Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj zostałyśmy zaalarmowane, że do schroniska w Swarzędzu trafił dwumiesięczny szczeniaczek amstaffa. Z tego schroniska były wyciągane min. Twix, Doris, Gabi, wszystkie w stanie tragicznym. Nie chciałyśmy dopuścić do tego, żeby szczeniaczek podzielił ich los i natychmiast postanowiłyśmy go stamtąd wyciągnąć. Maluch jest przesłodki, zadbany, grubiutki, istne cudo! W tej chwili przebywa tymczasowo u mojej koleżanki, doskonale dogaduje się z jej dziećmi, razem szaleją, broją, takie żywe srebro, jak to szczeniaczek, szaleje, śpi, je.... Wie już o co chodzi z załatwianiem się na dworze, dopilnowany załatwia ładnie potrzeby na trawce, ale jeszcze nie informuje, że już musi :evil_lol:, więc wpadki się zdarzają.
Szukamy domu dla tego przesłodkiego maleństwa!!!
W sobotę zabiorę go do weterynarza, będzie odrobaczony i zaszczepiony.

Posted

Monia 82 z niebieskiego forum dzwoniła do nas, że ma jakiś domek dla szczeniaczka. Może warto się z nia skontaktować i sprawdzić, czy to sensowy dom. Może będą zainteresowani szkrabem.

Posted

Śliczny - w kombinezoniku , ludzie jaki słodki . Gdyby nie to , że mam już 4 psy - to zaraz prosiłabym o wizytę przedadopcyjną . Właśnie wyobraziłam sobie moją cc z takim kochanym kumplem .

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Przez te "internetowe braki":angryy:, nawet się nie zdążyłam poużalać, pozachwycać maluszkiem :loveu:, a tu już nowy domek :evil_lol:

Wspaniale :multi::multi::multi:
oj ty biedna....:evil_lol: