Jump to content
Dogomania

Bella - psie dziecko ma super domek w Bytomiu!! Javeno i Bounty - dziękuję!

Recommended Posts

• Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Javena napisał(a):
Pojechała........:-( Jak tylko weszli od razu przywitała ich merdaniem ogonka. Potem wskoczyła panu na kolana i nie bardzo chciała zejsc. Taka przylepka. WYLIZAŁA PANU CAŁE LICA:loveu: Nie wiem,czy zarost teraz bedzie rósł:diabloti: Wszystko było fajnie,ale do samochodu bała się wsiasć. P.Betka wzieła ją na kolana,a ona tak na mnie żałośnie patrzyła........:-( Cały czas byłam dzielna,ale ten jej załosny wzrok powalił mnie. Sądzę jednak,ze to kwestia czasu.Szybko się przyzwyczai.To ludzie ,którzy naprawde kochają zwierzęta.Wiem,ze bedzie jej dobrze.:lol:

Javeno :glaszcze: Przede wszystkim należy Ci się wielkie uznanie i podziękowania za to co zrobiłaś dla Belli. Dałaś jej szansę, jakiej nie dostałaby w schronisku. Mogła przekonać się do człowieka, dojść do siebie. Dałaś jej tak dużo :loveu: w sumie to maleńka znowu wróciła centrum Śląska ;) cieszę się, mam nadzieję, że poszczęści jej się w nowym domku :multi: i ma ze sobą kurczaka :cool3::cool3::loveu::diabloti:

Posted

No, jak ma kurczaka to pięknie!
javeno, napisz coś jeszcze, jacy to ludzie, czy Bella od razu ich ujęła ( jakżeby mogło być inaczej...)
Wiecie co, dzisiaj to dobry dzień jest!
I Iskierka i Bella pojechały po swoje nowe życie!
Javeno kochana...słowa uznania dla Ciebie i męża!!

Daliście małej chorej psince szansę na piękne, dobre życie!

Posted

[quote name='Jasza']No, jak ma kurczaka to pięknie!
javeno, napisz coś jeszcze, jacy to ludzie, czy Bella od razu ich ujęła ( jakżeby mogło być inaczej...)
Wiecie co, dzisiaj to dobry dzień jest!
I Iskierka i Bella pojechały po swoje nowe życie!
Javeno kochana...słowa uznania dla Ciebie i męża!!

Daliście małej chorej psince szansę na piękne, dobre życie!

Jak wspomniałam wyzej,od razu nawiązała się nić sympatii. Wskoczyła panu na kolana, całego wylizała:lol: Pani była trochę zajeta podpisywaniem,ale też się tuliła do niej. Uwazam,ze to bardzo mili, mlodzi luzie,którzy kochają zwierzęta.Gorzej było z wsiadaniem do samochodu.No, i tak załosnie za mną patrzyła....:-( Obiecali mi ,że jutro prześlą zdjęcia mms em) Mama p. Beaty ma ogródek,więc Bella bedzie miała gdzie się wyszalec. Ostatnio uczyłam ją gonić za patyczkami. uwielbiała to. Tylko czekała,kiedy wyrzuce.Bedzie jej dobrze!!!!! Szybko się przyzwyczai.:lol:

Posted

No to jak będą zdjęcia to wyślij Javeno, dobrze?:loveu:
Tylko na maila, bo ja mam przedpotopowy telefon i nic na nim nie zobaczę!
Nie mam w nim takich funkcji...

Posted

Jak widzę to pierwsze zdjęcie, to płakać mi się chce...
Belusiu...myszko - niech Ci sie wiedzie jak najlepiej!
Javeno - to dzieki Tobie!:loveu:
Jeszcze raz DZIĘKUJĘ!!

Posted

Zrobilaś, zrobiłaś!!
Prześwietlilaś domek, załatwiłaś umowę przedadopcyjną..
Bounty, kochana jesteś!

Jak możesz, to zagladaj na bazarek dla Marsa i hopaj go czasami!;)

• 3 months later...
Posted

Dziś p. Beata wysłała sms-a,że Bela jest w klinice na Brynowie. Ma przeprowadzaną sterylke i przy okazji usuną przepuklinę. P. Beata bardzo sie niepokoi. Trzymajcie kciuki za Bellusię!!!!!!!

Posted

[quote name='Javena']Dziś p. Beata wysłała sms-a,że Bela jest w klinice na Brynowie. Ma przeprowadzaną sterylke i przy okazji usuną przepuklinę. P. Beata bardzo sie niepokoi. Trzymajcie kciuki za Bellusię!!!!!!![/QUOTE]

To super :)

• 10 months later...