Javena Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Aha,szeleczki i kurczak pojechły z nia. Nie wiedzieli jakie kupić.Jutro będa wielkie zakupy.:multi: Quote
__Lara Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Javena napisał(a):Pojechała........:-( Jak tylko weszli od razu przywitała ich merdaniem ogonka. Potem wskoczyła panu na kolana i nie bardzo chciała zejsc. Taka przylepka. WYLIZAŁA PANU CAŁE LICA:loveu: Nie wiem,czy zarost teraz bedzie rósł:diabloti: Wszystko było fajnie,ale do samochodu bała się wsiasć. P.Betka wzieła ją na kolana,a ona tak na mnie żałośnie patrzyła........:-( Cały czas byłam dzielna,ale ten jej załosny wzrok powalił mnie. Sądzę jednak,ze to kwestia czasu.Szybko się przyzwyczai.To ludzie ,którzy naprawde kochają zwierzęta.Wiem,ze bedzie jej dobrze.:lol: Javeno :glaszcze: Przede wszystkim należy Ci się wielkie uznanie i podziękowania za to co zrobiłaś dla Belli. Dałaś jej szansę, jakiej nie dostałaby w schronisku. Mogła przekonać się do człowieka, dojść do siebie. Dałaś jej tak dużo :loveu: w sumie to maleńka znowu wróciła centrum Śląska ;) cieszę się, mam nadzieję, że poszczęści jej się w nowym domku :multi: i ma ze sobą kurczaka :cool3::cool3::loveu::diabloti: Quote
Jasza Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 No, jak ma kurczaka to pięknie! javeno, napisz coś jeszcze, jacy to ludzie, czy Bella od razu ich ujęła ( jakżeby mogło być inaczej...) Wiecie co, dzisiaj to dobry dzień jest! I Iskierka i Bella pojechały po swoje nowe życie! Javeno kochana...słowa uznania dla Ciebie i męża!! Daliście małej chorej psince szansę na piękne, dobre życie! Quote
__Lara Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 :loveu: właśnie, i Iskra i Bella :cool3: i był telefon w sprawie Vertera, Państwo niecierpliwi już jego przyjazdu :razz: Quote
Javena Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [quote name='Jasza']No, jak ma kurczaka to pięknie! javeno, napisz coś jeszcze, jacy to ludzie, czy Bella od razu ich ujęła ( jakżeby mogło być inaczej...) Wiecie co, dzisiaj to dobry dzień jest! I Iskierka i Bella pojechały po swoje nowe życie! Javeno kochana...słowa uznania dla Ciebie i męża!! Daliście małej chorej psince szansę na piękne, dobre życie! Jak wspomniałam wyzej,od razu nawiązała się nić sympatii. Wskoczyła panu na kolana, całego wylizała:lol: Pani była trochę zajeta podpisywaniem,ale też się tuliła do niej. Uwazam,ze to bardzo mili, mlodzi luzie,którzy kochają zwierzęta.Gorzej było z wsiadaniem do samochodu.No, i tak załosnie za mną patrzyła....:-( Obiecali mi ,że jutro prześlą zdjęcia mms em) Mama p. Beaty ma ogródek,więc Bella bedzie miała gdzie się wyszalec. Ostatnio uczyłam ją gonić za patyczkami. uwielbiała to. Tylko czekała,kiedy wyrzuce.Bedzie jej dobrze!!!!! Szybko się przyzwyczai.:lol: Quote
Jasza Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 No to jak będą zdjęcia to wyślij Javeno, dobrze?:loveu: Tylko na maila, bo ja mam przedpotopowy telefon i nic na nim nie zobaczę! Nie mam w nim takich funkcji... Quote
maciaszek Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Javeno, i ja BARDZO Ci dziękuję :) :loveu:. Trzymam kciuki za nowy domek Belli i za to by była tam szczęśliwa, najszczęśliwsza! Quote
Kisiaraf Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Javeno DZIĘKI!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: Nie rozpaczaj za Bellą pomyśl, że to jej ostatnie przystań..... Mam ogromną prośbę o zerknięcie na wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f1166/czasu-niewiele-jest-hotelik-potrzebne-deklaracje-147873/ poproszę również o "częstowanie się" banerkiem. Quote
czarna1977 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Ale szczęściara. Widać, że ją tam pokochali :) Quote
Magnesiatko Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [quote name='Jasza']Bella w nowym domku: Jest i kurczak :cool3: Quote
Jasza Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Zapraszam na wątek pieska bez imienia którego zabrałam dzisiaj z meliny... http://www.dogomania.pl/forum/f1166/szczeniak-przywiazany-do-sciany-na-razie-nocuje-u-mojej-kochanej-mamy-149217/#post13182099 Quote
Jasza Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Jak widzę to pierwsze zdjęcie, to płakać mi się chce... Belusiu...myszko - niech Ci sie wiedzie jak najlepiej! Javeno - to dzieki Tobie!:loveu: Jeszcze raz DZIĘKUJĘ!! Quote
BoUnTy Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Heh a ja nic nie zrobviłam, nie potrzebuje takich wzniosłych podziękowań w temacie :oops: Quote
Jasza Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Zrobilaś, zrobiłaś!! Prześwietlilaś domek, załatwiłaś umowę przedadopcyjną.. Bounty, kochana jesteś! Jak możesz, to zagladaj na bazarek dla Marsa i hopaj go czasami!;) Quote
__Lara Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Jakie zdjęcia!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Javena Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Dziś p. Beata wysłała sms-a,że Bela jest w klinice na Brynowie. Ma przeprowadzaną sterylke i przy okazji usuną przepuklinę. P. Beata bardzo sie niepokoi. Trzymajcie kciuki za Bellusię!!!!!!! Quote
maciaszek Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Już raczej po zabiegu, ale kciuki zaciśnięte wciąż :). Quote
__Lara Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='Javena']Dziś p. Beata wysłała sms-a,że Bela jest w klinice na Brynowie. Ma przeprowadzaną sterylke i przy okazji usuną przepuklinę. P. Beata bardzo sie niepokoi. Trzymajcie kciuki za Bellusię!!!!!!![/QUOTE] To super :) Quote
Javena Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Nowonarodzona Marlenka wcale się nie gniewa,ze dzieli łoze z Bellusia.No,a Bellusia jaka dumna. :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts