie szelki to zrobiłam zdjęcie porównawcze malinowego, wiśniowego i różu lifeguard: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XdamianX Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Kilka postów wyżej dodawałem zdjęcie mojego shiha. Będzie mu pasowała obroża w ananaski z Kudłatego? Czy może lepiej któraś z tych: Albo jeszcze jakaś inna? Wybór jest tak ogromny, że nie mam pojęcia :C Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harley Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 XdamianX - ja bym brała ananasy albo cytryny. Ale bardziej ananasy i do tego jakieś żarówiaste podszycie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XdamianX Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Myslalem nad szmaragdowa pianka neoprenowa. Ew jakies minky. Nigdy nie mialem obrozy z tym podszyciem. Nie wiem czy minky sie "mechaci" w czasie czyszczenia, a przy moim brudasie czesto musze czyscic obroze. Albo czy latem nie grzeje psa za mocno... Co byscie wybrali? Pianka czy minky? *Softshell juz mam, a siateczki nie chce :D* Przepraszam za brak polskich znakow, pisze z telefonu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tilia Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Illusion, te środkowe to wiśnia? Ciekawy odcień, taki cieplejszy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dance_macabre Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 O 20.03.2016o07:49, Angi napisał: Druga hurtta! ;) Tak chyba będzie, tylko jaki kolor? Myślałam o pomarańczowym ale boje się że się zleje z futrem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angineuuka Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 8 minut temu, dance_macabre napisał: Tak chyba będzie, tylko jaki kolor? Myślałam o pomarańczowym ale boje się że się zleje z futrem... Widzialam wczoraj rudziaka w pomaranczowej hurcie. Jak dla mnie ładnie to wyglada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga*Lis Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Jak się sprawdzają szelki zerodc short przy luźnym bieganiu i zabawie z innymi psami? I jak przy kontakcie z wodą, szybko schną? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brjagata Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Illusion, dzięki wielkie :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary&Shena Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 19 godzin temu, XdamianX napisał: Myslalem nad szmaragdowa pianka neoprenowa. Ew jakies minky. Nigdy nie mialem obrozy z tym podszyciem. Nie wiem czy minky sie "mechaci" w czasie czyszczenia, a przy moim brudasie czesto musze czyscic obroze. Albo czy latem nie grzeje psa za mocno... Co byscie wybrali? Pianka czy minky? *Softshell juz mam, a siateczki nie chce :D* Przepraszam za brak polskich znakow, pisze z telefonu. Ja mam polarek minky, wprawdzie od niedawna i jeszcze nie prany, ale nie wygląda na coś ,co się zacznie mechacić, raczej na coś, co z czasem się wygładzi (tak ja na stronie piszą). A co do wzorku to mnie urzekł ostatni, przynajmniej dla shih tzu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts