Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

an1a dzięki za info,a dziewczynkom dziękuje za wpłaty :) Dzisiaj wysłałam do Maciaszek kilka fantów na bazarek mam nadzieje, że uda się zebrać pare groszy :)
Myśle, że już nie ma na co czekać jutro podpytam o transport. Jak już będzie 100% to ruszamy ze stałymi deklaracjami.
Może już w tym tygodniu Ester będzie w hoteliku:cool3:

Posted

Figa już wysyłam PW-dzięki :)
Dziewczynki sprawa przedstawia się natępująco:
Transporcik wstępnie załatwiony na piątek koło 17 (pytanie do [U]Maciaszek[/U]-jest taka możliwość o tej porze go wyciągnąć?).
Dostarczyć go do hotelu zgodził się [U]Nikus[/U](ślicznie dziękuje) prosił za transport by wpłacić na konto skarpety kundelkowej-20 zł. Dzisiaj dostanę PW z numerem konta od razu go wyśle do [U]an1a[/U]-bardzo proszę prześlij te pieniążki.
Jaka jestem szczęśliwa, będe dopiero wieczorkiem na DOGO i napewno będe dalej słała PW.
Jeżeli chodzi o stałe deklaracje to według uzanania osoby, które deklarowały albo zaczną wpłacać już teraz(uzupełni się kwota brakująca), albo dopiero od końca listopada. Tak czy siak wieczorkiem powysyłam numer konta do wszystkich oferujących stałe deklaracje. Jeszcze raz dziękuje WSZYSTKIM obecnym na wątku jesteście niesamowici!!!!
Ester szykuj się na podróż życia!!!!!

Posted

Schronisko czynne jest do godz. 17.00, więc spokojnie do tej pory można po niego przybywać. Od 17.00 nie ma nikogo w biurach, więc z wypisania kwitków wszelakich i wydania psa nici.
Ustalcie na kogo ma być wypisana schroniskowa umowa adopcyjna, do której dołączony jest kupon na kastrację (niechaj Nikus nie zapomni jej zabrać!). Najlepiej by było, żeby umowa była wypisana na osobę, która wyda potem Estera do domu stałego.
I powiedzcie w schronie, że Ester jedzie do dt (wydany zostanie bezpłatnie).
Mam zadzwonić zapowiedzieć jego odbiór na piątek ok. 17.00?

Posted

Słuchajcie, ci co zadeklarowali stałe wpłaty - też powinni wpłacić - wiem, bo zbieram na Władka - zaczęliśmy tam zbierać miesiąc przed trafieniem do hoteliku i dzięki temu ja nie dostaję histerii, że już muszę Wiośnie pchnąć kasę a na koncie szlachetne zero... Taki zapas - miesięczna "poduszka finansowa" to absolutnie niezbędna rzecz! Więc ja poproszę o nr konta.
[SIZE=1](Wypowiedziałam się jakbym "Bóg wie ile deklarowała :evil_lol:, ale jest przekonana, że tak powinno być)[/SIZE]!

Posted

Doszły kolejne wpłaty na Estera:
10zł - I.U. Haberko
5zł - Bjuta
30zł - M.A. Mucha
[COLOR=Red]-20zł [COLOR=Black]- wpłata na transport[/COLOR][/COLOR]

[B]RAZEM: 75zł [/B]