Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ten kto za mna stoi mi powiedzial.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: on mi bardzo pomaga, mowi, mi duzo...np. nie jedz tym autobusem, bo on bedzie mial wypadek, albo nie ic ta droga, bo tam stoja terrorysci i wysadza samochod pulapke...no on mi duzo mowi....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
ale tym razem topic zalozyl Aniolek i moze po myslniku dac OFF, dla spokojnosci modow :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

prosze mamy kolejny OFFFFFFF :lol: :lol: :lol:

ale modelatorzy moga sie wsciec !!

Posted

hahahahahahahaha jestes GENIALNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ciekawe jaki punkt regulaminu teraz znajda?????
Mod ma zawsze racje?:))))jak sie czepia , bo go suszy to nie dlatego ze go suszy, a ze ma racje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

ale za co???nie rozumiem!!!za offa??kiazdy moze sobie chyba zalozyc offa, a to nie jest taki sam off jak tamten typowy off, wiec nie dubluja sie te tematy, przeciez?

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
no ale wlasnie chyba sie dubluja !! nie mozna przeciez dublowac ani postow ani topic'ow , bo to "spam" , a spamy usowaja i tych ktorzy spanuja tez !!

no to nie pozostaje nam nic wiecej jak wspominac co jakis czas ten klub nieszczesny:)))a poniewaz o klubie 2004 to juz chyba sie powiedziec nic nie da, to zostaje nam klub 2003:))))))))))tez jest w topicu:))))))))))

Posted

[quote name='Ania-k']oo widze,że Aniołek dla Orsini "Zrobi wszystko" :evilbat:
tak, bo w tej materii lacza nas traumatyczne przezycia z wczoraj chyba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
no no :evilbat: :evilbat: :evilbat:

no wiec czy ktos ma te zdjecia z 2003 r z klubowki ??

hahaha a GDZIE ona byla?tesz w Opolu????
Wiesz, jakby Cie wywalili jako spamera to sie zalogujesz moze tym razem jako Angel of Love :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ladniej wyglada:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Posted

orsini napisał(a):
hahaha no to nam nie wkleisz fotek z klubu 2003:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

z 2005 tez nie :lol: - bo tez mnie tam nie bylo :lol: - ale w niedziele na cacibie juz bylam 8)

Posted

maga18 napisał(a):
orsini napisał(a):
hahaha no to nam nie wkleisz fotek z klubu 2003:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

z 2005 tez nie :lol: - bo tez mnie tam nie bylo :lol: - ale w niedziele na cacibie juz bylam 8)

hahhahahahahhhahaha

to to my wiemy :wink: :wink: :wink: