.Agata. Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 Ma ktoś smycz plecioną z DS i mógłby zrobić zdjęcie karabińczyka np z rogzem L? ;) Quote
nenya Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Słuchajcie, krótkie pytanie: czy to się leczy? :D <3 1 Quote
angineuuka Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 39 minut temu, nenya napisał: Słuchajcie, krótkie pytanie: czy to się leczy? :D <3 Nie lubie cię juz, Ru jest w tym za pieknie! <3 Oddaj psa!<z gdzetami oczywiscie> (nowy podpis widzę :> ) Quote
nenya Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 9 minut temu, Angi napisał: Nie lubie cię juz, Ru jest w tym za pieknie! <3 Oddaj psa!<z gdzetami oczywiscie> (nowy podpis widzę :> ) Siriusli ją chcesz? :D W sumie może Miśka by ja do pionu postawiła... :P BTW szelki zamówiłam tym razem ze Szwecji, i w sumie wyszły mnie jakieś 98 złotych (plus wysyłka dzielona z innymi wariatkami:P), doszły w tydzień! Quote
angineuuka Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Ten sam poziom mozgu co Coma, jeden taki pies w te czy w te.. :> 96 ze wszystkim? ;o nie chcesz zamowic w przyszlym miesiacu jeszcze? :)))))) Quote
nenya Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Hahaha nie, ale następnym razem wezmę Cię pod uwagę! :D Plus wysyłka, ale ona wyszła jakieś 20 złotych na głowę :) Quote
marta_gp Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 =o co to za szelki? Tam przypadkiem Hurtta jest napisane? :P Jak one się nazywają? Chciałabym zobaczyć inne kolory :) Quote
nenya Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 43 minut temu, marta_gp napisał: =o co to za szelki? Tam przypadkiem Hurtta jest napisane? :P Jak one się nazywają? Chciałabym zobaczyć inne kolory :) Hurtta - limitka z wiosny/lata - dwa warianty kiwi/pink i orange/ocean :) http://www.eurodogdesigns.com/Hurtta-Padded-Y-Harness--Limited-Edition-Spring-2015_p_364.html Ta druga dostępna w Polsce, ale mi nie do końca odpowiada :) Quote
Mary&Shena Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 O 8.02.2016o14:26, marta1624 napisał: Jasne :D Nasze nowości :) Umarłam :D Nie mogę się napatrzeć ;) Quote
marta_gp Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 13 godzin temu, nenya napisał: Hurtta - limitka z wiosny/lata - dwa warianty kiwi/pink i orange/ocean :) http://www.eurodogdesigns.com/Hurtta-Padded-Y-Harness--Limited-Edition-Spring-2015_p_364.html Ta druga dostępna w Polsce, ale mi nie do końca odpowiada :) Obie wersje super. Quote
.Agata. Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Tym razem trafiłaś z rozmiarem? :D to 70tki tak? Ja się przymierzam do tych nowych wiśniowych Y, bo synkowi jest ślicznie w różowym :P Quote
Aleksandrossa Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 22 godzin temu, nenya napisał: Słuchajcie, krótkie pytanie: czy to się leczy? :D <3 Ło matuchno, wygląda przegenialnie, kolor pasuje idealnie <3 Mi się marzą żółte hurtty dla Greyka jak dorośnie ale trochę nie na mój portfel :P Quote
Kocurkotka Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 O 11.02.2016o12:41, nenya napisał: Słuchajcie, krótkie pytanie: czy to się leczy? :D <3 póki masz psa to to jest nie uleczalne :D ! pięęęęęknie :D! Quote
Tunia_ Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 17 minut temu, Vailet napisał: W ile dochodzą rzeczy z krakvetu? W środę wieczorem zamawiałam, w czwartek wysłali w piątek były. Może gdyby zamawiać rano, to by tego samego dnia wysłali. Miałyście może takie szelki? Warte to coś, widać ten odblask? Potrzebuję dla małego około 4 kg psa. Z tego typu szelek nie wychodzi. Quote
klimejszyn Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Kochani, mam pytanie, bo ciężko mi się poruszać po forum z telefonu, a nie mam komputera. Ledwo dotarłam dobrego tematu. Czy taks szyje może jeszcze obrozki? Quote
nenya Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 4 godziny temu, .Agata. napisał: Tym razem trafiłaś z rozmiarem? :D to 70tki tak? Ja się przymierzam do tych nowych wiśniowych Y, bo synkowi jest ślicznie w różowym :P 70 poradziłam się koleżanki, co to ma oziki o takich samych wymiarach jak moje :) 3 godziny temu, Aleksandrossa napisał: Ło matuchno, wygląda przegenialnie, kolor pasuje idealnie <3 Mi się marzą żółte hurtty dla Greyka jak dorośnie ale trochę nie na mój portfel :P No żółte są niesamowite <3 wrzucam zdjęcia poniżej :) 1 godzinę temu, Kocurkotka napisał: póki masz psa to to jest nie uleczalne :D ! pięęęęęknie :D! No niestety :(( To jeszcze Wam podrzucę Bala w żółtym, piękny jest ten kolor <3 Quote
Ewa&Duffel Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Super są te szelki Hurtty, ale niestety u nas tak się przekręcały, że po kilku spacerach miałam ich szczerze dosyć :/ Quote
a_niusia Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 po ciezkim tygodniu wchodze na fejsa, a tam barking news hahaha wrocily kolorowe karabinczyki do warsaw doga - od jakieos juz czasu czaje sie na taki zestawik (na poczatek jeden, docelowo 3) i chcialabym zapytac sie was, bo wiem, ze oni byli tu jakis czas temu popularni, czy te kolorowe karabinczki sie nie zdzieraja oraz czy jesli kupie mojemu psu obroze 3,5 cm na zatrzask, to nie bedzie dla mnie ten zatrzask szokujaco duzy? bo jak bedzie to wezme polzacisk. zastanawiam sie tez nad kolorem. najchetniej wzielabym 3, bo mam 3 pieski, ale kurde...rozsadek nakazuje zaczac od jednego dla testu. moj piesek jest czarny jakby ktos nie wiedzial, wiec mam serio dylemata:) Quote
Illusion Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Ma ktoś szelki Y z Hurtty te starsze i nowsze w rozmiarze 55? Zastanawiam się jaki rozmiar tych nowszych wziąć. Teraz mamy stare 55 i przód jest trochę luźny, ale pozostałe paski nie wchodzą w pachy, różnica między nim, a 45 była bardzo duża. Quote
nenya Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Ja bym brała rozmiar mniejsze - moi noszą normalnie 80, a te są 70 i są w sam raz. Quote
Ewa&Duffel Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 1 godzinę temu, a_niusia napisał: po ciezkim tygodniu wchodze na fejsa, a tam barking news hahaha wrocily kolorowe karabinczyki do warsaw doga - od jakieos juz czasu czaje sie na taki zestawik (na poczatek jeden, docelowo 3) i chcialabym zapytac sie was, bo wiem, ze oni byli tu jakis czas temu popularni, czy te kolorowe karabinczki sie nie zdzieraja oraz czy jesli kupie mojemu psu obroze 3,5 cm na zatrzask, to nie bedzie dla mnie ten zatrzask szokujaco duzy? bo jak bedzie to wezme polzacisk. zastanawiam sie tez nad kolorem. najchetniej wzielabym 3, bo mam 3 pieski, ale kurde...rozsadek nakazuje zaczac od jednego dla testu. moj piesek jest czarny jakby ktos nie wiedzial, wiec mam serio dylemata:) U nas kolor się nie zdziera z karabińczyka, chociaż komplet mam dość krótko póki co, wiec nie wiem, jak to po dluzszym czasie wyglada. Zatrzask 3,5 cm jest dość potężny...Tak wyglada na moim psie Z kolei nie wiem jak z półzaciskami, bo chyba coś zmieniali, ale my mieliśmy jakiś czas temu i w ogole sie nie rozluźniał :/ Quote
a_niusia Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 dobra, kupilam jeden zestaw, jak mi sie spodoba to kupie jeszcze dwa:) wybralam shine in mint 3,5 cm z rozowym karabinczykiem:)))) Quote
marta_gp Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 żółta hurtta super <3 A dla mojego czarnego podpalanego to chyba wezmę za jakiś czas shine in apricot :) Quote
Recommended Posts