Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiem wiem, że Gliwice to lokalizacja Iwony, ale lokalizację na allegro można zmienić ;). Chociaż może w tym przypadku akurat rzeczywiście nie trzeba.

Ofertę z opłaceniem wyróżnienia allegro podtrzymuję :).

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='maciaszek']Wiem wiem, że Gliwice to lokalizacja Iwony, ale lokalizację na allegro można zmienić ;). Chociaż może w tym przypadku akurat rzeczywiście nie trzeba.

Ofertę z opłaceniem wyróżnienia allegro podtrzymuję :).[/QUOTE]

no tak można zmienić..ale jak pisała Iwona to zmieni jej lokalizację w 20 ogłoszeniach...Wystarzy dopisać w treści allegro gdzie jest Ester...tak zrobiła u Armaniego...;)

Posted

[quote name='Nikus']no tak można zmienić..ale jak pisała Iwona to zmieni jej lokalizację w 20 ogłoszeniach...[/QUOTE]Jeśli wpisuje się lokalizację w trakcie wystawiania konkretnej aukcji to nie zmienia się nic na innych. Sama mam wystawionych kilka psów i w lokalizacji są różne miasta :).
To tylko tak tytułem wyjaśnienia, bo mnie osobiście nie przeszkadza to, iż tam są wpisane Gliwice ;).

[quote name='Jasza']Oferta Maciaszka ...ja nie wiem, czy się mogę wypowiedzieć, ale byłabym za..:oops:[/QUOTE]To kto jeszcze jest za,żeby Iwona mogła mi podać numer konta ;)?

Posted

[quote name='maciaszek']Jeśli wpisuje się lokalizację w trakcie wystawiania konkretnej aukcji to nie zmienia się nic na innych. Sama mam wystawionych kilka psów i w lokalizacji są różne miasta :).
To tylko tak tytułem wyjaśnienia, bo mnie osobiście nie przeszkadza to, iż tam są wpisane Gliwice ;).

To kto jeszcze jest za,żeby Iwona mogła mi podać numer konta ;)?[/QUOTE]

ok...nie znam sie na tym ale chętnie się uczę :lol: ..sorki:oops:

Posted

Iwonko wielka buźka za allegro-mam nadzieje, że niebawem będą nowe foteczki :)
Majqa Ty to byś zawstydziła z tymi ogłoszeniami nawet TurboDymoMena hihiihi DZIĘKI:loveu:
Jaszeńko Tobie też ogromniasty buziak :)
Maciaszek propozycja super jestem za:multi:

Posted

z tą lokalizacja to mnie zastrzeliłaś, byłam pewna że jak zmienię to zmieni mi się we wszystkich aukcjach, przy następnej aukcji sprawdze jak to dokładnie jest :oops:

allegro jest wyróżnione, na Pw przesle numer konta bezpośrednio na moje allegro i dziękuję za wpłatę ;)

Posted

[quote name='maciaszek']Jeśli wpisuje się lokalizację w trakcie wystawiania konkretnej aukcji to nie zmienia się nic na innych. (...)[/QUOTE]
Potwierdzam, można cudować z lokalizacją do woli.

Posted

Cioteczki tak się postarały, że teraz nie masz już wyjścia, Esterku - musisz znaleźć domek [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/208.gif[/IMG]

Więcej fotek by się przydało.

Posted

Cześć dziewczyny...Kisiaraf pozwoliła mi bym poprosił Was o pomoc tutaj.
Tak się złożyło,że Esterek i Armani w tym samy dniu..tym samym autem pojechali do hotelików gdzie oczekują na swoje domki..Właśnie prosto po zawiezieniu Estera pojechałem po Armaniego..Wczoraj Iwona zrobiła allegro dla obu psiaków...Zbieg okoliczności?-może...Proszę przeczytajcie i poślijcie do znajomych...Bardzo nam pomożecie..Dziękuję:lol: to wątek Armaniego:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=171816[/URL]

Posted

Kochani, siła musu nie planu, chwilowo (mam nadzieję, że chwilowo) wyłączam się z wątku. Dałam z siebie mało, bo mało ale tyle, ile byłam w stanie na odległość. Kisiaraf - na okoliczność cudu = objawienie się domku (czego bardzo życzę) dla Esterka, daj proszę znać.
Dobre zdjęcia, takie w typie portretówek, włączone do allegro na bank by się przydały. Co do Armaniego - porozsyłałam link.

Posted

Byłam dziś w hoteliku, widziałam Esterka. Miałam zamiar pstryknąć mu parę fot, ale zrobiło się zamieszanie, bo przywieziono Pręguska, a potem, na sam koniec, Esterek zwiewał na widok aparatu :cool1:. Mam nadzieję, że następnym razem się uda.
Ostatniej nocy Esterek tak głośno pilnował swojej nowej posiadłości, że Aga nie zmrużyła oka do rana...

Posted

Majqa dzieki stokrotne-dałaś bardzo dużo!!!! Napewno dam znać jak domeczek się pojawi.
Zula dzięki za info mam nadzieje, że go wyściskałaś od nas....
Fotki by się przydały do allegro czekamy na następny raz.