orsini Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 resuruss napisał(a):Dla mnie obiektywna ocena to wygranie bez znajomosci... :roll: bo takie ma znaczenie to slowo i dlatego flaszka napisala, ze zawsze moze liczyc na obiektywna ocene wlasnie :lol: :lol: :lol: Quote
Draczyn Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Chyba coś za szybko płynie ta dyskusja, bo zaczynam się gubić, kto pisał protesty odnośnie oceny sędziego? Nigdy w życiu nie naoisałam adnego protestu. Anher masz rację, że każdy uważa że ma najpiękniejszego psa, ale to chyba nie domnie, bo jeśli chodzi o nas to dotychczas zawsze od wielu lat wygrywaliśmy i nie sądzę , aby ta dyskusja miała zmienić tą sytuację. Wiele razy zabieralam krytyczny głos na zebraniach. Sporo moich wniosków przeszło i nigdy nie wpłynęło to dotychczas na oceny naszych psów na wystawach. To byl jeden jedyny wyjątek Quote
flashka-g Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 nie orsini im wszytskim chodiz o to ze wystawcy wogole nie powiniec sie znac z zadnym sedzią rozmiesz?? bo jak go juz znasz to wygrywasz i przegrywasz po znajomosci.A mi to sprawia przyjemnosc ze znam wielu znawców ras i moge z nimi konwersowac na ulubione tematy. :wink: No niesttey widocznie ludzie podłączaja pod moje słowa własne..i potem wychodzi taki mezalians. :roll: Quote
Draczyn Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Brawo flashka, jest wielu obiektywnych sęziów - w pełni ćię popieram Quote
orsini Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 [quote name='Draczyn']a Ktoś sobie zadrwił z wystawców. Pisałam na ten temat artykół do "psa" oraz pismo do Kolegium Sędziów, ale do tej pory artykułu nie wydrukowano, a moje pismo pozostało do dziś bez odpowiedzi. ? oj przepraszam, ze w takim razie tego paszkwila nazwalam protestem!!! moja wina!!!! Quote
Draczyn Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Orsini, czyżbyś go czytał. Powinieneś dostać dyplom uznania za obrażanie i poniewieranie innych w szlacetnym celu obrony biednego uciśnionego ZKP Quote
orsini Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Draczyn napisał(a):Orsini, czyżbyś go czytał. Powinieneś dostać dyplom uznania za obrażanie i poniewieranie innych w szlacetnym celu obrony biednego uciśnionego ZKP nie nie czytalam tego, ale co madrego moglas napisac po niesprawiedliwej wg. Ciebie przegranej????? :lol: :lol: :lol: :lol: chyba nie opisalas w nim balaganu panujacego w toalecie, czy tez np. jakiejs zlej woli organizatorow wystawki nie wiem-sliskie ringi... Mysle, ze napisalas to samo co tu napisalas, a to co napisalas to nie jest paszwil??????dla mnie jest :lol: :lol: :lol: Quote
AngelOfDeath Posted August 4, 2005 Author Posted August 4, 2005 ale przeciez germanika nie mial za zle tego co Darczyn napisala ... Quote
Draczyn Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Rozpętałam burzę na 8 stron. Przepraszam za to całe zamieszanie, ale cieszę się bardzo, ze istnieje forum, gdzie posty nie są usuwane, no i jeszcze bardziej się cieszę ze ta sprawa mogła być publicznie w końcu przedstawiona. Mamy różnezdania - wolno nam Pozdrawiam wszystkich uciekam do swoich obowiązków :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X Quote
orsini Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 ooo najpier nas pozdrowila a potem faka pokazala i to nie jednego :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: strach sie bac bo juz zakumala, ze posty nie sa usuwane to teraz pewnie uciekla robic liste sedziow u ktorych nie wygrala i wieczorem ich obsamruje:))))czekaja nas wywody do 10lat wstecz:)))))juz nie tylko rok 2004, ale moze i 1994, mimo, ze to bylo 11 lat temu :lol: :lol: :lol: :lol: My tez Cie pozdrawiamy: 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Draczyn Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Orsini, przeczytałam twój ostatni post i jeszcze raz od progu się cofnę. skąd wiesz, że to był paszkwil i o co ci właściwie chodzi, kogo ty bronisz i przed czym. MOJE PSY OD DAWNA NIGDZIE NIE CZUJA SE PRZEGRANE. Tu nie chodziło o mnie, przeczytaj wszystko jeszcze raz uwżnie jeśli ta sprawa cię interesuje. A toalety były czyste i wystawab.dobrze zorganizowana Quote
orsini Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Draczyn napisał(a):. MOJE PSY OD DAWNA NIGDZIE NIE CZUJA SE PRZEGRANE. smiem twierdzic, ze wygrane tez sie nie czuja:))))Twoje psy oczywiscie:)))))no chyba, ze myslisz, ze psy serio czuja jak wygrywaja, ze psy ciesza sie jak wygraja BISa, jak zajma lokate na grupie.... no jesli tak uwazasz to ja nie mam wiecej pytan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
AngelOfDeath Posted August 4, 2005 Author Posted August 4, 2005 orsini nie czepiaj sie literowek :lol: :lol: :lol: :lol: wyobraz sobie ze psy czuja gdy wlasciciele sa szczesliwi wiec same sie ciesza 8) 8) 8) 8) Quote
orsini Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 AngelOfDeath napisał(a):orsini nie czepiaj sie literowek :lol: :lol: :lol: :lol: wyobraz sobie ze psy czuja gdy wlasciciele sa szczesliwi wiec same sie ciesza 8) 8) 8) 8) nie bardzo moge sobie to wyobrazic, bo moje maja w nosie czy wygrywaja czy przegrywaja, a najchetniej to by zostaly na kanapie w domu :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Draczyn Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 No widzisz Orsini twoje psy nie lubią wystaw, a moje jak zobaczą, ze szzykuję torbę wystawowa, to wszystkie się cieszą i chcą jechać. Zawsze mi żal tych emerytów, że już niemogą. Moje psy też się cieszą gddy ich właściciele są sczęsliwi. Nie zrobię ći tej przyjemności i nie przygotuję listy. Mimo wszystko serdecznie cię pozdrawiam. Może nawet kiedyś prywatnie się polubimy Quote
DOMINIKA Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 orsini napisał(a):ooo najpier nas pozdrowila a potem faka pokazala i to nie jednego :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: strach sie bac bo juz zakumala, ze posty nie sa usuwane to teraz pewnie uciekla robic liste sedziow u ktorych nie wygrala i wieczorem ich obsamruje:))))czekaja nas wywody do 10lat wstecz:)))))juz nie tylko rok 2004, ale moze i 1994, mimo, ze to bylo 11 lat temu :lol: :lol: :lol: :lol: My tez Cie pozdrawiamy: 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X :lol: :lol: :lol: :lol: ORSINI az mi lzy po plecach plyna... :cunao: Quote
AngelOfDeath Posted August 4, 2005 Author Posted August 4, 2005 orsini lubi tylko siebie :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
AngelOfDeath Posted August 4, 2005 Author Posted August 4, 2005 DOMINIKA napisał(a):orsini napisał(a):ooo najpier nas pozdrowila a potem faka pokazala i to nie jednego :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: strach sie bac bo juz zakumala, ze posty nie sa usuwane to teraz pewnie uciekla robic liste sedziow u ktorych nie wygrala i wieczorem ich obsamruje:))))czekaja nas wywody do 10lat wstecz:)))))juz nie tylko rok 2004, ale moze i 1994, mimo, ze to bylo 11 lat temu :lol: :lol: :lol: :lol: My tez Cie pozdrawiamy: 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X :lol: :lol: :lol: :lol: ORSINI az mi lzy po plecach plyna... :cunao: mi tez niestety :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
Draczyn Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Orsini, uśmiechnij się do nas promiennie. Całuski dla ciebie i twoich piesków Quote
orsini Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 [quote name='AngelOfDeath']orsini lubi tylko siebie :lol: :lol: :lol: :lol: nie...bo lubie jeszcze ze 2 osoby :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
AngelOfDeath Posted August 4, 2005 Author Posted August 4, 2005 [quote name='orsini'][quote name='AngelOfDeath']orsini lubi tylko siebie :lol: :lol: :lol: :lol: nie...bo lubie jeszcze ze 2 osoby :lol: :lol: :lol: :lol: swoich rodzicow ?????? Quote
góral Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 [quote name='orsini'][quote name='AngelOfDeath']orsini lubi tylko siebie :lol: :lol: :lol: :lol: nie...bo lubie jeszcze ze 2 osoby :lol: :lol: :lol: :lol: dwie :hmmmm: Quote
DOMINIKA Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 [quote name='orsini'][quote name='AngelOfDeath']orsini lubi tylko siebie :lol: :lol: :lol: :lol: nie...bo lubie jeszcze ze 2 osoby :lol: :lol: :lol: :lol: no i ja jestem jedna z nich... 8) :lol: Quote
Draczyn Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 A przeciż sędziów jest wiecej niż dwóch. Czy ty wszystkich sędziów nie lubisz. I kto tu jest uprzedzony Quote
orsini Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Draczyn napisał(a):Orsini, uśmiechnij się do nas promiennie. Całuski dla ciebie i twoich piesków Dla Ciebie tez i nawet dla buldozkow :lol: :lol: :lol: :lol: a nie masz jakiejs fajniejszej rasy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: chociaz nie, francuskie sa smieszne, te angielskie sa paskudne:))))))))))))))) Quote
Recommended Posts