AngelOfDeath Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 maga18 napisał(a):AngelOfDeath napisał(a):od ilu postow jest plomyczek?? powyzej 2500 :wink: ojej tak duzo :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Quote
anushka Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 AngelOfDeath napisał(a): ojej tak duzo :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: nic się nie martw,pisz jak zwykle po dwa wyrazy w jednym poście :evilbat: Quote
AngelOfDeath Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 Ania-k napisał(a):AngelOfDeath napisał(a): ojej tak duzo :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: nic się nie martw,pisz jak zwykle po dwa wyrazy w jednym poście :evilbat: czy to jakas zlosliwosc ?? Quote
anushka Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 AngelOfDeath napisał(a): czy to jakas zlosliwosc ?? czysta prawda :lol: Quote
AngelOfDeath Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 Ania-k napisał(a):AngelOfDeath napisał(a): czy to jakas zlosliwosc ?? czysta prawda :lol: nie powtarzam nigdy wyrazow w postach no chyba ze musi pasowac do szyku wypowiedzi ! Quote
resuruss Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Angel jeszcze sie niezle nastukasz zanim zaploniesz!!!!!!!!! :wink: Quote
anushka Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 resuruss napisał(a):Angel jeszcze sie niezle nastukasz zanim zaploniesz!!!!!!!!! :wink: da se radę,szybciej niż myślimy :lol: :lol: Quote
AngelOfDeath Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 ciesze sie , ze we mnie wierzycie 8) 8) 8) 8) no ja tez mam nadzieje ze szybciej ......... :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
resuruss Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Ja w ciebie wierze...na serio...zostaniesz Malawaszkiem jak tak dalej bedziesz stukal...troszeczke boje sie o stan twoich palcow...,bo wiesz takie palce.... :wink: ...szkoda ,by bylo .... :wink: Quote
flashka-g Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 resuruss napisał(a):Angel jeszcze sie niezle nastukasz zanim zaploniesz!!!!!!!!! :wink: ale sie usmiałam!! Angel ty uwazaj z tym stukaniem bo wiesz jakie moga byc konsenkwencje :lol: Zanim bedziesz miec płomyczek to zaopatrz sie w gasnice;] Quote
Wilczasty Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Witam wszystkich oraz złośliwa sex boginię :lol: orsini Quote
AngelOfDeath Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 witamy PANA WILCZASTEGO !!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
AngelOfDeath Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo pan Wilczasty przybyl , zobaczyl i sobie poszwedl jaka szkoda Quote
Draczyn Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Cześć Aniele. Pewnie Wilczasty przeczytał poprzednie posty i przestraszył się Orsini. Spadam do swoich zajęć. Do wiczora Quote
Wilczasty Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 nie przestraszylem sie, raczej jestem w szoku po przeczytaniu niektorych postow... :o Quote
Wilczasty Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 ale jak najbardziej mam pozytywne intencje do wszystkich dogo maniakow. Quote
DOMINIKA Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Wilczasty napisał(a):Witam wszystkich oraz złośliwa sex boginię :lol: orsini No to sie ORSINI doskrobalas ksywki :lol: :wink: Witam WILCZASTY na cudownej DOGOMANI :D Quote
AngelOfDeath Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 tyle , ze orsini juz nie bedzie do poniedzialku !!!! :wink: :wink: :wink: i nie ma sie czego bac !!! :lol: :lol: :lol: ja sie nie boje :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
DOMINIKA Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Angel Ty to sie nawet Boga nie boisz :lol: Quote
Wilczasty Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 ojej to nie ma orsini??? A szkoda bo miałem ogromna nadzieje ,ze sie poznamy. Co się odwlecze to nie uciecze :D Quote
AngelOfDeath Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 DOMINIKA napisał(a):Angel Ty to sie nawet Boga nie boisz :lol: hahahahhahahahahahahhahahaha ale mam respekt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Draczyn Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Dobrywieczór już jestem, ale chyba niewpore, bo wszystkich wywiało. Szkoda że nie ma nigdzie buldomaniaków. Chętnie bym o tej cudownej rasie pogawędziła. Wilczasty, czy możesz nam zdradzić tajemnicę, jakie masz psiaki. Ja mam 7 buldożków jedną nagą chińską grzywaczkę i jedną shar-peikę, która ma już 10,5 roku, ale dzielnie się jaszcze trzyma. Pozdrawiam szstkich, o ile ktoś tu jeszcze zawita Quote
maga18 Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 ja zawitam :D przedstawisz mi /nam/ swoja grzywaczke ?? tez mam grzywki :D Quote
AngelOfDeath Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 Draczyn napisał(a):Dobrywieczór już jestem, ale chyba niewpore, bo wszystkich wywiało. Szkoda że nie ma nigdzie buldomaniaków. Chętnie bym o tej cudownej rasie pogawędziła. Wilczasty, czy możesz nam zdradzić tajemnicę, jakie masz psiaki. Ja mam 7 buldożków jedną nagą chińską grzywaczkę i jedną shar-peikę, która ma już 10,5 roku, ale dzielnie się jaszcze trzyma. Pozdrawiam szstkich, o ile ktoś tu jeszcze zawita to stworz swoj wlasny topic o buldozkach :D :D :D Quote
Wilczasty Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Oczywiscie. Mam piękną malamutke oraz ON-kę. Quote
Recommended Posts