Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wróciłam i widzę, że sobie miło flirtujecie. Chyba nie będę wam przeszkadzać, bo ja już z tego wyrosłam. A gdzie się schowal nasz Wilczek, może on nie jest taki seksy - to ze mną pogaworzy

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę że Opole już wyczerpaliśmy i odbiegliśmy od tematu. Może zalożymy temat Szczecin 2005, bo ta podobno był niezły ubaw. Ja nie byłam, ale oowiadano mi, że w mopsach i buldożkach dużo ciekawostek rewelacyjnych było. Może to dobry temat na dzien jutrzejszy?. Co wy naa to?

Posted

Draczyn!!!Dzien dobry!!!Milo poznac :D ....Lepiej napisz jaka zyrafke masz w domku...bardszo jestem ciekawa i napewno nie tylko ja...Napisz prosze - pisze w imieniu grzywkomaniakow...

Posted

Już raz pisałam i gdzieś to wyfrunęło, ale spróbuję jeszcze raz. Ona jest po Bukszpanie i Penelopie Saqueshanna. Ma piękną anaomię. Była 3 razy wysawiana. 2 razy dosk. raz b.db, bo dziabnęła sędziego. Nie znosi wystaw. Jest calkiem łysa. Jest przepiękna i b. kochana. To jedyny pies obronny w naszej hodowli

Posted

Rozumiem ,ze tez pochodzi ze Sasquehanny??????Napisz jak ma na imie w rodowodzie - bo jesli byla wystawiana - mozliwe ,ze sa gdzies jej zdjecia.(Nie obiecuje,ale moze gdzies sa) :wink:

Posted

Ona jst po obydwu Saqueshanah, ale pochodzi z innej hodowli . Rodowodowo nazywa się Tauch Maff-staf, ale trudno było nazywać ja tyn imieniem, więc w domu nazywamy ją Netoperek. Byliśmy z nią m.in. na wystawie w Grudziądzu i gdy zdobyła pierwsze miejsce i dostała złoto, to była burza oklaskó. Nie siedzę w tej rasie i do tej pory nierozumiem dlaczego. Jest obecnie kochanym pieskiem domowym

Posted

nie wciągniecie mnie w grzywaczki, mam jdnego i bardzo go kocham, ale ona nigdy nie chciała mieć dzieci, nie ma zadnych ciąż urojonych i pozostanie do śmierci moim kochanym dzidziusiem, grzejącym mnie w łóżku. Ona jest śmieszna, bo na dwóch łapkach potrafi przejść przez cały duży pokój, a jak o coś prosi, to kręci się w kółko do oporu. Nieraz sie dziwię,że jaj się w głowie nie zakręci. Zdecydowanie jest jej dobrze, wystaw nie znosi i patrzy mi błagalnie w oczy, abym czasami nie zafundowaa jej dzieci. Pewnie myślici, że jestem walnięta. nie tojest szczera prawda

Posted

my doskonale wiemy jak grzywacze chodza na 2 tylnich lapach :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a moj Fux gryzie sobie lape ze zlosci jak czegos nie dostanie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: wiec nas te zachowania grzywaczy nie szokuja
:wink: :wink: :wink:

Posted

nie siedzę w tym temacie, więc nie będę się kłucić, obserwuję jednak nieraz grzywaczyki na wystawach i te z saqueshanna są moim zdaniem prześliczne, no i przy tym pięknie wystawiane, tylko pozazdrościc. Ja nigdy nie byłam mocna w wystawianiu

Posted

Wilczastego chyba zmogło. A szkoda. Ja chociaż jestem nocnym Markiem tez zaczynam ziewać. Zyczę wszystkim upojnej nocy . Dobranoc :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

W Polsce grzywacze maja kilka "korzeni"...min.hodowle Capriso,von Shinbashi,Goldenberry,LionHeart,Gingerys i wiele wiele innych...Nie wszyscy zaczynali od Sasquehanny,ale obecnie wiele hodowli bazuje na materiale hodowlanym tej hodowli.Mamy w Polsce grzywacze na bardzo ,wysokim - swiatowym poziomie - rasa stala sie dosc popularna -powstalo wiele nowych hodowli ,co niestety ma rozny skutek na poglowie rasy.Mozna spotkac na wystawach egzemplaze znacznie rozniace sie miedzy soba.Draczyn mimo wszystko zapraszam na "Grzywacze" - jest tam osoba majaca psa z tej samej hodowli co Ty i napewno bardzo sie ucieszy,ze jest sunia z Maff-Staffu.

Posted

Dzieńdobry wszystkim. Wiwsz Resursus. Trochę się obawiam, że znów coś chlapnę nie w tą stronę i od nowa będę musała walczyć z silną grupa pod wezwaniem. Walki nie są moim hobby :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: