Draczyn Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Wróciłam i widzę, że sobie miło flirtujecie. Chyba nie będę wam przeszkadzać, bo ja już z tego wyrosłam. A gdzie się schowal nasz Wilczek, może on nie jest taki seksy - to ze mną pogaworzy Quote
AngelOfDeath Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 draczyn o jaki masz czas , wpadlem do szoku 8) 8) 8) Wilczek sie wywilczkowal :lol: :lol: :lol: Quote
Draczyn Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Czas jest 23-ci, jeśli o to ci chodziło. Jestem punktualna. Wilczku pokaż się Quote
AngelOfDeath Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 Draczyn napisał(a):Czas jest 23-ci, jeśli o to ci chodziło. Jestem punktualna. Wilczku pokaż się no wlasnie o to chodzi :lol: :lol: :lol: napisalas ze bedziesz o 23 i jestes :lol: :lol: :lol: Quote
Draczyn Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Myślę że Opole już wyczerpaliśmy i odbiegliśmy od tematu. Może zalożymy temat Szczecin 2005, bo ta podobno był niezły ubaw. Ja nie byłam, ale oowiadano mi, że w mopsach i buldożkach dużo ciekawostek rewelacyjnych było. Może to dobry temat na dzien jutrzejszy?. Co wy naa to? Quote
AngelOfDeath Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 ja az sie boje myslec :lol: :lol: :lol: Quote
resuruss Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Draczyn!!!Dzien dobry!!!Milo poznac :D ....Lepiej napisz jaka zyrafke masz w domku...bardszo jestem ciekawa i napewno nie tylko ja...Napisz prosze - pisze w imieniu grzywkomaniakow... Quote
matrix..... Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Draczyn przyłączam się do pytania Ressurus, napisz proszę jaką masz grzywaczkę i dajmy spokój już wystawom... Quote
Draczyn Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Już raz pisałam i gdzieś to wyfrunęło, ale spróbuję jeszcze raz. Ona jest po Bukszpanie i Penelopie Saqueshanna. Ma piękną anaomię. Była 3 razy wysawiana. 2 razy dosk. raz b.db, bo dziabnęła sędziego. Nie znosi wystaw. Jest calkiem łysa. Jest przepiękna i b. kochana. To jedyny pies obronny w naszej hodowli Quote
resuruss Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Rozumiem ,ze tez pochodzi ze Sasquehanny??????Napisz jak ma na imie w rodowodzie - bo jesli byla wystawiana - mozliwe ,ze sa gdzies jej zdjecia.(Nie obiecuje,ale moze gdzies sa) :wink: Quote
AngelOfDeath Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 resuruss napisał(a):Draczyn!!!Dzien dobry!!! raczej Dobry Wieczor :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: Quote
resuruss Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Angel a o ktorej u Ciebie sie wieczor konczy????Mi sie wydaje ,ze juz noc jest. :wink: Quote
Draczyn Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Ona jst po obydwu Saqueshanah, ale pochodzi z innej hodowli . Rodowodowo nazywa się Tauch Maff-staf, ale trudno było nazywać ja tyn imieniem, więc w domu nazywamy ją Netoperek. Byliśmy z nią m.in. na wystawie w Grudziądzu i gdy zdobyła pierwsze miejsce i dostała złoto, to była burza oklaskó. Nie siedzę w tej rasie i do tej pory nierozumiem dlaczego. Jest obecnie kochanym pieskiem domowym Quote
resuruss Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 zapraszam na "Mam grzywacza" w koncu musimy Cie wciagnac w ta rase.szkoda zeby sie sunia marnowala w domku.... :wink: Quote
AngelOfDeath Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 Maff-Staff to chyba tylko na sasquehanie bazuje :roll: :roll: :roll: Quote
Draczyn Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 nie wciągniecie mnie w grzywaczki, mam jdnego i bardzo go kocham, ale ona nigdy nie chciała mieć dzieci, nie ma zadnych ciąż urojonych i pozostanie do śmierci moim kochanym dzidziusiem, grzejącym mnie w łóżku. Ona jest śmieszna, bo na dwóch łapkach potrafi przejść przez cały duży pokój, a jak o coś prosi, to kręci się w kółko do oporu. Nieraz sie dziwię,że jaj się w głowie nie zakręci. Zdecydowanie jest jej dobrze, wystaw nie znosi i patrzy mi błagalnie w oczy, abym czasami nie zafundowaa jej dzieci. Pewnie myślici, że jestem walnięta. nie tojest szczera prawda Quote
AngelOfDeath Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 my doskonale wiemy jak grzywacze chodza na 2 tylnich lapach :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a moj Fux gryzie sobie lape ze zlosci jak czegos nie dostanie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: wiec nas te zachowania grzywaczy nie szokuja :wink: :wink: :wink: Quote
Draczyn Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Chyba wszyscy mój ąniele zczynali od Saqueshanna, więc chyba nic w tym nie ma dziwnego Quote
AngelOfDeath Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 Draczyn napisał(a):Chyba wszyscy mój ąniele zczynali od Saqueshanna, więc chyba nic w tym nie ma dziwnego hahhhahahaa nie wszyscy , moge cie zapewnic !!!!!!!! Quote
AngelOfDeath Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 niektorzy zaczynali od Shinbashi i na liniach Goldenberry , a nie sasquehanna Quote
Draczyn Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 nie siedzę w tym temacie, więc nie będę się kłucić, obserwuję jednak nieraz grzywaczyki na wystawach i te z saqueshanna są moim zdaniem prześliczne, no i przy tym pięknie wystawiane, tylko pozazdrościc. Ja nigdy nie byłam mocna w wystawianiu Quote
AngelOfDeath Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 no kazdy ma swoj ulubiony typ :) :) :) Quote
Draczyn Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Wilczastego chyba zmogło. A szkoda. Ja chociaż jestem nocnym Markiem tez zaczynam ziewać. Zyczę wszystkim upojnej nocy . Dobranoc :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
resuruss Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 W Polsce grzywacze maja kilka "korzeni"...min.hodowle Capriso,von Shinbashi,Goldenberry,LionHeart,Gingerys i wiele wiele innych...Nie wszyscy zaczynali od Sasquehanny,ale obecnie wiele hodowli bazuje na materiale hodowlanym tej hodowli.Mamy w Polsce grzywacze na bardzo ,wysokim - swiatowym poziomie - rasa stala sie dosc popularna -powstalo wiele nowych hodowli ,co niestety ma rozny skutek na poglowie rasy.Mozna spotkac na wystawach egzemplaze znacznie rozniace sie miedzy soba.Draczyn mimo wszystko zapraszam na "Grzywacze" - jest tam osoba majaca psa z tej samej hodowli co Ty i napewno bardzo sie ucieszy,ze jest sunia z Maff-Staffu. Quote
Draczyn Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Dzieńdobry wszystkim. Wiwsz Resursus. Trochę się obawiam, że znów coś chlapnę nie w tą stronę i od nowa będę musała walczyć z silną grupa pod wezwaniem. Walki nie są moim hobby :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
Recommended Posts