Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja w ciebie wierze...na serio...zostaniesz Malawaszkiem jak tak dalej bedziesz stukal...troszeczke boje sie o stan twoich palcow...,bo wiesz takie palce.... :wink: ...szkoda ,by bylo .... :wink:

Posted

resuruss napisał(a):
Angel jeszcze sie niezle nastukasz zanim zaploniesz!!!!!!!!! :wink:

ale sie usmiałam!! Angel ty uwazaj z tym stukaniem bo wiesz jakie moga byc konsenkwencje :lol: Zanim bedziesz miec płomyczek to zaopatrz sie w gasnice;]

Posted

Wilczasty napisał(a):
Witam wszystkich oraz złośliwa sex boginię :lol: orsini

No to sie ORSINI doskrobalas ksywki :lol: :wink:
Witam WILCZASTY na cudownej DOGOMANI :D

Posted

Dobrywieczór już jestem, ale chyba niewpore, bo wszystkich wywiało. Szkoda że nie ma nigdzie buldomaniaków. Chętnie bym o tej cudownej rasie pogawędziła. Wilczasty, czy możesz nam zdradzić tajemnicę, jakie masz psiaki. Ja mam 7 buldożków jedną nagą chińską grzywaczkę i jedną shar-peikę, która ma już 10,5 roku, ale dzielnie się jaszcze trzyma. Pozdrawiam szstkich, o ile ktoś tu jeszcze zawita

Posted

Draczyn napisał(a):
Dobrywieczór już jestem, ale chyba niewpore, bo wszystkich wywiało. Szkoda że nie ma nigdzie buldomaniaków. Chętnie bym o tej cudownej rasie pogawędziła. Wilczasty, czy możesz nam zdradzić tajemnicę, jakie masz psiaki. Ja mam 7 buldożków jedną nagą chińską grzywaczkę i jedną shar-peikę, która ma już 10,5 roku, ale dzielnie się jaszcze trzyma. Pozdrawiam szstkich, o ile ktoś tu jeszcze zawita

to stworz swoj wlasny topic o buldozkach :D :D :D