Jasza Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Odnowilam Alegratke małej.. Za to skończylo sie Alleegro, niewtróznione.. Maciaszku, czy za wysyłki z bazarku dałoby się zrobić Belli takie fajne, wyróżnione?:oops: Quote
__Lara Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Jaszo, a Ci Państwo, którym wysłałam zdjęcia Belli nie odezwali się? Quote
Jasza Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Niestety....:shake: Dostalam za to dwa sms-y..:angryy: Jeden: "Przyjmę pieska do domu. Jestem z Sosnowca" Drugi: "Dobrywieczor ja wsprawie psa gdzie trzeba pszyjechać prosze o odpo" Pisownia oryginalna....:angryy: Quote
Magnesiatko Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Jasza napisał(a):Niestety....:shake: Dostalam za to dwa sms-y..:angryy: Jeden: "Przyjmę pieska do domu. Jestem z Sosnowca" Drugi: "Dobrywieczor ja wsprawie psa gdzie trzeba pszyjechać prosze o odpo" Pisownia oryginalna....:angryy: :crazyeye: Quote
__Lara Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 :question::question::question::question: Quote
maciaszek Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='Jasza'] Maciaszku, czy za wysyłki z bazarku dałoby się zrobić Belli takie fajne, wyróżnione?:oops:Jasne! Róbcie, a ja przeleję kasę komu trzeba :). Quote
Jasza Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Róbcie...to raczej znowu do Lary się udam po prośbie..........:oops::oops::oops: Laro kochana....pomożesz? Quote
Jasza Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 :loveu:Zadzwoniła do mnie fajna Pani z Bytomia ktÓra zobaczyla ogłoszenie Belli w Dzienniku Zachodnim. Kochana Bounty :loveu:zgodziła się iść na wizytę przedadopcyjną!!!:loveu::loveu: Dzisiaj o 18.00!!!! A Pani jest strasznie niecierpliwa!! Już by chciała mieć Bellę u siebie! Oby to dobrze wróżyło!!! Czekamy na wieśći! Javena wysłała jej zdjęcia mms-em!! TRZYMAJCIE KCIUKI MOCNO!!!! Quote
Kisiaraf Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Było by cudnie. Kciuki trzymam i czekam niecierpliwie na wieści. Quote
BoUnTy Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 'kochana' bounty zastanawia sie jak ułożyć dzien, żeby sie wyrobić - ciekawa jestem kto za mnie na ochotnika napisze 5 referatów? ;P Chetnie się podziele... xD Generalnie nie wiem dlaczego ale mam dziwne odczucia, choćby dlatego, że znam te okolicy i to melina taka dośc... No chyba, że mieszka na tym nowszym osiedlu... Pojade, zobacze... nie martwcie się bountka nie robi tego bezinteresownie :diabloti: Quote
Jasza Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Przepytaj ją dokładnie Bounty...Boże Broń do meliny!!!:mad: A z czego te referaty?:oops: Quote
BoUnTy Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Jasza napisał(a):Przepytaj ją dokładnie Bounty...Boże Broń do meliny!!!:mad: A z czego te referaty?:oops: Z czego referaty... hmmm... troszkę o tkance płynnej z anatomi, o chorobach podjetych obowiązkowi szczepienia - na choroby, coś z diagnostyki czego nie pamietam, z chowu i hodowli o paszach dla ptaszków, a z rozrodu o ciążach i porodach xD Mraaauu ładne tematy, ale niestety w cholere nie mam kiedy się za to zabrać, a kazde muszą miec sporą obiętość ;P Ale nie o tym chciałam... :D Boże broń melina... mam nadzieję, że to po prostu moje głupie doświadczenia z tamtym miejscem, choć w sumie tam mieszkała i poznałąm Anie z bytomia, więc nie taki diabeł straszny... Panie boże spraw aby mi się chciało tak jak mi się nie chce...:shake: Quote
Jasza Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 O paszach dla ptaszków to mogłabym Ci podpowiedzieć... ....co lubią moje papużki....:evil_lol: A co studiujesz Bounty? Quote
__Lara Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 O kurczaki, trzymam kciuki!!! mocno mocno!!! P.S.1. Bounty - byłam w piątek wieczorem w Bytomiu - macie taką ładną starówkę!!! te drzewka podświetlone, fontanna - bajka! Katowice mogą się schować :cool1: P.S.2 Jaszo - jakby co służę allegro ;) mam nadzieję, że nie będzie potrzebne ;) Quote
BoUnTy Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Jasza napisał(a):O paszach dla ptaszków to mogłabym Ci podpowiedzieć... ....co lubią moje papużki....:evil_lol: A co studiujesz Bounty? Niestety nie chodzi o egzotyke, z tego tez mogłabym się rozpisac ;] Studiuje to za dużo powiedziane, rozbie przedwstęp do studiów i szkole sie na technika weterynarii ;P Hahaha _Laro bo byłaś jak już ciemno było ;P Ja niestety 'z prowincji' i nie czesto w centrum chodze wieczorami ;] Quote
Jasza Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Bytom jest fajnisty :loveu:, jeździlam tam kiedyś co piątek na spotkania Wspólnoty Burego Misia ( fundacja im. Bogdana Jańskiego pomagająca osobom niepełnosprawnym...) A co do Allegro, to mam nadzieję, że rzeczywiście nie będzie potrzebne...... Quote
BoUnTy Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Jasza napisał(a):Bytom jest fajnisty :loveu:, jeździlam tam kiedyś co piątek na spotkania Wspólnoty Burego Misia ( fundacja im. Bogdana Jańskiego pomagająca osobom niepełnosprawnym...) A co do Allegro, to mam nadzieję, że rzeczywiście nie będzie potrzebne...... Ooo to moze znasz wikuwiku, bo on tez cos wspominał o spotkaniach z tego Burego Misia ;] Quote
Jasza Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 A wikuwiku to jak się nazywa?:cool1: Wiesz, chyba coś kojarzę... Quote
BoUnTy Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Jasza napisał(a):A wikuwiku to jak się nazywa?:cool1: Wiesz, chyba coś kojarzę... Boszzz jak tutaj leje i grad paaada! Teraz to już zupełnie nie mam weny iśc na tą wizytę ;( Za to duuuże piwo mi sie nalezy ;P Quote
Jasza Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Dzieki za PW.. Znam wikuwiku jak się okazuje, choć on mnie nie zna pewnie bo wcześniej zaczął być Burym Niedźwiedziem niż ja. Ale znam go ze zdjęć i opowiadań... Quote
Jasza Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Piwo Ci się należy, ale byś potem juz żadnego referatu nie napisała!:evil_lol: Quote
__Lara Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 BoUnTy napisał(a):Niestety nie chodzi o egzotyke, z tego tez mogłabym się rozpisac ;] Studiuje to za dużo powiedziane, rozbie przedwstęp do studiów i szkole sie na technika weterynarii ;P Hahaha _Laro bo byłaś jak już ciemno było ;P Ja niestety 'z prowincji' i nie czesto w centrum chodze wieczorami ;] Ale Katowice nawet po ciemku tak ładnie nie wyglądają :p Bella, trzymamy kciuki!!! Quote
BoUnTy Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Jasza napisał(a):Dzieki za PW.. Znam wikuwiku jak się okazuje, choć on mnie nie zna pewnie bo wcześniej zaczął być Burym Niedźwiedziem niż ja. Ale znam go ze zdjęć i opowiadań... Łaaa aż taki sławny? ;> A co do piw, to no problemos - npisałabym, to nie są jeszcze warunki ekstremalne ;] Quote
maciaszek Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Czekamy na wieści z wizyty, która chyba teraz właśnie się odbywa :). Quote
Recommended Posts