Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='DOMINIKA'][quote name='orsini'][quote name='AngelOfDeath']orsini lubi tylko siebie :lol: :lol: :lol: :lol:
nie...bo lubie jeszcze ze 2 osoby :lol: :lol: :lol: :lol:

no i ja jestem jedna z nich... 8) :lol:

:eek2: :eek2: :eek2: naprawde , wpadlem do szoku :eek2: :eek2: :eek2:

:cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao:

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='góral'][quote name='orsini'][quote name='AngelOfDeath']orsini lubi tylko siebie :lol: :lol: :lol: :lol:

dwie :hmmmm:
a co?za duzo??? :lol: :lol: :lol: :lol:
moze masz racje:))))))))))))))))) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
Draczyn napisał(a):
Orsini, uśmiechnij się do nas promiennie. Całuski dla ciebie i twoich piesków

Dla Ciebie tez i nawet dla buldozkow :lol: :lol: :lol: :lol: a nie masz jakiejs fajniejszej rasy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: chociaz nie, francuskie sa smieszne, te angielskie sa paskudne:)))))))))))))))

noooooooooooooo

te angielskie naprawde straszne 8) 8) 8) 8)

Posted

[quote name='orsini'][quote name='góral'][quote name='orsini'][quote name='AngelOfDeath']orsini lubi tylko siebie :lol: :lol: :lol: :lol:

no no 0X :evilbat: 0X

Posted

[quote name='orsini'][quote name='góral'][quote name='orsini'][quote name='AngelOfDeath']orsini lubi tylko siebie :lol: :lol: :lol: :lol:

rozumiem, że ja to ta druga?? :wink:

Posted

orsini napisał(a):
Goral ktora druga???wlasnie ta , ktora wyrzucilam z tej statystyki??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eee myślałem, że wyrzuciałeś tego jasnego :wink:

Posted

góral napisał(a):
orsini napisał(a):
Goral ktora druga???wlasnie ta , ktora wyrzucilam z tej statystyki??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hehehehe jasnego nie moge sie pozbyc, bo nawet dzis mam do niego biznes:)))))rozumiesz sam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

góral napisał(a):
orsini napisał(a):

:cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao:

Posted

orsini napisał(a):
góral napisał(a):
orsini napisał(a):

hehehehe jasnego nie moge sie pozbyc, bo nawet dzis mam do niego biznes:)))))rozumiesz sam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

wiedzialem ............................................ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
góral napisał(a):
ale czy on taki niezastąpiony?? :D

mysle, ze tak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

w sumie to masz rację, ale zawsze można żyć nadzieją :D

Posted

No to może ja się wtrące i opowiem całą historię z drugiej strony, mam nadzieje że Draczyn się zdziwi jak bardzo sie myli co do Pana O.
Otóż byłam na klubówce w Opolu i widziałam ocenę buldożków.Zarówno mnie jak i sędziemu podobał się najbardziej pies z hodowli Draczyn.Ale niestety pies ten nie pokazał sie najlepiej.Wręcz przeciwnie.Zrobił wszystko żeby nie wygrać.Przeszedł KILKA kroków poprawnie,bał się wszystkiego i niestety dla mnie juz był przegrany.Szkoda ale niestety to nie był najlepszy występ w jego życiu.
Co do pieska, który na innej wystawie zszedł z ringu za agresję to wiem tyle, że Sedziemu BARDZO sie podobał i powiedział właścicielce, że gdyby szczeniaki wchodziły o rasę to on powinien wygrać.I tu znowu rozczarowanie.Pies po KILKU próbach obmacania zaczął warczeć i o mały włos ugryzł by sędziego.Ocena się skończyła.Natomiast włascicielka psa nie miała pretensji do sędziego i sama przyznała mu rację i powiedziała że psu się to często zdarza.Tak więc chyba nie była zaskoczona!?
Ponadto w wielu rozmowach z Sedzią O. słyszałam dobre opinie na temat psów Draczyn i sam przyznał, że są to jedne z najładniejszych buldożków jakie widział na polskich ringach.Niestety tak się złożyło a nie inaczej...
A co do zapraszania początkującego sędziego na wystwę klubową....hmmm chyba trzeba przyznać że Pn O. musi mieć wielkie uznanie w oczach sędziów "wyjadaczy" skoro go na taką wystawę zaprosili...

Posted

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Goral ten jasny nie pomyli olbrzyma z miniatura :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
Goral ten jasny nie pomyli olbrzyma z miniatura :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ale pudla to On Ci raczej nie przygotuje, więc mamy remis :P

Posted

góral napisał(a):
orsini napisał(a):

ale pudla to On Ci raczej nie przygotuje, więc mamy remis :P

hahahaha
wiesz, to ze sa sedziowie co na widok amerykana mowia:-pani, to nie sznaucer to pudel, no to ze tacy sedziowie istnieja nie oznacza, ze ja mam pudle :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: wiec co mi po przygotowaniu pudla???? :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

SengaSengana napisał(a):
No to może ja się wtrące i opowiem całą historię z drugiej strony, mam nadzieje że Draczyn się zdziwi jak bardzo sie myli co do Pana O.
Otóż byłam na klubówce w Opolu i widziałam ocenę buldożków.Zarówno mnie jak i sędziemu podobał się najbardziej pies z hodowli Draczyn.Ale niestety pies ten nie pokazał sie najlepiej.Wręcz przeciwnie.Zrobił wszystko żeby nie wygrać.Przeszedł KILKA kroków poprawnie,bał się wszystkiego i niestety dla mnie juz był przegrany.Szkoda ale niestety to nie był najlepszy występ w jego życiu.
Co do pieska, który na innej wystawie zszedł z ringu za agresję to wiem tyle, że Sedziemu BARDZO sie podobał i powiedział właścicielce, że gdyby szczeniaki wchodziły o rasę to on powinien wygrać.I tu znowu rozczarowanie.Pies po KILKU próbach obmacania zaczął warczeć i o mały włos ugryzł by sędziego.Ocena się skończyła.Natomiast włascicielka psa nie miała pretensji do sędziego i sama przyznała mu rację i powiedziała że psu się to często zdarza.Tak więc chyba nie była zaskoczona!?
Ponadto w wielu rozmowach z Sedzią O. słyszałam dobre opinie na temat psów Draczyn i sam przyznał, że są to jedne z najładniejszych buldożków jakie widział na polskich ringach.Niestety tak się złożyło a nie inaczej...
A co do zapraszania początkującego sędziego na wystwę klubową....hmmm chyba trzeba przyznać że Pn O. musi mieć wielkie uznanie w oczach sędziów "wyjadaczy" skoro go na taką wystawę zaprosili...

Senga napisz Adam O. bedzie jak z dobrej kroniki...kryminalnej :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

góral napisał(a):
sama kiedyś napisał, że marzy ci się toy

no marzy:)))
i domek z ogrodkiem i ze stajnia...
marzenia..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
aaa i wygrana w totka tez mi sie marzy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
góral napisał(a):

aaa i wygrana w totka tez mi sie marzy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a ja mam domek z oródkiem i to całkiem dużym :D

Posted

orsini napisał(a):
SengaSengana napisał(a):

Senga napisz Adam O. bedzie jak z dobrej kroniki...kryminalnej :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hahahahhahahhahahhahahhahah

Posted

Ja nigdy nie miałam pretensji o to żę Kubuś przegrał z W egrem, to były równorzędne psy i dla mnie nie miało to znaczenia. Oburzyło mnie tylko to że całą klubówkę wygrał pies z dużą wada - ogon noszony ponad linię grzbietu i szta nie taka ja powinna wyglądac u buldożka. Dlaczego ten pies zaczął wygPrywać dopiero wtedy, gdy dopisano mu sędziego na współwłaściciela. ?Przykro mi, że nie uda się tego wyjaśnić. Tak widocznie musi być, a szkoda

Posted

góral napisał(a):
orsini napisał(a):
góral napisał(a):

a ja mam domek z oródkiem i to całkiem dużym :D

to brzmi jak oferta matrymonialna :lol: :lol: :lol: :lol: