__Lara Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='majqa']Patrzę na fotki tej bidy i nie mogę się powstrzymać od dopatrzenia się w psiaku podobieństwa do skrajnie wystraszonego osiołka. :-( Mam nadzieję, że jakoś się przystosuje do funkcjonowania w boksie, w otoczeniu innych psów.[/quote] Ja też :( oby wytrwał. Quote
majqa Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Choć parę dobrych fotek więcej, może jakichś dodatkowych info z obserwacji psa i można by było ruszyć z ogłoszeniami. :-( Quote
maciaszek Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Majqa, trafiłaś w sedno. Cały czas się zastanawiałam z jakim zwierzęciem on mi się kojarzy. Rzeczywiście z wychudzonym osłem... :( Jak będę w schronie podpytam o niego. I postaram się do niego zajrzeć (jak czasu starczy). Quote
__Lara Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [B]Piesek dodany na zbiorowe allegro psów katowickich:[/B] [url=http://www.allegro.pl/item765006558_psy_do_adopcji_czekaja_piekne_nie_yorki_pies.html]Psy do adopcji czekają! Piękne nie - yorki! pies (765006558) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Fajny tytuł, nie? :diabloti: i już 10 wyświetleń w ciągu paru minut :diabloti: Nazwałam psiaka umównie Cerber - jak chcecie inne to krzyczcie!!! Quote
majqa Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Larciu, aukcja gites :multi: ale na 1 str. wątku Dziewczyny nadały mu imię Ester. ;) Aha, jak kliknęłam po lewej stronie w "o mnie, komentarze, inne aukcje, zapytaj" przerzuca na stronę główną allegro. Quote
__Lara Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='majqa']Larciu, aukcja gites :multi: ale na 1 str. wątku Dziewczyny nadały mu imię Ester. ;)[/quote] Dzięki :loveu: o, to zmieniam mu imię czym prędzej :p Quote
Kisiaraf Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Lara jesteś niesamowita tytuł strzał w dyche i foteczka hihihih Maciaszek trzymam kciuki by udało Ci się zdąrzyć...... Quote
bros Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [SIZE=4][B]ŚWIETNA ROBOTA !!!!!!!!!![/B][/SIZE] powiem Wam że oprócz Estera (jak znajdzie dom i się go podkarmi bedzię pięknym psem) i jeszce jedna sunia Lila jest przeboska :loveu: Quote
__Lara Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='Kisiaraf']Lara jesteś niesamowita tytuł strzał w dyche i foteczka hihihih Maciaszek trzymam kciuki by udało Ci się zdąrzyć......[/quote] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: a wiecie ile wejść jest? :diabloti: jestem w szoku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: 236 od 17:26 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bros - zapraszamy do adopcji :cool3: Quote
__Lara Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='majqa']Bijesz wszelkie rekordy! :loveu:[/quote] [B]majqo[/B], to magiczne słowo "york"... i zdjęcie naszego podopiecznego ze schronu, którego wyadoptowaliśmy - czynią cuda :diabloti: Quote
majqa Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Niby tak ale któż obmyślił sposób na przyciągnięcie tym słowem uwagi? :hmmmm: Ty!!!!!!!! :cool2: :smilecol: Quote
__Lara Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='majqa']Niby tak ale któż obmyślił sposób na przyciągnięcie tym słowem uwagi? :hmmmm: Ty!!!!!!!! :cool2: :smilecol:[/quote] :oops::oops::oops: ale stosuję ten chwyt raz na ileś :diabloti: ostatnio kilka miesięcy temu - żeby nie spowszedniało :p Quote
bros Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [B]Lara[/B] no niestety w adopcji to ja mogę jedynie pomagać, trafił mi się pies-kucyk, iiiii zajął całą domową przestrzen, więcej nie pomieścimy a jeszcze dwa dzieciaki biegają po domu :evil_lol: ale nie powiem Ester bedzie kiedyś dumą swojego pana/panci :loveu: Quote
__Lara Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 O tak! Byle by tylko dotrwał w tym schronie :( [B]bros[/B] - zawsze można zmienić mieszkanie :evil_lol::evil_lol: Quote
bros Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [B]Lara[/B] pewnie,że można i właśnie to moje największe marzenie, dom i hotelik psiejski czarodziejski z mega super hiper socjalem, ehhhh ale zawsze spadam szybko na Ziemię :-? :bluepaw: Quote
__Lara Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Taa... mi też się marzy takie "cuś".... przynajmniej kilka boksów na hotel :p Quote
Kisiaraf Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 To ja się pisze do pomocy dziewczynki....... Esterku jak się miewasz?! Czekamy na wieści od Maciaszek. Jak myślicie, a może ogłoszenia z tymi fotkami? Quote
majqa Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 2 fotki to trochę mało. Jeśli jest szansa na więcej, lepszych, sugerowałabym poczekać, bo uskuteczniać cyrk z edytowaniem ogłoszeń, by dodawać zdjęcia to podwójna robota. Quote
Ati Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Jest Hotelik, w ktorym mam oplacone 46 dni, gdyz udalo mi sie wyadoptowac dwa psy i miejsce wolne czeka z oplaconym 1,5 miesiaca. Hotel jest na slasku w okolicach Tworoga. Quote
Kisiaraf Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Ati spadasz nam z nieba!!!! Napisz jakie są koszty miesięczne na psiaka tej wielkości. Wszystko zależy od ceny za kolejne miesiące hoteliku. Jak już będzie znana cena to szybciutko zbieramy deklaracje i Esterek wychodzi ze schronu:multi: Quote
Ati Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 jak juz napisalam 46 dni jest oplaconych watek Hoteliku jest na Domach Tymczasowych- Hotel u Agnieszki. Pies jest wysokosci owczarka? Quote
BoUnTy Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Super by było! Oby cena miesieczna nie wyynosiła 650 zł. tak jak u mnie za Hagera ;( No ale może nie będzie źle... Ja zapytam też ludzi, którzywpłacali na Hagerka, może ktoś bedzie chcial przekazac tą stawke na Estra... tylko tyle mogę... Póki Mars nie jest bezpieczny to nie mogę wziąć tymczasowicza... Quote
Kisiaraf Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Ja nie widziałam go "na żywo" z fotek tak by wyglądał. Maciaszek Ty go widziałaś? Ale się ciesze już wchodze na wątek o hoteliku i czytam szczegóły :loveu: Quote
Ati Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 mi sie pies kojarzy z pewna rasa, ale dzis jeszcze przegladne encyklopedie jezeli podejmiecie decyzje, prosze o kontakt, bo musze zadzwonic i uprzedzic, a reszte : omowienie hotelowania i dowiezienie pozostawiam wam:) Quote
Recommended Posts