orsini Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 no wlasnie nie wiem, czy ja kiedykolwiek komukolwiek zalazlam za skore????? :o :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
AngelOfDeath Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 alez skad takie mysli?? :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
orsini Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 ten kto za mna stoi mi powiedzial.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: on mi bardzo pomaga, mowi, mi duzo...np. nie jedz tym autobusem, bo on bedzie mial wypadek, albo nie ic ta droga, bo tam stoja terrorysci i wysadza samochod pulapke...no on mi duzo mowi.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
orsini Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 ale tym razem topic zalozyl Aniolek i moze po myslniku dac OFF, dla spokojnosci modow :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
AngelOfDeath Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 orsini napisał(a):ale tym razem topic zalozyl Aniolek i moze po myslniku dac OFF, dla spokojnosci modow :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: prosze mamy kolejny OFFFFFFF :lol: :lol: :lol: ale modelatorzy moga sie wsciec !! Quote
orsini Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 hahahahahahahaha jestes GENIALNY!!!!!!!!!!!!!!!!!! ciekawe jaki punkt regulaminu teraz znajda????? Mod ma zawsze racje?:))))jak sie czepia , bo go suszy to nie dlatego ze go suszy, a ze ma racje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
AngelOfDeath Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 no az sie boje ze mnie wywala :cry: :cry: :cry: :cry: Quote
orsini Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 ale za co???nie rozumiem!!!za offa??kiazdy moze sobie chyba zalozyc offa, a to nie jest taki sam off jak tamten typowy off, wiec nie dubluja sie te tematy, przeciez? Quote
AngelOfDeath Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 no ale wlasnie chyba sie dubluja !! nie mozna przeciez dublowac ani postow ani topic'ow , bo to "spam" , a spamy usowaja i tych ktorzy spanuja tez !! Quote
anushka Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 oo widze,że Aniołek dla Orsini "Zrobi wszystko" :evilbat: Quote
AngelOfDeath Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 no wiadddomo :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
orsini Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 AngelOfDeath napisał(a):no ale wlasnie chyba sie dubluja !! nie mozna przeciez dublowac ani postow ani topic'ow , bo to "spam" , a spamy usowaja i tych ktorzy spanuja tez !! no to nie pozostaje nam nic wiecej jak wspominac co jakis czas ten klub nieszczesny:)))a poniewaz o klubie 2004 to juz chyba sie powiedziec nic nie da, to zostaje nam klub 2003:))))))))))tez jest w topicu:)))))))))) Quote
AngelOfDeath Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 no no :evilbat: :evilbat: :evilbat: no wiec czy ktos ma te zdjecia z 2003 r z klubowki ?? Quote
orsini Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 [quote name='Ania-k']oo widze,że Aniołek dla Orsini "Zrobi wszystko" :evilbat: tak, bo w tej materii lacza nas traumatyczne przezycia z wczoraj chyba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
orsini Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 AngelOfDeath napisał(a):no no :evilbat: :evilbat: :evilbat: no wiec czy ktos ma te zdjecia z 2003 r z klubowki ?? hahaha a GDZIE ona byla?tesz w Opolu???? Wiesz, jakby Cie wywalili jako spamera to sie zalogujesz moze tym razem jako Angel of Love :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ladniej wyglada:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Quote
AngelOfDeath Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 hahahahhahahha ale strace swoje 5 lapek :cry: :cry: :cry: hahahahahahhaa Quote
AngelOfDeath Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 tak oczywiscie w Opolu !! 8) 8) 8) Quote
orsini Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 aha w Opolu...hmmm...no tak bardzo ciekawe to :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
maga18 Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 to ja dodam od siebie... nie bylo mnie tam 8) Quote
orsini Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 hahaha no to nam nie wkleisz fotek z klubu 2003:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Quote
maga18 Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 AngelOfDeath napisał(a):od ilu postow jest plomyczek?? powyzej 2500 :wink: Quote
maga18 Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 orsini napisał(a):hahaha no to nam nie wkleisz fotek z klubu 2003:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) z 2005 tez nie :lol: - bo tez mnie tam nie bylo :lol: - ale w niedziele na cacibie juz bylam 8) Quote
AngelOfDeath Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 maga18 napisał(a):orsini napisał(a):hahaha no to nam nie wkleisz fotek z klubu 2003:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) z 2005 tez nie :lol: - bo tez mnie tam nie bylo :lol: - ale w niedziele na cacibie juz bylam 8) hahhahahahahhhahaha to to my wiemy :wink: :wink: :wink: Quote
Recommended Posts