Jump to content
Dogomania

Bella - psie dziecko ma super domek w Bytomiu!! Javeno i Bounty - dziękuję!

Recommended Posts

Posted

Odnowilam Alegratke małej..
Za to skończylo sie Alleegro, niewtróznione..

Maciaszku, czy za wysyłki z bazarku dałoby się zrobić Belli takie fajne, wyróżnione?:oops:

• Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety....:shake:

Dostalam za to dwa sms-y..:angryy:
Jeden:
"Przyjmę pieska do domu. Jestem z Sosnowca"
Drugi:
"Dobrywieczor ja wsprawie psa gdzie trzeba pszyjechać prosze o odpo"

Pisownia oryginalna....:angryy:

Posted

Jasza napisał(a):
Niestety....:shake:

Dostalam za to dwa sms-y..:angryy:
Jeden:
"Przyjmę pieska do domu. Jestem z Sosnowca"
Drugi:
"Dobrywieczor ja wsprawie psa gdzie trzeba pszyjechać prosze o odpo"

Pisownia oryginalna....:angryy:

:crazyeye:

Posted

:loveu:Zadzwoniła do mnie fajna Pani z Bytomia ktÓra zobaczyla ogłoszenie Belli w Dzienniku Zachodnim.
Kochana Bounty :loveu:zgodziła się iść na wizytę przedadopcyjną!!!:loveu::loveu:
Dzisiaj o 18.00!!!!
A Pani jest strasznie niecierpliwa!! Już by chciała mieć Bellę u siebie!
Oby to dobrze wróżyło!!!
Czekamy na wieśći!
Javena wysłała jej zdjęcia mms-em!!

TRZYMAJCIE KCIUKI MOCNO!!!!

Posted

'kochana' bounty zastanawia sie jak ułożyć dzien, żeby sie wyrobić - ciekawa jestem kto za mnie na ochotnika napisze 5 referatów? ;P Chetnie się podziele... xD

Generalnie nie wiem dlaczego ale mam dziwne odczucia, choćby dlatego, że znam te okolicy i to melina taka dośc... No chyba, że mieszka na tym nowszym osiedlu...
Pojade, zobacze... nie martwcie się bountka nie robi tego bezinteresownie :diabloti:

Posted

Jasza napisał(a):
Przepytaj ją dokładnie Bounty...Boże Broń do meliny!!!:mad:

A z czego te referaty?:oops:

Z czego referaty... hmmm... troszkę o tkance płynnej z anatomi, o chorobach podjetych obowiązkowi szczepienia - na choroby, coś z diagnostyki czego nie pamietam, z chowu i hodowli o paszach dla ptaszków, a z rozrodu o ciążach i porodach xD Mraaauu ładne tematy, ale niestety w cholere nie mam kiedy się za to zabrać, a kazde muszą miec sporą obiętość ;P

Ale nie o tym chciałam... :D Boże broń melina... mam nadzieję, że to po prostu moje głupie doświadczenia z tamtym miejscem, choć w sumie tam mieszkała i poznałąm Anie z bytomia, więc nie taki diabeł straszny...

Panie boże spraw aby mi się chciało tak jak mi się nie chce...:shake:

Posted

O kurczaki, trzymam kciuki!!! mocno mocno!!!

P.S.1. Bounty - byłam w piątek wieczorem w Bytomiu - macie taką ładną starówkę!!! te drzewka podświetlone, fontanna - bajka! Katowice mogą się schować :cool1:

P.S.2 Jaszo - jakby co służę allegro ;) mam nadzieję, że nie będzie potrzebne ;)

Posted

Jasza napisał(a):
O paszach dla ptaszków to mogłabym Ci podpowiedzieć...
....co lubią moje papużki....:evil_lol:

A co studiujesz Bounty?

Niestety nie chodzi o egzotyke, z tego tez mogłabym się rozpisac ;] Studiuje to za dużo powiedziane, rozbie przedwstęp do studiów i szkole sie na technika weterynarii ;P

Hahaha _Laro bo byłaś jak już ciemno było ;P Ja niestety 'z prowincji' i nie czesto w centrum chodze wieczorami ;]

Posted

Bytom jest fajnisty :loveu:, jeździlam tam kiedyś co piątek na spotkania Wspólnoty Burego Misia ( fundacja im. Bogdana Jańskiego pomagająca osobom niepełnosprawnym...)

A co do Allegro, to mam nadzieję, że rzeczywiście nie będzie potrzebne......

Posted

Jasza napisał(a):
Bytom jest fajnisty :loveu:, jeździlam tam kiedyś co piątek na spotkania Wspólnoty Burego Misia ( fundacja im. Bogdana Jańskiego pomagająca osobom niepełnosprawnym...)

A co do Allegro, to mam nadzieję, że rzeczywiście nie będzie potrzebne......

Ooo to moze znasz wikuwiku, bo on tez cos wspominał o spotkaniach z tego Burego Misia ;]

Posted

Jasza napisał(a):
A wikuwiku to jak się nazywa?:cool1:
Wiesz, chyba coś kojarzę...

Boszzz jak tutaj leje i grad paaada! Teraz to już zupełnie nie mam weny iśc na tą wizytę ;( Za to duuuże piwo mi sie nalezy ;P

Posted

Dzieki za PW..
Znam wikuwiku jak się okazuje, choć on mnie nie zna pewnie bo wcześniej zaczął być Burym Niedźwiedziem niż ja.
Ale znam go ze zdjęć i opowiadań...

Posted

BoUnTy napisał(a):
Niestety nie chodzi o egzotyke, z tego tez mogłabym się rozpisac ;] Studiuje to za dużo powiedziane, rozbie przedwstęp do studiów i szkole sie na technika weterynarii ;P

Hahaha _Laro bo byłaś jak już ciemno było ;P Ja niestety 'z prowincji' i nie czesto w centrum chodze wieczorami ;]

Ale Katowice nawet po ciemku tak ładnie nie wyglądają :p

Bella, trzymamy kciuki!!!

Posted

Jasza napisał(a):
Dzieki za PW..
Znam wikuwiku jak się okazuje, choć on mnie nie zna pewnie bo wcześniej zaczął być Burym Niedźwiedziem niż ja.
Ale znam go ze zdjęć i opowiadań...

Łaaa aż taki sławny? ;>
A co do piw, to no problemos - npisałabym, to nie są jeszcze warunki ekstremalne ;]