Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
O 12.02.2016o19:49, nenya napisał:

Ja bym brała rozmiar mniejsze - moi noszą normalnie 80, a te są 70 i są w sam raz.

Oki, dzięki :). Mam nadzieję, że u nas też wszystko będzie pasować :D.

Posted
O 12.02.2016o20:11, a_niusia napisał:

dobra, kupilam jeden zestaw, jak mi sie spodoba to kupie jeszcze dwa:)

wybralam shine in mint 3,5 cm z rozowym karabinczykiem:))))

Ooo Shine In Mint jest piękny, dobrze, że u nas już śniegu nie ma, bo nie mam pretekstu do kupienia takiego typowo zimowego zestawu ;)

Koniecznie wstaw zdjęcia, jak się na Twoim psiaku prezentuje ;)

Posted
13 godzin temu, Illusion napisał:

Oki, dzięki :). Mam nadzieję, że u nas też wszystko będzie pasować :D.

Nowe weź mniejsze niż stare. Ja wzięłam ten sam rozmiar i odstają trochę..

Posted
19 godzin temu, Mary&Shena napisał:

Ooo Shine In Mint jest piękny, dobrze, że u nas już śniegu nie ma, bo nie mam pretekstu do kupienia takiego typowo zimowego zestawu ;)

Koniecznie wstaw zdjęcia, jak się na Twoim psiaku prezentuje ;)

dla mnie to ten zestaw w polaczeniu z rozowym karabinczykiem jest bardzo wiosenny:))

kurde, jednak po namysle...kupilam jeszcze LSD z zoltym karabinzykiem i splash z mietowym.

to okropne miec trzy pieski:)))))))

Posted

LSD jest super :) Czekam na foty na gordonach. :)

Zastanawiam się, czy chcę samą obrożę z warsaw doga czy też smycz do tego. Korzystam z gumowanej smyczy juliusa, wcześniej miałam z furkidz z taśmą rurową, która jest strasznie śliska, więc mnie bardzo denerwuje. Jakie są te taśmy w warsaw dogu?

Posted
O 15.02.2016o13:53, marta_gp napisał:

LSD jest super :) Czekam na foty na gordonach. :)

Zastanawiam się, czy chcę samą obrożę z warsaw doga czy też smycz do tego. Korzystam z gumowanej smyczy juliusa, wcześniej miałam z furkidz z taśmą rurową, która jest strasznie śliska, więc mnie bardzo denerwuje. Jakie są te taśmy w warsaw dogu?

Śliskie, ale mnie to akurat pasuje :) Dla mojego czarnego podpalanego wzięłam Shine in Apricot - pasuje idealnie :)

Posted
4 godziny temu, Ermilka1 napisał:

Śliskie, ale mnie to akurat pasuje :) Dla mojego czarnego podpalanego wzięłam Shine in Apricot - pasuje idealnie :)

dzięki :) Pytałam się też WarsawDoga. Z tego co się dowiedziałam to są śliskie, ale nie tak jak taśma rurowa. Chyba i tak się zdecyduję - kolorowe karabińczyki są super :D

Posted

Potrzebuję pomocy w wyborze obroży dla tego Pana:

29ur1ih.jpg

Jaki kolor wg Was by do niego pasował? I jakie są fajne, nie za drogie obroże dla większych psów? Zawsze kupowałam małe i nie przejmowałam się wytrzymałością obroży, więc teraz pojawił się problem. Odpadają bawełniane :)

Teraz przyszedł mi do głowy Superdog, ale sama nie wiem :P

Posted

A ja mimo niedawnej współpracy z White Fox, zakochałam się w kolejnych obrożach od nich :P No i w efekcie, oziki teraz się noszą na królewsko:

_MG_0028hc.jpg_MG_0038hc.jpg_MG_0067hc.jpghc.jpg

• Upvote 2
Posted
3 godziny temu, Abietis napisał:

29ur1ih.jpg

Jaki kolor wg Was by do niego pasował? I jakie są fajne, nie za drogie obroże dla większych psów? Zawsze kupowałam małe i nie przejmowałam się wytrzymałością obroży, więc teraz pojawił się problem. Odpadają bawełniane :)

Fiolet? 

Nenya- jaka to szerokosc? :D

Cudne sa :D

Posted
12 minut temu, Angi napisał:

Fiolet? 

Nenya- jaka to szerokosc? :D

Cudne sa :D

Kurka nie wiem, Ola mi dobierała :D Ale Bal ma chyba 4 cm a Ru 3,5 albo 3 :)

Posted
3 godziny temu, nenya napisał:

A ja mimo niedawnej współpracy z White Fox, zakochałam się w kolejnych obrożach od nich :P No i w efekcie, oziki teraz się noszą na królewsko:

hc.jpg

Ładnie mu w tym kolorze!
I szerokości, przynajmniej teraz coś dobrze na nim widzę :D

Posted
7 godzin temu, Abietis napisał:

29ur1ih.jpg

Może Kudłaty Art ? Jest raczej tanio, w porównaniu z np. stacjonarnymi zoologami, gdzie za "zwykłą" obrożę dla dużego psa trzeba dać czasem więcej, a w Kudłatym można samemu sobie zaprojektować cudo ^^

4 godziny temu, nenya napisał:

_MG_0028hc.jpghc.jpg

Wyraz twarzy Ru mnie rozbroił ;D "no ewentualnie może być..."

Nenya, ty cały czas masz jakieś nowe cuda, nie wiem, czy zazdrościć, czy się cieszyć, że mam długowłosego psiaka i mi taka obróżkomania nie grozi ;)

PS Obydwa oziki mają różnokolorowe tęczówki ? Teraz dobiero zauważyłam, że Balu ma :00

Posted

A ja dzisiaj złożyłam zamówienie u el perro za ponad dwie stówy..  Ten wątek powinien sie nazywać "klub anonimowych obrozoholikow"  -  ale raczej by nie leczył :p 

• Upvote 1
Posted
9 godzin temu, Mary&Shena napisał:

Może Kudłaty Art ? Jest raczej tanio, w porównaniu z np. stacjonarnymi zoologami, gdzie za "zwykłą" obrożę dla dużego psa trzeba dać czasem więcej, a w Kudłatym można samemu sobie zaprojektować cudo ^^

Wyraz twarzy Ru mnie rozbroił ;D "no ewentualnie może być..."

Nenya, ty cały czas masz jakieś nowe cuda, nie wiem, czy zazdrościć, czy się cieszyć, że mam długowłosego psiaka i mi taka obróżkomania nie grozi ;)

PS Obydwa oziki mają różnokolorowe tęczówki ? Teraz dobiero zauważyłam, że Balu ma :00

Haha widzisz, że z długowłosymi też się da :D Oba maja, owszem :D

Posted
8 godzin temu, nadira napisał:

Kocurkotka szalej, póki możesz :D to pewne, że kończy pracę?

taak bo już na zdrowiu trochę pod upada i do końca roku tylko robi :D