Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Draczyn']To powinna być zabawa, ale za ta zabawę my płacimy
no placimy, placimy...jak za wiekszosc zabaw:))))jak nie pieniedzmi to inaczej placimy, za nasze zabawy-na tym polega zycie???
A wracajac do wystawek, to ze placimy, nie oznacza, ze placimy za wygrana tylko za opinie danego sedziego o naszym zwierzaku. Jezeli trafiamy na sedziego , ktory kasuje nasze psy to juz do niego nie jezdzimy i bawimy sie dalej :lol: :lol: :lol: :lol:
slowo "kasuje" bedzie HITEM tego sezonu wystawowego :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na pocieszenię i na koniec pragnę dodać, że temat był dla wszystkich niezwykle interesujący, oglądalność była ogromna. Bardzo żałuję, żę wszyscy czytają, a tak mało osób bieże udział w dyskusji. Chyba wszystkich swoim ostrym językiem wystraszyłaś. Zacznij pracować w "NIE", tam napewno zrobisz karierę. Brawo. Zegnam wszystkich, mimo wszystko milo cie było poznać. Pozdrawiam

Posted

NIE-stety mam poglady liberalne, a nie lewicowe, wiec tam kariery nie zrobie:)))nigdzie z moja dyslekcja kariery nie zrobie:((buuu w radio tesz nie , bo seplenie-nie mam zeba jedynki, a w TV???tesz nie, bom szkaradna jak ropucha:)))))))
Tez ciekawie bylo Cie poznac!!!! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
tez zaluje , ze to wlasciwie tylko dialog byl i malo osob sie odzywalo...
ale,ale...mam pomysl-zalozmy nowy topic, bo ten sie juz wyczerpal pt.np. Grunwald 1410-tam wtedy byla wystawka, wiec moze znajdzie sie ktos poszkodowany i nam napisze cos rownie interesujacego, jak Opole 2004 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Zegnam Orsini idę do swoich codziennych obowiązków. Miło było cię poznać. Zostawiam ci pole do popisOw. Może wrócę wieczorem. Do zobaczenia. Pozdrawiam szystkich, a szczególnie tych, którzy mnie w ukryciu wspiwrali

Posted

Draczyn napisał(a):
Pozdrawiam szystkich, a szczególnie tych, którzy mnie w ukryciu wspiwrali

szpiedzy!!!! :o :o :o :o
Draczyn napisał(a):
Miło było cię poznać.

tak jak juz pisalam: ciekawie bylo Cie poznac :new-bday: :new-bday: :scared:
Draczyn napisał(a):
Zostawiam ci pole do popisOw. Może wrócę wieczorem. Do zobaczenia.

i tym optymistycznym akcentem....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):

tez zaluje , ze to wlasciwie tylko dialog byl i malo osob sie odzywalo...
ale,ale...mam pomysl-zalozmy nowy topic, bo ten sie juz wyczerpal pt.np. Grunwald 1410-tam wtedy byla wystawka, wiec moze znajdzie sie ktos poszkodowany i nam napisze cos rownie interesujacego, jak Opole 2004 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:roflt:

Orsini w Tv to kariere zrobisz ;) Z ta błyskotliwoscia zaciagnij sie do "Interwencji" :lol:

Posted

Draczyn napisał(a):
Zegnam Orsini idę do swoich codziennych obowiązków. Miło było cię poznać. Zostawiam ci pole do popisOw. Może wrócę wieczorem. Do zobaczenia. Pozdrawiam szystkich, a szczególnie tych, którzy mnie w ukryciu wspiwrali

Bardzo ładne zakończenie dyskusji.
Brawo !!
Złośc piękności szkodzi a moze juz zaszkodził ??? :lol: :pissed:

Posted

maga18 napisał(a):
wiem !! jako prowadzaca "Najslabszego ogniwa" :D ale by gnoiła :evilbat:

no jestem fanka tej kobiety!!!niestety do piet jej nie dorastam:(((((ehhhhh

Posted

a tak na powaznie to ja straszliwie zaluje, ze nie poszlam na prawo ( a na lewo) i nie zostalam prokuratorem:)))wszyscy by poszli siedziec :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: