Olson Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 [b]gops[/b], zapytam z ciekawości - czemu sprzedajesz Furkidza Active? Quote
gops Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 [quote name='Olson'][B]gops[/B], zapytam z ciekawości - czemu sprzedajesz Furkidza Active?[/QUOTE] dla suczy jednak cienki (dusi mi się) a pies mi zaraz wyrośnie z niego :) szkoda mi go zakładać młodemu bo by zniszczył , wole żeby komuś posłużył . Quote
AnIeLa Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 [quote name='gops']taks zawsze wysyła poleconym ekonomicznym .;)[/QUOTE] No to moja poczta ma chyba wtedy motorek w ...., że na kolejny dzień były u mnie :cool3: Quote
Olson Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 [quote name='gops']dla suczy jednak cienki (dusi mi się) a pies mi zaraz wyrośnie z niego :) szkoda mi go zakładać młodemu bo by zniszczył , wole żeby komuś posłużył .[/QUOTE] tak myślałam. moja też się dusi na wszystkim co za cienkie... i teraz sorry za off. masz drugiego psa? :loveu: łał, gratulacje. macie, galerię na dogo? Quote
gops Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 [quote name='Olson']tak myślałam. moja też się dusi na wszystkim co za cienkie... i teraz sorry za off. masz drugiego psa? :loveu: łał, gratulacje. macie, galerię na dogo?[/QUOTE] :evil_lol: mam mam . w podpisie . Quote
Pestkaa Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Ile szły wasze szelki z Dog Style? Jutro mamy szkolenie i chcemy się ładnie pokazać. A ona idę półtorej tygodnia :placz: Quote
gops Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 [quote name='Pestkaa']Ile szły wasze szelki z Dog Style? Jutro mamy szkolenie i chcemy się ładnie pokazać. A ona idę półtorej tygodnia :placz:[/QUOTE] najpierw je trzeba uszyć a może ktoś był w kolejce przed wami ;) niestety ręcznie szyte rzeczy zawsze idą dłużej . my tez zamówiliśmy 2 obroże u DS . Quote
Milka__ Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Pestkaa, spokojnie, my czekamy na szelki od 20.08 :P ach, ta Poczta Polska ;/ Quote
Olson Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Milka, znaczy się, że wysyłka była wtedy? No to Wasza paczka na bank jest już zaginiona. Cudów nie ma. Quote
necianeta89 Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Ja na DS czekałam około 2 tyg, a rzeczy od taks mam w max 3 dni. czasem i po 2 dniach odbierałam ;) Quote
Milka__ Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Nie, wtedy złożyłam zamówienie. Jutro dostanę informację, kiedy paczka została wysłana. Ale to i tak strasznie długo ;/ Zamówiłam 2 pary szelek... Quote
Olson Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Jeśli tak, to luz. :) Ja na moje Ds nigdy długo nie czekałam, max 6dni. No, ale teraz jeszcze ostatki sezonu urlopowego. Też wkrótce będę coś zamawiać z DS. Tylko co? Quote
motyleqq Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 [quote name='necianeta89']Ja na DS czekałam około 2 tyg, a rzeczy od taks mam w max 3 dni. czasem i po 2 dniach odbierałam ;)[/QUOTE] tylko że taks na zamówienie szyje okazjonalnie, wiele osób nawet nie wie, że można do niej w tym celu napisać. a jeśli u DS jest 'kolejka' to trudno żeby w jeden dzień było uszyte Quote
Gezowa Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 W sumie taks teraz jest tak zawalona zamówieniami, że przestała je przyjmować od pewnego czasu. Mimo wszystko mój komplecik został uszyty w niecałe 3 dni, więc według mnie to szybko ;) Już nie mogę się doczekać, żeby założyć go na młodego :loveu: Quote
Marta_Ares Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 [quote name='Pestkaa']Ile szły wasze szelki z Dog Style? Jutro mamy szkolenie i chcemy się ładnie pokazać. A ona idę półtorej tygodnia :placz:[/QUOTE] Byłam obecna przy rozmowie telefonicznej z Twoim tatą w której mój Tzt zaznaczał od razu, że mamy bardzo dużo zamówień i wysyłka nastąpi w połowie przyszłego tygodnia (czyli w tym tygodniu). Co zostało zaakceptowane z Waszej strony. Więc pisanie, że szelki idą półtora tygodnia mija się z prawdą.... :shake: Wszystkie rzeczy szyte są na indywidualne zamówienie stąd dłuższy czas oczekiwania. Staram się wszystkich mniej więcej informować kiedy może spodziewać się przesyłki... Quote
skrzeli Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 My na przesyłkę od DS czekaliśmy około doby - fakt, że były to produkty gotowe, jednak wysyłka wykonana bardzo ekspresowo. Dodatkowo dodam, że linki treningowe są super - lonża w ogóle nie pali rąk (niemal porównywana z gumowaną), a lekka linka jest naprawdę delikatna, przy tym mocna i szybkoschnąca. Jeszcze raz dziękuję za szybką transakcję :) Quote
Tepes Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 [COLOR=#0000ff]przyszyły do nas taksówki, piękne jak zwykle:loveu::loveu:[/COLOR] Quote
blue_bc Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 (edited) ................................. Edited April 30, 2013 by blue_bc Quote
Tepes Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 [COLOR=#0000ff]róż ładnie wygląda z brązem a tym bardziej, że to suka to bym stawiała na rogzette;)[/COLOR] Quote
gops Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 viva! będzie świetnie w czerwonym jej . Quote
anna35-1974 Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 [quote name='Tepes'][COLOR=#0000ff]przyszyły do nas taksówki, piękne jak zwykle:loveu::loveu:[/COLOR][/QUOTE] Oby do mnie doszły do jutra,bo potem wyjeżdżam na 1,5 tyg. Quote
Unbelievable Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 ja bym wzięła rogzette ;) ewentualnie chrome Quote
Recommended Posts