maciaszek Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Tu możecie zobaczyć Bellę :) YouTube - Katowickie metamorfozy 1 Quote
__Lara Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='Jasza']Zrobiłam Belli Alegratkę. Bella - psie dziecko szuka najlepszego domu! Laro, czy możesz ją dodać na wspólne Allegro katowickie? Javeno, zrób jak będzie fajna pogoda zdjecia w słońcu, na dworze, no i przynajmniej kilka samego pysia Belli, wiesz, takie portretowe... Dodam do ogłoszeń! Jak mam coś zmienić to piszcie. Podaję namiary na siebie, ale jeżeli chcesz Javeno, to mogę podawać też Twoje, albo tylko Twoje. Jasne, dodam :) Psom katowickim jutro wystawiam nowe allegro to ją wrzucę ;) Fajne zdjęcia :loveu: widać, że już weselsza :loveu::loveu::loveu: maciaszku - przecudne te metamorfozy :D ale się serce raduje, że tyle bid uratowanych :D :D :D Quote
maciaszek Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Tylko coś mi się napisy poprzesuwały... Tzn. w miarę upływu filmu wyświetlają się coraz później. Nie wiem dlaczego. Quote
__Lara Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 maciaszek napisał(a):Tylko coś mi się napisy poprzesuwały... Tzn. w miarę upływu filmu wyświetlają się coraz później. Nie wiem dlaczego. Tak? nie zauważyłam tego :eviltong: Quote
Jasza Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Ogłoszenia Belli dodałam na pierwszą stronę. Jeżeli ktoś ma ochotę zrobić małej inne, bardzo przyda się każda pomoc!! Cafeanimal mi się nie otwiera... Javeno, czekamy na wieści!! I nowe fotki!! Maciaszku - piekny filmik! I jest Zuzia! I Frania! I Bella! Słońca moje!!! :loveu::bigcool::buzi: Quote
Jasza Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Mam dobre wieści! Bella już jest weselsza i czuje się lepiej! Biega za wszystkim co sie rusza! O 14.00 Javena idzie z małą do weteynarza. Pewnie potem sama napisze wiecej! No i będą zdjęcia!!! Quote
__Lara Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Jasza napisał(a):Mam dobre wieści! Bella już jest weselsza i czuje się lepiej! Biega za wszystkim co sie rusza! O 14.00 Javena idzie z małą do weteynarza. Pewnie potem sama napisze wiecej! No i będą zdjęcia!!! :loveu: pewnie czuje się już lepiej :) Quote
Javena Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Jasza napisał(a):Mam dobre wieści! Bella już jest weselsza i czuje się lepiej! Biega za wszystkim co sie rusza! O 14.00 Javena idzie z małą do weteynarza. Pewnie potem sama napisze wiecej! No i będą zdjęcia!!! Witam!! Bella czuje sie znacznie lepiej.Byłysmy u weterynarza ,dostała jeszcze dwa zastrzyki. Do kontroli w środe. Zrobiłysmy sesje zdjeciową. ;) Potem dłuuuuggii spacer na poczte. (SPOSTRZERZENIA: Panicznie boi się ciezarowych samochodów,tirów. Wpada w popłoch,ucieka.) :placz: Poza tym swietnie sie dzisiaj bawiła. goniła za lisćmi,patyczkami ,nawet warknęła dwa razy na jakis niewidoczny obiekt:lol:.Do tej pory nie słyszałam jej głosu,poza kaszlem.:loveu: OBY TAK DALEJ. Ma też niewielką przepuklinę pępkowa,ale lekarz stwierdził,że z czasem jak jeszcze Bella podrośnie,to może sie obkurczyc.Chyba ,że zacznie sie powiekszac,to wtedy zabieg,ale nie trzeba zamartwiac sie na zapas. :lol: Zdjęcia wklei Jasza. Dzieki za wszystkie kciuki!!!!!!!!!!!;) Quote
__Lara Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 :loveu::loveu::loveu: to świetnie, że Bella lepiej się miewa :D już nie mogę doczekać się zdjęć :D Quote
Jasza Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Zaraz wklejam! Laro, wrzucisz Bellę na Allegro ogólne? Ja jej zrobilam podmienione za Petrę...ale takie zwykłe... Quote
Jasza Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Taka jestem piękna jak się zamyślę... Quote
Jasza Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Javeno, pięknie Bella wyglada w tej chusteczce!!!:multi: Zaraz dołożę nowe zdjecia do ogłoszeń!! Quote
Jasza Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Kto pomoże w robieniu ogłoszeń, no kto? Quote
Jasza Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Dodałam małej kilka ogłoszeń i poleciłam ją na wątku: "Dam dom".. Quote
Kisiaraf Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Piękne fotki :) Javeno dzięki wielkie za opieke nad Malutką :) Ja mam szaleństwo w pracy więc narazie nie pomogę ogłoszeniowo.... Quote
Jasza Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 A ja zrobiłam Belli Cafeanimala!:multi: Quote
Jasza Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Mam taki naprędce zrobiony... Zaraz wkleję. Quote
Jasza Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Spójrz na nią! Czy nie jest piękna? Można się w niej zakochać, prawda? A jednak życie jej nie oszczędzało. W zimny, deszczowy wieczór została znaleziona na ulicy, błąkała się , nie wiedząc gdzie się schować, dokąd pójść... Tak trafiła do schroniska. Miała już co jeść, była bezpieczna, ale.. No właśnie.. Bella tęskniła za człowiekiem, który ją pokocha, za człowiekiem który przytuli ją i pogłaszcze, za człowiekiem, który zakocha się w jej pięknych bursztynowych oczach, dla którego będzie najlepszym przyjacielem... Na szczęście to maleństwo, przeziębione i zakatarzone, trafiło do wolontariuszki, która troskliwie się nią zajęła. Teraz Bella, szczęśliwa, syta i zdrowa, czeka na swój prawdziwy, najlepszy na świecie dom! Jest zaszczepiona i odrobaczona. Uwielbia jeść i spać.;) Garnie się do ludzi, jak każdy szczeniak lubi być głaskana i przytulana. Przyjażni się z kotami! Uczy się już załatwiania swoich potrzeb na dworze i robi postępy! Jest bardzo pojętna i szybko się uczy! MA DOPIERO PIĘĆ MIESIĘCY! Jeżeli chcesz podarować jej DOM, jeżeli chcesz ją poznać i zaprzyjaźnić się z tą małą istotką, która tyle juz przeszła, zadzwoń; Agnieszka 514-518-167 lub napisz: [email protected] Quote
Jasza Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Na Allegro ma jednego obserwującego.:multi: A ja na sobotę zrobiłam jej sms-owe ogłoszenie do Dziennika Zachodniego. Quote
__Lara Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Ogłoszenia: www.eoferty.com.pl www.gieldaogloszen.pl www.kupsprzedaj.pl www.kokosy.pl www.kupiepsa.pl www.ofertka.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.spacerek.net www.przygarnij.pl Quote
Javena Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Pieknie to napisałaś .Wzruszyłam się.:placz: Ja już ją pokochałam. Jest cudowna. Nigdy nie widziałam tak pojętnego psa. Wychodze z nią bez smyczy,jedynie jak idę głowną droga.Reaguje na kazde zawołanie.Wołam chodz!!! biegnie. Mówię stój ...przysiada na pupie. KOMPLETNIE NIE MA PROBLEMU. Kaszle o wiele rzadziej. Pieknie bawi się piłeczką. Naprawde cud miód.!!!!!:lol: Quote
Recommended Posts