Jump to content
Dogomania

Bella - psie dziecko ma super domek w Bytomiu!! Javeno i Bounty - dziękuję!

Recommended Posts

Posted

__Lara napisał(a):
Ja też! :multi:

Bounty, Ty się kuruj!

Javeno, czy zastanawiałaś się nad tym żeby wziąć innego psiaka na dt? :cool3: wiele bid jest w potrzebie.

Nie,nie zastanawiałam sie,bo jeszcze Bella jest. Zastanawia mnie ,czy będzie miał sie kto zaopiekowac Bella,jeśli ta pani pracuje dopołudnia.Ja z nią wychodze mniej wiecej ,co 3 godz.:cool3:

DZIS BELLA WIDZIAŁA PIERWSZY RAZ ŚNIEG:multi:Jaką miała radoche,chciała łapać do pyszczka płatki ,biegała w kółko cieszyła sie jak dziecko. Nawet zaczeła szczekać na bałwana:evil_lol:

• Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Javena']Nie,nie zastanawiałam sie,bo jeszcze Bella jest. Zastanawia mnie ,czy będzie miał sie kto zaopiekowac Bella,jeśli ta pani pracuje dopołudnia.Ja z nią wychodze mniej wiecej ,co 3 godz.:cool3:

DZIS BELLA WIDZIAŁA PIERWSZY RAZ ŚNIEG:multi:Jaką miała radoche,chciała łapać do pyszczka płatki ,biegała w kółko cieszyła sie jak dziecko. Nawet zaczeła szczekać na bałwana:evil_lol:

:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Javena napisał(a):
Nie,nie zastanawiałam sie,bo jeszcze Bella jest. Zastanawia mnie ,czy będzie miał sie kto zaopiekowac Bella,jeśli ta pani pracuje dopołudnia.Ja z nią wychodze mniej wiecej ,co 3 godz.:cool3:

Pani ze swoim prtnerem racują na zmiany, zwykle jedno z nich jest w domu. Podbno nie starszne im też ewentualne kałuże...

Posted

BoUnTy napisał(a):
Pani ze swoim prtnerem racują na zmiany, zwykle jedno z nich jest w domu. Podbno nie starszne im też ewentualne kałuże...

Troche mi ulzyło. Mam nadzieje,ze będzie jej dobrze. Troche bedzie szoku:crazyeye:,nowe otoczenie,nowe zapachy,ale lgnie do wszystkich,to myśle,ze szybko się przyzwyczai.:p

Posted

Javena napisał(a):
Troche mi ulzyło. Mam nadzieje,ze będzie jej dobrze. Troche bedzie szoku:crazyeye:,nowe otoczenie,nowe zapachy,ale lgnie do wszystkich,to myśle,ze szybko się przyzwyczai.:p

Napewno ;)

Posted

maciaszek napisał(a):
I jakie wieści? Bella jedzie? Kiedy?

Nic nie wiem,pani się nie odzywa. Miała dzwonic do Bounty w sprawie umowy. Jak dzwoniłam do niej ,nie mogła rozmawiac,bo była w pracy. Poza tym pracownice się rozchorowały i miała urwanie głowy. :roll:Czekam cierpliwie,aż zadzwoni gdziekolwiek.

Posted

Bella na sobotę się już nie załapie na akcję w Silesii ale jest duża szansa na niedzielę.

Trzymajcie kciuki aby psiaki znalazły domki bo to jest szansa dla Belli - chyba, że państwo się odezwą.

Posted

JOMA napisał(a):
Bella na sobotę się już nie załapie na akcję w Silesii ale jest duża szansa na niedzielę.

Trzymajcie kciuki aby psiaki znalazły domki bo to jest szansa dla Belli - chyba, że państwo się odezwą.

Ale Państwo są na nią chyba bardzo zdecydowani ;)

Posted

__Lara napisał(a):
Ale Państwo są na nią chyba bardzo zdecydowani ;)

Tak, ju jadą do mnie po papiery.
Javeno mam niestety złą umowę - tzn. z daymi innego psiaka, bo nie zauważylam, a krtki mi się pokończyły.
Poskreśliałm to, jednk pamietaj, żeby przy tym napisanym długopisem (tych danych)wstawić swoją parafkę.

Posted

Jestem na chwilę!!
Mam jeszcze sajgon remontowy...:mad:
Trzymam kciuki za malutką!!!

Javeno...nie płacz za bardzo...albo może placz...sama nie wiem...

Posted

BoUnTy napisał(a):
Tak, ju jadą do mnie po papiery.
Javeno mam niestety złą umowę - tzn. z daymi innego psiaka, bo nie zauważylam, a krtki mi się pokończyły.
Poskreśliałm to, jednk pamietaj, żeby przy tym napisanym długopisem (tych danych)wstawić swoją parafkę.

To znaczy przepisać umowe odręcznie,jak przyjadą??Coś nie moge załapac:shake:
Szczerze mówiac ,ja już płaczę:placz:

Posted

Po prostu postaw parafkę Javeno, albo się podpisz w tych miejscach w których Bounty naniosła poprawki dlugopisem, żeby je zatwierdzić.:lol:

Czekamy na wieści!!

Posted

[quote name='Jasza']Po prostu postaw parafkę Javeno, albo się podpisz w tych miejscach w których Bounty naniosła poprawki dlugopisem, żeby je zatwierdzić.:lol:

Czekamy na wieści!!

Tak wlasnie, Javeno z teg co mi wiadomo państwo jutro chcą po małą podjechać ;>

Posted

[quote name='__Lara']No to jutro wielki dzień dla Belli :loveu::multi:[/Q

Dla Belli ,to może tak,ale dla mnie?:-( Jak ona się rozstanie ze swoim misiem,którego tak tuliła:cool3:
Ja nie mam żadnych informacji,że mają przyjechac...:crazyeye:

Posted

Javena napisał(a):

Dla Belli ,to może tak,ale dla mnie?:-( Jak ona się rozstanie ze swoim misiem,którego tak tuliła:cool3:

Mbie Pani tak dzisiaj powiedziała, że chcieliby jutro przyjechac - weź moze do niej zadzwoń...

Posted

Javena napisał(a):

Javena trzymaj się ciotko dzielnie!!!! :calus::calus::calus: wiem, że to łatwe nie jest :shake::-( ale dasz radę! :happy1:

Posted

Javena napisał(a):
Dzwoniłam rano.Pani była w pracy,ale potwierdziła,ze przyjadą dzis ok.16-ej. .
Biedna Bella,niczego nie przeczuwa:cool3:

To już musi być w swoim nowym domku. ;)

Posted

Pojechała........:-( Jak tylko weszli od razu przywitała ich merdaniem ogonka. Potem wskoczyła panu na kolana i nie bardzo chciała zejsc. Taka przylepka. WYLIZAŁA PANU CAŁE LICA:loveu: Nie wiem,czy zarost teraz bedzie rósł:diabloti: Wszystko było fajnie,ale do samochodu bała się wsiasć. P.Betka wzieła ją na kolana,a ona tak na mnie żałośnie patrzyła........:-( Cały czas byłam dzielna,ale ten jej załosny wzrok powalił mnie. Sądzę jednak,ze to kwestia czasu.Szybko się przyzwyczai.To ludzie ,którzy naprawde kochają zwierzęta.Wiem,ze bedzie jej dobrze.:lol: