Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 984
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nowe "nabytki" :
5 szczeniaczków ( 3 chłopców i 2 dziewczynki) ktoś zostawił w kartonie koło śmietnika w Parku 1000-lecia

I piękny kochany labrador w wieku tak na oko 5 lat. Osoba która go przyprowadziła stwierdziła że się do niej przybłąkał...

Posted

Czy mogę prosić jakieś dokładniejsze opisy i więcej zdjęć labradorów? Zrobimy wtedy ogłoszenia (forum labradory.info). Jesli bedzie możliwość to przyjechałabym również zobaczyć pieski, wyjść z nimi na spacerek.

Posted

nathaliena napisał(a):
Czy mogę prosić jakieś dokładniejsze opisy i więcej zdjęć labradorów? Zrobimy wtedy ogłoszenia (forum labradory.info). Jesli bedzie możliwość to przyjechałabym również zobaczyć pieski, wyjść z nimi na spacerek.

jeżeli chciałabyś przyjechać do schroniska zobaczyć labradorki to zadzwoń do Marceliny tel. 668945313 i się z nią umów. ona jest do poniedziałku na miejscu i jakby co to z tobą podejdzie do schroniska.

Posted

:loveu::loveu:

Gizmo73 napisał(a):
Nasza nowa bidulka przepiękny mieszaniec jamniczka

kochany psotnik i urwis

Witam kochane dogomaniaczki ! Czy ten śliczny "jamniczek" jest jeszcze w schronisku ?

Posted

Mały "Rudzik" już w sobotę idzie do nowego domku:)
A z piątki porzuconych szczeniaczków zostały już tylko 3 : 1 dzieczynka i 2 chłopców.
A propo's 11 listopada ...dziewczyny wyglądałyście przepięknie :lol: a wypowiedź Anki rzuciła mnie na kolana:klacz:

Posted

Macia napisał(a):
W końcu miałam chwilę czasu i uporządkowałam pierwsze posty. Jak macie jakieś sugestie lub coś źle napisałam dajcie znać.

Pięknie! teraz jakoś to wygląda ;) musiałaś się trochę namęczyć.. tylko chyba pterys był kastrowany :)

Posted

leni356 napisał(a):
Bardzo pilnie szukam kogoś do sprawdzenia domku w miejscowości Kąkolewo koło Leszna - czy ktoś mógłby?

nie ma problemu ale po weekendzie bo na weekend wyjeżdżam..

Posted

Naprawde nie wim dlaczego tak jest, ja zrobiłam nasz temat na pies.pl i było tak samo, bardzo cię za to przepraszam ale nie mam pojęcia dlaczego się tak dzieje. Zrobiłam picasę ze wszystkimi zdjęciami ze strony, ona się będzie aktualizowac jak ja będę wkładała nowe zdjęcia na stronę, bierz zdjęcia z tamtąd http://picasaweb.google.com/106251197799295739333/Images?authkey=Gv1sRgCIzu65_yxMH2jAE#
Jeszcze raz bardzo cię przepraszam.
http://klub.pies.pl/orca/#topic/Psy-z-Leszczyńskiego-przytuliska-szukają-domów.htm tu jest wątek na pies.pl, tam się nie da edytowac notki, jest to gorsze forum, ale tez może w czymś pomóc.

Posted

Na dworze tak zimno, mam nadzieje ze pieski za mocno nie marzną, szczególnie te dwa psiaki od tej starszej Pani, która umarła. one maja taką króciutka sierść.. :( taka pogoda ma być przez kolejne kilka tygodni podobno, mam nadzieje ze jak będą dni otwarte 4 i 5 to nie będzie mocno zimno, bo śnieg może być..