Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja mam pytanie. Co sądzicie, dla Daisy dobrze będzie w Lupine 1 cm? Bo dla mnie za wąski lekko, ale 18 mm juz pewnie bedzie za szerokie, a Crazy Daisy (zreszta stworzony wzorek dla mojego psa ^^) jest swietne...

Posted

[quote name='BullWest'] Byłam dzisiaj w Tesco i widziałam zielonego Hiltona - chciałam kupić, bo jest naprawdę piękny- ta zieleń i te kwiatki- no cudo!, ale nie było naszego rozmiaru. Coś czuję, że przy następnych zakupach w jakimś int. sklepie zoo dorzucę tego Hiltona do koszyka[/QUOTE]

Mi też podoba się ten Hilton. Kiedyś chciałam go kupić, ale był mały rozmiar (w sam raz dla kota :D) Vini - 1 cm jak dla mnie będzie za wąskie na Daisy ;)

Posted

Oto nasze szelki:lol:

Niestety model był wykończony całodniowymi wybrykami, więc nie chciał za bardzo pozować, a dodatkowo fotki z telefonu robione na szybko, dlatego są jakie są:oops::

[img]http://img245.imageshack.us/img245/2483/zdjcie0022y.jpg[/img]

[img]http://img109.imageshack.us/img109/5328/zdjcie0023x.jpg[/img]

Marta, wielkie dzięki!
Szelki muszą się odpowiednio dopasować, ale są extra.

Posted

[quote name='BullWest']agaciaaa no na szczęście Shilli wystarczy ta z regulacją 35-50cm, czyli 2-cm, no ale na Rolka już będzie za mała...[/QUOTE]

No chyba że ;) Moja też by się zmieściła, ale wyglądałaby jak w sznurówce :lol:

Posted

[quote name='ariss']nie mogę Ci wysłać PW:( masz chyba skrzynkę zawalaną![/QUOTE]
Boshhh ciągle mi mówi że skrzynka pełna, a mam 21 wiadomości. Opróżniona. Spróbuj teraz.

Bardzo ładnie leżą te szelki na tym wyżełku. Co tu regulować? Cacy jest

Posted

[quote name='deer_1987']Jaka bylaby polska nazwa na te szelki samochodowe? bo macie rozne nazwy zaleznie od typu szelek :)

mam takie jedne ale mysle o tzw.y-szelkach i zastanawiam sie ktore bylyby lepsze - a moze sa troche podobne i nie warto kupowac nowych?[/QUOTE]

Polska nazwa na szelki samochodowe to: szelki samochodowe

Posted

[quote name='Magda25']
...Bardzo ładnie leżą te szelki na tym wyżełku. Co tu regulować? Cacy jest
[/QUOTE]

Myślę, że wyregulowane są ok, ale chodziło mi o to, że muszą się "uleżeć", bo były świeżo wyciągnięte z paczki;)

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Polska nazwa na szelki samochodowe to: szelki samochodowe[/QUOTE]
Taka glupia nie jestem! chodzi mi do jakiego typu sie zaliczaja? guardy czy y-szelki czy jakie

Posted

ale fajnie ten kolorek wygląda na Twoim psiaku:loveu: :loveu:

[quote name='deer_1987']Taka glupia nie jestem! chodzi mi do jakiego typu sie zaliczaja? guardy czy y-szelki czy jakie[/QUOTE]
do szelek samochodowych ;)

Posted

[quote name='Marta_Ares']
do szelek samochodowych ;)[/QUOTE]
Tak ale kazde szelki sa jakiegos typu, jedne v jedne y, jedne jeszcze inne i stad moje pytanie pod jakie mozna je podpiac

Posted

[quote name='Lucky.']to są szelki do samochodu i nic innego :?
Tak trudno zrozumieć?
Nie mają innej nazwy ,[/QUOTE]
Ja nie pytalam sie konkretnie o nazwe tylko kazde szelki sa jakiegos typu i roznia sie od siebie wykonaniem prawda? sa jak mowilam v-szelki, y-szelki, guardy, szorki itd i sie pytam pod jakie te pasuja, do jakiej kategori bo nie ma kategori szelki samochodowe tylko sa wykonane tak samo jak jakies inne.

Posted

Deer proszę Cię... tak wyglądają szelki samochodowe: [url]http://media.zooplus.com/bilder/pas/samochodowy/dla/psw/highwaycontrol/1/300/86453_sesy_hundegurt_highwa_1.jpg[/url]
I teraz sama sobie określ jaki to jest wg Ciebie typ.

Posted

Deer, jak już tak wielce obeznana jesteś w krojach szelek to czy tak trudno znalesc sobie szelki samochodowe i kreślić jak to tym ?
Nikomu tu na wątku to potrzebne nie jest, jak Ciebie to interesuje to sobie sprawdź.

Posted

[quote name='Lucky.']Plutowa - ja mam odblask zielony na spaniela więc fajnie by wyglądał na twoim psie ;)
EDIT:
[URL]http://img687.imageshack.us/img687/9422/dsc06486w.jpg[/URL][/QUOTE]

[I][B]Widze, że robi Ci się to samo co u nas...tzn RD pęka...:roll:[/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]Widze, że robi Ci się to samo co u nas...tzn RD pęka...:roll:[/B][/I][/QUOTE]
Tak ...
Ale mi to na razie nie przeszkadza ;)
trochę wkurza, ale podoba mi się ten rd ;d