Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='majqa']Patrzę na fotki tej bidy i nie mogę się powstrzymać od dopatrzenia się w psiaku podobieństwa do skrajnie wystraszonego osiołka. :-( Mam nadzieję, że jakoś się przystosuje do funkcjonowania w boksie, w otoczeniu innych psów.[/quote]

Ja też :( oby wytrwał.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Majqa, trafiłaś w sedno. Cały czas się zastanawiałam z jakim zwierzęciem on mi się kojarzy. Rzeczywiście z wychudzonym osłem... :(
Jak będę w schronie podpytam o niego. I postaram się do niego zajrzeć (jak czasu starczy).

Posted

[B]Piesek dodany na zbiorowe allegro psów katowickich:[/B]

[url=http://www.allegro.pl/item765006558_psy_do_adopcji_czekaja_piekne_nie_yorki_pies.html]Psy do adopcji czekają! Piękne nie - yorki! pies (765006558) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

Fajny tytuł, nie? :diabloti: i już 10 wyświetleń w ciągu paru minut :diabloti:

Nazwałam psiaka umównie Cerber - jak chcecie inne to krzyczcie!!!

Posted

Larciu, aukcja gites :multi: ale na 1 str. wątku Dziewczyny nadały mu imię Ester. ;) Aha, jak kliknęłam po lewej stronie w "o mnie, komentarze, inne aukcje, zapytaj" przerzuca na stronę główną allegro.

Posted

[quote name='majqa']Larciu, aukcja gites :multi: ale na 1 str. wątku Dziewczyny nadały mu imię Ester. ;)[/quote]

Dzięki :loveu: o, to zmieniam mu imię czym prędzej :p

Posted

[SIZE=4][B]ŚWIETNA ROBOTA !!!!!!!!!![/B][/SIZE] powiem Wam że oprócz Estera (jak znajdzie dom i się go podkarmi bedzię pięknym psem) i jeszce jedna sunia Lila jest przeboska :loveu:

Posted

[quote name='Kisiaraf']Lara jesteś niesamowita tytuł strzał w dyche i foteczka hihihih
Maciaszek trzymam kciuki by udało Ci się zdąrzyć......[/quote]

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: a wiecie ile wejść jest? :diabloti: jestem w szoku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: 236 od 17:26 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

bros - zapraszamy do adopcji :cool3:

Posted

[quote name='majqa']Bijesz wszelkie rekordy! :loveu:[/quote]

[B]majqo[/B], to magiczne słowo "york"... i zdjęcie naszego podopiecznego ze schronu, którego wyadoptowaliśmy - czynią cuda :diabloti:

Posted

[quote name='majqa']Niby tak ale któż obmyślił sposób na przyciągnięcie tym słowem uwagi? :hmmmm:
Ty!!!!!!!! :cool2: :smilecol:[/quote]

:oops::oops::oops: ale stosuję ten chwyt raz na ileś :diabloti: ostatnio kilka miesięcy temu - żeby nie spowszedniało :p

Posted

[B]Lara[/B] no niestety w adopcji to ja mogę jedynie pomagać, trafił mi się pies-kucyk, iiiii zajął całą domową przestrzen, więcej nie pomieścimy a jeszcze dwa dzieciaki biegają po domu :evil_lol: ale nie powiem Ester bedzie kiedyś dumą swojego pana/panci :loveu:

Posted

[B]Lara[/B] pewnie,że można i właśnie to moje największe marzenie, dom i hotelik psiejski czarodziejski z mega super hiper socjalem, ehhhh ale zawsze spadam szybko na Ziemię :-? :bluepaw:

Posted

2 fotki to trochę mało. Jeśli jest szansa na więcej, lepszych, sugerowałabym poczekać, bo uskuteczniać cyrk z edytowaniem ogłoszeń, by dodawać zdjęcia to podwójna robota.

Posted

Jest Hotelik, w ktorym mam oplacone 46 dni, gdyz udalo mi sie wyadoptowac dwa psy i miejsce wolne czeka z oplaconym 1,5 miesiaca.
Hotel jest na slasku w okolicach Tworoga.

Posted

Ati spadasz nam z nieba!!!! Napisz jakie są koszty miesięczne na psiaka tej wielkości. Wszystko zależy od ceny za kolejne miesiące hoteliku.
Jak już będzie znana cena to szybciutko zbieramy deklaracje i Esterek wychodzi ze schronu:multi:

Posted

Super by było! Oby cena miesieczna nie wyynosiła 650 zł. tak jak u mnie za Hagera ;( No ale może nie będzie źle... Ja zapytam też ludzi, którzywpłacali na Hagerka, może ktoś bedzie chcial przekazac tą stawke na Estra... tylko tyle mogę... Póki Mars nie jest bezpieczny to nie mogę wziąć tymczasowicza...

Posted

mi sie pies kojarzy z pewna rasa, ale dzis jeszcze przegladne encyklopedie

jezeli podejmiecie decyzje, prosze o kontakt, bo musze zadzwonic i uprzedzic, a reszte : omowienie hotelowania i dowiezienie pozostawiam wam:)