Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 984
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='aniapsiara']Jesli ten szczeniak podobny do Anubisa nie ma jeszcze imienia to proponuję Apofis, żeby było tez Egipskie :P
Znalazłam tez forum o psach, na którym założyłam nasz watek, może trafimy do kogoś kto będzie chciał wziąć któregoś z naszych biedaków
http://www.forum-kynologia.com.pl/showthread.php?6567-Przytulisko-dla-ps%F3w-w-Lesznie-(Wiekopolska)&p=249251#post249251

Ania, na tym forum trzeba wprowadzić korektę, myślę tu o opisie Bingo, o jego zachowaniu - Bingo już tak nie szczeka i nie chodzi w kółko, a i poza boksem już nie czuje się niepewnie;) jest przecież spragniony spaceru i kontaktu z człowiekiem
wydaje mi się, że to ważne informacje a niepotrzebnie mogą odstraszać ludzi;)
można też dodać, że Bingo szuka nawet płatnego domu tymczasowego

a zdjęcia postaram się przesłać jutro;)

Posted

Mam dane. Jutro prześle je Ani, która znając ją bez problemu zrobi wizytę (ma doświadczenie). Ja właśnie wyjeżdzam na studia, wracam w piątek. Przy okazji sprawdzimy czy nie miałyśmy z tą osobą do czynienia. Dam znać jak coś ustalimy.

Posted

Już zmieniłam opis Binga, skopiowałam go po prostu ze strony, pomyślałam też że mogłabym aktualizować co tydzień pierwsze posty tutaj, musiała bym tylko dostać hasło ich autora, chyba Maci, wtedy co tydzień byłyby aktualizowane ( w poniedziałek tak jak strona mzz), bo teraz tam prawie nic nie jest aktualne :P
Czekam na fotki :P

Posted

Hej Ania na stronie są również błędy jeżeli chodzi o Agrafkę. Ona kocha dzieci. jej opis skopiuj z pierwszych postów pisanych przez marcelinę. Ona uaktualniła opis Agrafki. Na stronie też jak możesz ten opis zmień

Posted

aniapsiara napisał(a):
Już zmieniłam opis Binga, skopiowałam go po prostu ze strony, pomyślałam też że mogłabym aktualizować co tydzień pierwsze posty tutaj, musiała bym tylko dostać hasło ich autora, chyba Maci, wtedy co tydzień byłyby aktualizowane ( w poniedziałek tak jak strona mzz), bo teraz tam prawie nic nie jest aktualne :P
Czekam na fotki :P

Nie musisz pisać z czyjegoś konta, możesz napisać do moda i poprosić o przepisanie wątku na Ciebie. Nie wiem czy można prosić o kilka postów, czy tylko o pierwszy, czy może można dodać jeszcze jakieś puste posty, ale o to już zapytaj moda. ;)

Posted

Kilka spraw:
Po pierwsze zrobiłam małe banerki dla naszego schroniska, wklejcie je sobie z linkiem :P

Po drugie to mamy zarezerwowany termin w ILO na 21 marca na akcję schroniskową, to już za 4 tygodnie, trzeba zacząć się przygotowywać.
Na koniec chciałam pokazać piękność która pojawiła się w naszym schronisku

i maleństwo:

Posted

Aktualizacja była jakiś czas temu, bo wcześniej były psy sprzed 2 lat. Nie wiem czemu wywaliło zdjęcia, ale teraz brak czasu na nowe opisy.