rita60 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 I co zadnych telefonow w sprawie małego:roll: Quote
Olga7 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Odwiedzam- jak każdego dnia-Ksawera ...:p:loveu::p:loveu: Quote
basia0607 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Dzisiaj byłam z Ksawerkiem na spacerku. Cieszył bardzo a ja martwiłam się póżniej jak go przyjmą pobratyńcy z boksu . Nie mialam mozliwości wziąść ich wszytkich. Było ok. nikt, Ksawerego nie napadł. Witka , piękne zdjęcia z dzisiejszego spaceru, dziękuję. Quote
PapryczkaChili Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 cały czas czekam na jego ogłoszenie w Metrze!!! pilnuję tego, mam nadzieję, że na dniach będzie! Quote
Olga7 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Ksawer - szukaj dobrego domku !!!:p:loveu: Quote
mysza 1 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Śliczny:loveu:, oby dom szybko znalazł. Quote
rita60 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='mysza 1']Śliczny:loveu:, oby dom szybko znalazł.[/QUOTE] Oby mysza,oby.......... Quote
basia0607 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Oby sie udało, bo jesteśmy wszyscy przybici ogromem porzuconych zwierząt. Schronisko Elbląg pęka w szwach a ja mam tak straszne intewencje, że mimo braku miejsca zabieram do siebie te zwierzęta ( mam przytulisko ) To się nigdy nie skończy.:placz: Oby Ksawerek święta spędzil pod choinką w domu !!! Quote
Olga7 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Zaglądam kilka razy dziennie do Ksawera -ale gdy na ostatniej str. są fotki akurat-nie wpisuję nic ,żeby posty nie poszly dalej a ktoś szukający psa mógł zachęcić się do wybrania wlasnie tego psa -trafiając na koncu wątku akurat na te fotki Ksawera.:p .Tak sobie po babsku wykombinowalam -zeby tylko ułatwić Kaswerowi znalezienie swego domu .Nie dlatego ,iz nie pamiętam o Ksawerze. Quote
Pliszka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Ja też cały czas myślę o tej ślicznej mordce i zaciskam kciuki za fajny domek! Quote
Olga7 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 I jak każdego dnia -odwiedzamy Ksawera !!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Claudia_Jazz Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='fizia'] W strasznej celi go trzymacie! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Allegro ma? nie ma to się biorę do roboty!!! Quote
Pliszka Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 No właśnie, Basiu, czy Ksawery jest teraz gdzieś ogłaszany? Może mu wykupić pakiecik na którymś z bazarków ogłoszeniowych? Quote
Olga7 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='Vitka'] KSAWER - na spacerze ....:loveu::loveu::loveu: A ile by taki pakiecik kosztowal i czy byś mogla mu wykupić i trzeba kasę na to ..? Quote
Recommended Posts