Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

resuruss napisał(a):
Dla mnie obiektywna ocena to wygranie bez znajomosci... :roll:

bo takie ma znaczenie to slowo i dlatego flaszka napisala, ze zawsze moze liczyc na obiektywna ocene wlasnie :lol: :lol: :lol:

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chyba coś za szybko płynie ta dyskusja, bo zaczynam się gubić, kto pisał protesty odnośnie oceny sędziego? Nigdy w życiu nie naoisałam adnego protestu. Anher masz rację, że każdy uważa że ma najpiękniejszego psa, ale to chyba nie domnie, bo jeśli chodzi o nas to dotychczas zawsze od wielu lat wygrywaliśmy i nie sądzę , aby ta dyskusja miała zmienić tą sytuację. Wiele razy zabieralam krytyczny głos na zebraniach. Sporo moich wniosków przeszło i nigdy nie wpłynęło to dotychczas na oceny naszych psów na wystawach. To byl jeden jedyny wyjątek

Posted

nie orsini im wszytskim chodiz o to ze wystawcy wogole nie powiniec sie znac z zadnym sedzią rozmiesz?? bo jak go juz znasz to wygrywasz i przegrywasz po znajomosci.A mi to sprawia przyjemnosc ze znam wielu znawców ras i moge z nimi konwersowac na ulubione tematy. :wink:

No niesttey widocznie ludzie podłączaja pod moje słowa własne..i potem wychodzi taki mezalians. :roll:

Posted

[quote name='Draczyn']a Ktoś sobie zadrwił z wystawców. Pisałam na ten temat artykół do "psa" oraz pismo do Kolegium Sędziów, ale do tej pory artykułu nie wydrukowano, a moje pismo pozostało do dziś bez odpowiedzi. ?
oj przepraszam, ze w takim razie tego paszkwila nazwalam protestem!!!
moja wina!!!!

Posted

Draczyn napisał(a):
Orsini, czyżbyś go czytał. Powinieneś dostać dyplom uznania za obrażanie i poniewieranie innych w szlacetnym celu obrony biednego uciśnionego ZKP

nie nie czytalam tego, ale co madrego moglas napisac po niesprawiedliwej wg. Ciebie przegranej????? :lol: :lol: :lol: :lol:
chyba nie opisalas w nim balaganu panujacego w toalecie, czy tez np. jakiejs zlej woli organizatorow wystawki nie wiem-sliskie ringi...
Mysle, ze napisalas to samo co tu napisalas, a to co napisalas to nie jest paszwil??????dla mnie jest :lol: :lol: :lol:

Posted

Rozpętałam burzę na 8 stron. Przepraszam za to całe zamieszanie, ale cieszę się bardzo, ze istnieje forum, gdzie posty nie są usuwane, no i jeszcze bardziej się cieszę ze ta sprawa mogła być publicznie w końcu przedstawiona. Mamy różnezdania - wolno nam Pozdrawiam wszystkich uciekam do swoich obowiązków :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X

Posted

ooo najpier nas pozdrowila a potem faka pokazala i to nie jednego :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
strach sie bac bo juz zakumala, ze posty nie sa usuwane to teraz pewnie uciekla robic liste sedziow u ktorych nie wygrala i wieczorem ich obsamruje:))))czekaja nas wywody do 10lat wstecz:)))))juz nie tylko rok 2004, ale moze i 1994, mimo, ze to bylo 11 lat temu :lol: :lol: :lol: :lol:
My tez Cie pozdrawiamy: 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Orsini, przeczytałam twój ostatni post i jeszcze raz od progu się cofnę. skąd wiesz, że to był paszkwil i o co ci właściwie chodzi, kogo ty bronisz i przed czym. MOJE PSY OD DAWNA NIGDZIE NIE CZUJA SE PRZEGRANE. Tu nie chodziło o mnie, przeczytaj wszystko jeszcze raz uwżnie jeśli ta sprawa cię interesuje. A toalety były czyste i wystawab.dobrze zorganizowana

Posted

Draczyn napisał(a):
. MOJE PSY OD DAWNA NIGDZIE NIE CZUJA SE PRZEGRANE.

smiem twierdzic, ze wygrane tez sie nie czuja:))))Twoje psy oczywiscie:)))))no chyba, ze myslisz, ze psy serio czuja jak wygrywaja, ze psy ciesza sie jak wygraja BISa, jak zajma lokate na grupie....
no jesli tak uwazasz to ja nie mam wiecej pytan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
orsini nie czepiaj sie literowek :lol: :lol: :lol: :lol: wyobraz sobie ze psy czuja gdy wlasciciele sa szczesliwi wiec same sie ciesza 8) 8) 8) 8)

nie bardzo moge sobie to wyobrazic, bo moje maja w nosie czy wygrywaja czy przegrywaja, a najchetniej to by zostaly na kanapie w domu :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

No widzisz Orsini twoje psy nie lubią wystaw, a moje jak zobaczą, ze szzykuję torbę wystawowa, to wszystkie się cieszą i chcą jechać. Zawsze mi żal tych emerytów, że już niemogą. Moje psy też się cieszą gddy ich właściciele są sczęsliwi. Nie zrobię ći tej przyjemności i nie przygotuję listy. Mimo wszystko serdecznie cię pozdrawiam. Może nawet kiedyś prywatnie się polubimy

Posted

orsini napisał(a):
ooo najpier nas pozdrowila a potem faka pokazala i to nie jednego :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
strach sie bac bo juz zakumala, ze posty nie sa usuwane to teraz pewnie uciekla robic liste sedziow u ktorych nie wygrala i wieczorem ich obsamruje:))))czekaja nas wywody do 10lat wstecz:)))))juz nie tylko rok 2004, ale moze i 1994, mimo, ze to bylo 11 lat temu :lol: :lol: :lol: :lol:

ORSINI az mi lzy po plecach plyna... :cunao:

Posted

DOMINIKA napisał(a):
orsini napisał(a):

ORSINI az mi lzy po plecach plyna... :cunao:

mi tez niestety :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

[quote name='orsini'][quote name='AngelOfDeath']orsini lubi tylko siebie :lol: :lol: :lol: :lol:
nie...bo lubie jeszcze ze 2 osoby :lol: :lol: :lol: :lol:

dwie :hmmmm:

Posted

[quote name='orsini'][quote name='AngelOfDeath']orsini lubi tylko siebie :lol: :lol: :lol: :lol:
nie...bo lubie jeszcze ze 2 osoby :lol: :lol: :lol: :lol:

no i ja jestem jedna z nich... 8) :lol:

Posted

Draczyn napisał(a):
Orsini, uśmiechnij się do nas promiennie. Całuski dla ciebie i twoich piesków

Dla Ciebie tez i nawet dla buldozkow :lol: :lol: :lol: :lol: a nie masz jakiejs fajniejszej rasy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: chociaz nie, francuskie sa smieszne, te angielskie sa paskudne:)))))))))))))))