maciaszek Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Wiem wiem, że Gliwice to lokalizacja Iwony, ale lokalizację na allegro można zmienić ;). Chociaż może w tym przypadku akurat rzeczywiście nie trzeba. Ofertę z opłaceniem wyróżnienia allegro podtrzymuję :). Quote
Nikus Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='maciaszek']Wiem wiem, że Gliwice to lokalizacja Iwony, ale lokalizację na allegro można zmienić ;). Chociaż może w tym przypadku akurat rzeczywiście nie trzeba. Ofertę z opłaceniem wyróżnienia allegro podtrzymuję :).[/QUOTE] no tak można zmienić..ale jak pisała Iwona to zmieni jej lokalizację w 20 ogłoszeniach...Wystarzy dopisać w treści allegro gdzie jest Ester...tak zrobiła u Armaniego...;) Quote
Jasza Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Ważne, że Śląsk, no nie? Oferta Maciaszka ...ja nie wiem, czy się mogę wypowiedzieć, ale byłabym za..:oops: Quote
maciaszek Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Nikus']no tak można zmienić..ale jak pisała Iwona to zmieni jej lokalizację w 20 ogłoszeniach...[/QUOTE]Jeśli wpisuje się lokalizację w trakcie wystawiania konkretnej aukcji to nie zmienia się nic na innych. Sama mam wystawionych kilka psów i w lokalizacji są różne miasta :). To tylko tak tytułem wyjaśnienia, bo mnie osobiście nie przeszkadza to, iż tam są wpisane Gliwice ;). [quote name='Jasza']Oferta Maciaszka ...ja nie wiem, czy się mogę wypowiedzieć, ale byłabym za..:oops:[/QUOTE]To kto jeszcze jest za,żeby Iwona mogła mi podać numer konta ;)? Quote
Nikus Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='maciaszek']Jeśli wpisuje się lokalizację w trakcie wystawiania konkretnej aukcji to nie zmienia się nic na innych. Sama mam wystawionych kilka psów i w lokalizacji są różne miasta :). To tylko tak tytułem wyjaśnienia, bo mnie osobiście nie przeszkadza to, iż tam są wpisane Gliwice ;). To kto jeszcze jest za,żeby Iwona mogła mi podać numer konta ;)?[/QUOTE] ok...nie znam sie na tym ale chętnie się uczę :lol: ..sorki:oops: Quote
Jasza Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 To może spytaj Maciaszku, czy ktoś jest przeciw.. Nikt się nie odezwie i to będzie znaczyło, że wszyscy są za...;) Quote
Kisiaraf Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Iwonko wielka buźka za allegro-mam nadzieje, że niebawem będą nowe foteczki :) Majqa Ty to byś zawstydziła z tymi ogłoszeniami nawet TurboDymoMena hihiihi DZIĘKI:loveu: Jaszeńko Tobie też ogromniasty buziak :) Maciaszek propozycja super jestem za:multi: Quote
maciaszek Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [B]Iwona312[/B], "przerób" proszę allegro na wyróżnione (za 12 zł) i podaj mi numer konta oraz całkowitą kwotę jaką mam przelać za powyższe :). Quote
iwona213 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 z tą lokalizacja to mnie zastrzeliłaś, byłam pewna że jak zmienię to zmieni mi się we wszystkich aukcjach, przy następnej aukcji sprawdze jak to dokładnie jest :oops: allegro jest wyróżnione, na Pw przesle numer konta bezpośrednio na moje allegro i dziękuję za wpłatę ;) Quote
majqa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='maciaszek']Jeśli wpisuje się lokalizację w trakcie wystawiania konkretnej aukcji to nie zmienia się nic na innych. (...)[/QUOTE] Potwierdzam, można cudować z lokalizacją do woli. Quote
agata51 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Cioteczki tak się postarały, że teraz nie masz już wyjścia, Esterku - musisz znaleźć domek [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/208.gif[/IMG] Więcej fotek by się przydało. Quote
Asiaczek Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Dobre wieści od Agi Cz. Oby rzeczywiscie szybkjo znalazl sie dom dla niego. pzdr. Quote
Nikus Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Cześć dziewczyny...Kisiaraf pozwoliła mi bym poprosił Was o pomoc tutaj. Tak się złożyło,że Esterek i Armani w tym samy dniu..tym samym autem pojechali do hotelików gdzie oczekują na swoje domki..Właśnie prosto po zawiezieniu Estera pojechałem po Armaniego..Wczoraj Iwona zrobiła allegro dla obu psiaków...Zbieg okoliczności?-może...Proszę przeczytajcie i poślijcie do znajomych...Bardzo nam pomożecie..Dziękuję:lol: to wątek Armaniego: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=171816[/URL] Quote
Kisiaraf Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Jak tam się miewasz Esterku. Zagoniony dzień nie maiłam nawet czasu by zajrzeć:oops: Telefon milczy :-( Quote
majqa Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Kochani, siła musu nie planu, chwilowo (mam nadzieję, że chwilowo) wyłączam się z wątku. Dałam z siebie mało, bo mało ale tyle, ile byłam w stanie na odległość. Kisiaraf - na okoliczność cudu = objawienie się domku (czego bardzo życzę) dla Esterka, daj proszę znać. Dobre zdjęcia, takie w typie portretówek, włączone do allegro na bank by się przydały. Co do Armaniego - porozsyłałam link. Quote
maciaszek Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Majqa, rozumiemy :). Dzięki za dotychczasową pomoc :loveu:. Quote
zula131 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Byłam dziś w hoteliku, widziałam Esterka. Miałam zamiar pstryknąć mu parę fot, ale zrobiło się zamieszanie, bo przywieziono Pręguska, a potem, na sam koniec, Esterek zwiewał na widok aparatu :cool1:. Mam nadzieję, że następnym razem się uda. Ostatniej nocy Esterek tak głośno pilnował swojej nowej posiadłości, że Aga nie zmrużyła oka do rana... Quote
Kisiaraf Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Majqa dzieki stokrotne-dałaś bardzo dużo!!!! Napewno dam znać jak domeczek się pojawi. Zula dzięki za info mam nadzieje, że go wyściskałaś od nas.... Fotki by się przydały do allegro czekamy na następny raz. Quote
Aga Czarkowianka Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 To ja te fotki do allegro jutro zrobię.Do południa bedzie ich mnóstwo;) Quote
agusiazet Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Przelałam obiecaną jednorazową wpłatę na Estera w wysokości 40 zł. I powodzenia chłopie!!! Quote
Jasza Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Czekamy na foteczki!!!:loveu: Esterku - nabieraj ciała i wypatruj domku! Quote
Recommended Posts