Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='lucky23']A dla mojej Xeniuli? Dla czarnuch wszystko pasuje, to wiem.. ale które ładniejsze?[/QUOTE]
ale na prawdę będziesz teraz pytała się o 10 tysięcy innych zestawień kolorów ? To się robi nudne.

Posted

To wezmę niebieski, jest ładniejszy ^^
Tylko doradźcie szerokościowo :D
[IMG]http://i40.tinypic.com/2rejnub.png[/IMG]
Jeżeli 1,5 cm to z grubszą tasiemką, czy z cieńszą? A. i dodajcie sobie do tego 1 cm + 1 cm = 2 cm, tak samo 1,5 cm + 1 cm = 2 ,5 cm.

Posted

[quote name='Lucky.']ale na prawdę będziesz teraz pytała się o 10 tysięcy innych zestawień kolorów ? To się robi nudne.[/QUOTE]
Nie, a co w tym złego że się pytam, że szukam waszej rady? Kto pyta ten nie błądzi :D

[quote name='omry']To jest chore :evil_lol:[/QUOTE]
Dlaczego tak sądzisz?

Posted

Dla nijej 2,5 cm też pasuje, bo ja mam dużo taśm parcianych, bo sama szyję akcesoria dla psiaków (rekreacyjnie) ale chciałabym coś markowego :)

Teraz ma czerwoną obrożę 1 cm szer. i czarną 1 cm szer. ale sparwdzałam i 2 cm będzie 'nawet okej', bo 2,5 jest za duże..

Posted

Nie chcę się czepiać ale coś mi tu nie pasi :lol:

[quote name='lucky23'][B]Dla nijej 2,5 cm też pasuje[/B], bo ja mam dużo taśm parcianych, bo sama szyję akcesoria dla psiaków (rekreacyjnie) ale chciałabym coś markowego :)

Teraz ma czerwoną obrożę 1 cm szer. i czarną 1 cm szer. ale sparwdzałam i 2 cm będzie 'nawet okej', [B]bo 2,5 jest za duże[/B]..[/QUOTE]

Posted

[quote name='lucky23']To wezmę niebieski, jest ładniejszy ^^
Tylko doradźcie szerokościowo :D[/QUOTE]

Powinnaś wziąć taką obrożę, jaka Tobie się podoba i pasuje do psa. Szerokości raczej Ci nikt nie doradzi, bo nie widzimy Xeny na żywo i nie wiemy, która szerokość jest dla niej idealna, musisz próbować.

Posted

Nie natknął się ktoś z was kiedyś przypadkiem na obrożę w... arbuzy? :lol: Oprócz Lupine. Bardzo mi zależy na obroży (ewentualnie smyczy, szelkach) w taki wzór :eviltong:

Posted

[quote name='Voute']Nie natknął się ktoś z was kiedyś przypadkiem na obrożę w... arbuzy? :lol: Oprócz Lupine. Bardzo mi zależy na obroży (ewentualnie smyczy, szelkach) w taki wzór :eviltong:[/QUOTE]

Kudłaty Art ma i Tutti :).

Wygrałyśmy dzisiaj obróżkę i startówkę, więc niedługo się pochwalę :razz:.

Posted

[quote name='Czekunia']No to dołączyliśmy właśnie do posiadaczy Batmanów z Kudłatego:diabloti:, [B]odkupionych od BBety[/B]:cool3:.[/QUOTE]

myślisz, ze jak odkupione to może się obejść bez fotek? :eviltong:

Kudłaty ma teraz tasiemkę z Batmankiem różową wiec ja chyba zamówię wersję dla suk :diabloti:

Posted

[quote name='asiak_kasia']myślisz, ze jak odkupione to może się obejść bez fotek? :eviltong:

Kudłaty ma teraz tasiemkę z Batmankiem różową wiec ja chyba zamówię wersję dla suk :diabloti:[/QUOTE]

Jeszcze nie zostały wysłane:eviltong:, ale musiałam się już pochwalić:evil_lol:.
Różowa tasiemka może być super! Tylko czy pasuje do Twojej suki:eviltong:

Posted

[quote name='Aleksandrossa']Chic znów Modną kozę zaprezentuje <3
[/QUOTE]

Jak Ci się sprawdzają ich podszycia? Wiem, że pudle mają specyficzny włos, ale które podszycie poleciłabyś dla psa o normalnej sierści? Satynowe czy bawełniane?

Posted

Póki co oba są genialne ;)
Satynowe na pewno mniej sierść wyciera i jest trwalsze.
Myślę, że dla psa o normalnej sierści i takie i takie będzie się super sprawdzało ;)
Kolejny ich plus- obróżki są mega miękkie co akurat u nas, przy małym psie to jest zaleta :)

Posted

[quote name='Aleksandrossa']Póki co oba są genialne ;)
Satynowe na pewno mniej sierść wyciera i jest trwalsze.
Myślę, że dla psa o normalnej sierści i takie i takie będzie się super sprawdzało ;)
Kolejny ich plus- obróżki są mega miękkie co akurat u nas, przy małym psie to jest zaleta :)[/QUOTE]

Super, dziękuję za opinię :) Chciałabym kiedyś wypróbować to satynowe podszycie, ale chyba jest trochę zbyt eleganckie dla mojego kundla ;)
Za to miękkie obroże to nasi faworyci!

Posted (edited)

Witam,to i my się pochwalimy Furkidz'em :) Superhero pół zacisk 4 cm :p Mamy ją już jakiś czas i nic się z nią nie dzieje. Chociaz szczerze mówiąc bałam się,że przy moim czołgu trzaśnie.
[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/62/rpfc.jpg/"][IMG]http://img62.imageshack.us/img62/9229/rpfc.jpg[/IMG][/URL]

Teraz czekamy na Monstery i Gwiazdki odkupione od blaira :cool1: Niestety na Batmany się nie załapałam :shake: Ale dzięki Wam dowiedziałam się o Kudłatym Art i Modnej Kozie. TŻ już się to nie podoba :diabloti:

Edited by Robokalipsa
Posted

[quote name='Robokalipsa']Teraz czekamy na Monstery i Gwiazdki [B]odkupione od BBeta[/B] :cool1:[/QUOTE]
Jesteś pewna, że od BBeta? :eviltong: :diabloti: