AngelOfDeath Posted August 4, 2005 Author Posted August 4, 2005 [quote name='DOMINIKA'][quote name='orsini'][quote name='AngelOfDeath']orsini lubi tylko siebie :lol: :lol: :lol: :lol: nie...bo lubie jeszcze ze 2 osoby :lol: :lol: :lol: :lol: no i ja jestem jedna z nich... 8) :lol: :eek2: :eek2: :eek2: naprawde , wpadlem do szoku :eek2: :eek2: :eek2: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: Quote
orsini Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 [quote name='góral'][quote name='orsini'][quote name='AngelOfDeath']orsini lubi tylko siebie :lol: :lol: :lol: :lol: nie...bo lubie jeszcze ze 2 osoby :lol: :lol: :lol: :lol: dwie :hmmmm: a co?za duzo??? :lol: :lol: :lol: :lol: moze masz racje:))))))))))))))))) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
AngelOfDeath Posted August 4, 2005 Author Posted August 4, 2005 orsini napisał(a):Draczyn napisał(a):Orsini, uśmiechnij się do nas promiennie. Całuski dla ciebie i twoich piesków Dla Ciebie tez i nawet dla buldozkow :lol: :lol: :lol: :lol: a nie masz jakiejs fajniejszej rasy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: chociaz nie, francuskie sa smieszne, te angielskie sa paskudne:))))))))))))))) noooooooooooooo te angielskie naprawde straszne 8) 8) 8) 8) Quote
AngelOfDeath Posted August 4, 2005 Author Posted August 4, 2005 [quote name='orsini'][quote name='góral'][quote name='orsini'][quote name='AngelOfDeath']orsini lubi tylko siebie :lol: :lol: :lol: :lol: nie...bo lubie jeszcze ze 2 osoby :lol: :lol: :lol: :lol: dwie :hmmmm: a co?za duzo??? :lol: :lol: :lol: :lol: moze masz racje:))))))))))))))))) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no no 0X :evilbat: 0X Quote
góral Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 [quote name='orsini'][quote name='góral'][quote name='orsini'][quote name='AngelOfDeath']orsini lubi tylko siebie :lol: :lol: :lol: :lol: nie...bo lubie jeszcze ze 2 osoby :lol: :lol: :lol: :lol: dwie :hmmmm: a co?za duzo??? :lol: :lol: :lol: :lol: moze masz racje:))))))))))))))))) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: rozumiem, że ja to ta druga?? :wink: Quote
orsini Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Goral ktora druga???wlasnie ta , ktora wyrzucilam z tej statystyki??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
góral Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 orsini napisał(a):Goral ktora druga???wlasnie ta , ktora wyrzucilam z tej statystyki??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: eee myślałem, że wyrzuciałeś tego jasnego :wink: Quote
orsini Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 góral napisał(a):orsini napisał(a):Goral ktora druga???wlasnie ta , ktora wyrzucilam z tej statystyki??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: eee myślałem, że wyrzuciałeś tego jasnego :wink: hehehehe jasnego nie moge sie pozbyc, bo nawet dzis mam do niego biznes:)))))rozumiesz sam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
AngelOfDeath Posted August 4, 2005 Author Posted August 4, 2005 góral napisał(a):orsini napisał(a):Goral ktora druga???wlasnie ta , ktora wyrzucilam z tej statystyki??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: eee myślałem, że wyrzuciałeś tego jasnego :wink: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: Quote
AngelOfDeath Posted August 4, 2005 Author Posted August 4, 2005 orsini napisał(a):góral napisał(a):orsini napisał(a):Goral ktora druga???wlasnie ta , ktora wyrzucilam z tej statystyki??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: eee myślałem, że wyrzuciałeś tego jasnego :wink: hehehehe jasnego nie moge sie pozbyc, bo nawet dzis mam do niego biznes:)))))rozumiesz sam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: wiedzialem ............................................ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
orsini Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 góral napisał(a):ale czy on taki niezastąpiony?? :D mysle, ze tak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
góral Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 orsini napisał(a):góral napisał(a):ale czy on taki niezastąpiony?? :D mysle, ze tak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: w sumie to masz rację, ale zawsze można żyć nadzieją :D Quote
AngelOfDeath Posted August 4, 2005 Author Posted August 4, 2005 nadzieja matka................................................ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
SengaSengana Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 No to może ja się wtrące i opowiem całą historię z drugiej strony, mam nadzieje że Draczyn się zdziwi jak bardzo sie myli co do Pana O. Otóż byłam na klubówce w Opolu i widziałam ocenę buldożków.Zarówno mnie jak i sędziemu podobał się najbardziej pies z hodowli Draczyn.Ale niestety pies ten nie pokazał sie najlepiej.Wręcz przeciwnie.Zrobił wszystko żeby nie wygrać.Przeszedł KILKA kroków poprawnie,bał się wszystkiego i niestety dla mnie juz był przegrany.Szkoda ale niestety to nie był najlepszy występ w jego życiu. Co do pieska, który na innej wystawie zszedł z ringu za agresję to wiem tyle, że Sedziemu BARDZO sie podobał i powiedział właścicielce, że gdyby szczeniaki wchodziły o rasę to on powinien wygrać.I tu znowu rozczarowanie.Pies po KILKU próbach obmacania zaczął warczeć i o mały włos ugryzł by sędziego.Ocena się skończyła.Natomiast włascicielka psa nie miała pretensji do sędziego i sama przyznała mu rację i powiedziała że psu się to często zdarza.Tak więc chyba nie była zaskoczona!? Ponadto w wielu rozmowach z Sedzią O. słyszałam dobre opinie na temat psów Draczyn i sam przyznał, że są to jedne z najładniejszych buldożków jakie widział na polskich ringach.Niestety tak się złożyło a nie inaczej... A co do zapraszania początkującego sędziego na wystwę klubową....hmmm chyba trzeba przyznać że Pn O. musi mieć wielkie uznanie w oczach sędziów "wyjadaczy" skoro go na taką wystawę zaprosili... Quote
orsini Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Goral ten jasny nie pomyli olbrzyma z miniatura :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
góral Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 orsini napisał(a)::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Goral ten jasny nie pomyli olbrzyma z miniatura :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale pudla to On Ci raczej nie przygotuje, więc mamy remis :P Quote
orsini Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 góral napisał(a):orsini napisał(a)::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Goral ten jasny nie pomyli olbrzyma z miniatura :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale pudla to On Ci raczej nie przygotuje, więc mamy remis :P hahahaha wiesz, to ze sa sedziowie co na widok amerykana mowia:-pani, to nie sznaucer to pudel, no to ze tacy sedziowie istnieja nie oznacza, ze ja mam pudle :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: wiec co mi po przygotowaniu pudla???? :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
orsini Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 SengaSengana napisał(a):No to może ja się wtrące i opowiem całą historię z drugiej strony, mam nadzieje że Draczyn się zdziwi jak bardzo sie myli co do Pana O. Otóż byłam na klubówce w Opolu i widziałam ocenę buldożków.Zarówno mnie jak i sędziemu podobał się najbardziej pies z hodowli Draczyn.Ale niestety pies ten nie pokazał sie najlepiej.Wręcz przeciwnie.Zrobił wszystko żeby nie wygrać.Przeszedł KILKA kroków poprawnie,bał się wszystkiego i niestety dla mnie juz był przegrany.Szkoda ale niestety to nie był najlepszy występ w jego życiu. Co do pieska, który na innej wystawie zszedł z ringu za agresję to wiem tyle, że Sedziemu BARDZO sie podobał i powiedział właścicielce, że gdyby szczeniaki wchodziły o rasę to on powinien wygrać.I tu znowu rozczarowanie.Pies po KILKU próbach obmacania zaczął warczeć i o mały włos ugryzł by sędziego.Ocena się skończyła.Natomiast włascicielka psa nie miała pretensji do sędziego i sama przyznała mu rację i powiedziała że psu się to często zdarza.Tak więc chyba nie była zaskoczona!? Ponadto w wielu rozmowach z Sedzią O. słyszałam dobre opinie na temat psów Draczyn i sam przyznał, że są to jedne z najładniejszych buldożków jakie widział na polskich ringach.Niestety tak się złożyło a nie inaczej... A co do zapraszania początkującego sędziego na wystwę klubową....hmmm chyba trzeba przyznać że Pn O. musi mieć wielkie uznanie w oczach sędziów "wyjadaczy" skoro go na taką wystawę zaprosili... Senga napisz Adam O. bedzie jak z dobrej kroniki...kryminalnej :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
orsini Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 góral napisał(a):sama kiedyś napisał, że marzy ci się toy no marzy:))) i domek z ogrodkiem i ze stajnia... marzenia..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: aaa i wygrana w totka tez mi sie marzy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
góral Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 orsini napisał(a):góral napisał(a):sama kiedyś napisał, że marzy ci się toy no marzy:))) i domek z ogrodkiem i ze stajnia... marzenia..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: aaa i wygrana w totka tez mi sie marzy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a ja mam domek z oródkiem i to całkiem dużym :D Quote
AngelOfDeath Posted August 4, 2005 Author Posted August 4, 2005 orsini napisał(a):SengaSengana napisał(a):No to może ja się wtrące i opowiem całą historię z drugiej strony, mam nadzieje że Draczyn się zdziwi jak bardzo sie myli co do Pana O. Otóż byłam na klubówce w Opolu i widziałam ocenę buldożków.Zarówno mnie jak i sędziemu podobał się najbardziej pies z hodowli Draczyn.Ale niestety pies ten nie pokazał sie najlepiej.Wręcz przeciwnie.Zrobił wszystko żeby nie wygrać.Przeszedł KILKA kroków poprawnie,bał się wszystkiego i niestety dla mnie juz był przegrany.Szkoda ale niestety to nie był najlepszy występ w jego życiu. Co do pieska, który na innej wystawie zszedł z ringu za agresję to wiem tyle, że Sedziemu BARDZO sie podobał i powiedział właścicielce, że gdyby szczeniaki wchodziły o rasę to on powinien wygrać.I tu znowu rozczarowanie.Pies po KILKU próbach obmacania zaczął warczeć i o mały włos ugryzł by sędziego.Ocena się skończyła.Natomiast włascicielka psa nie miała pretensji do sędziego i sama przyznała mu rację i powiedziała że psu się to często zdarza.Tak więc chyba nie była zaskoczona!? Ponadto w wielu rozmowach z Sedzią O. słyszałam dobre opinie na temat psów Draczyn i sam przyznał, że są to jedne z najładniejszych buldożków jakie widział na polskich ringach.Niestety tak się złożyło a nie inaczej... A co do zapraszania początkującego sędziego na wystwę klubową....hmmm chyba trzeba przyznać że Pn O. musi mieć wielkie uznanie w oczach sędziów "wyjadaczy" skoro go na taką wystawę zaprosili... Senga napisz Adam O. bedzie jak z dobrej kroniki...kryminalnej :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hahahahhahahhahahhahahhahah Quote
Draczyn Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Ja nigdy nie miałam pretensji o to żę Kubuś przegrał z W egrem, to były równorzędne psy i dla mnie nie miało to znaczenia. Oburzyło mnie tylko to że całą klubówkę wygrał pies z dużą wada - ogon noszony ponad linię grzbietu i szta nie taka ja powinna wyglądac u buldożka. Dlaczego ten pies zaczął wygPrywać dopiero wtedy, gdy dopisano mu sędziego na współwłaściciela. ?Przykro mi, że nie uda się tego wyjaśnić. Tak widocznie musi być, a szkoda Quote
AngelOfDeath Posted August 4, 2005 Author Posted August 4, 2005 góral napisał(a):orsini napisał(a):góral napisał(a):sama kiedyś napisał, że marzy ci się toy no marzy:))) i domek z ogrodkiem i ze stajnia... marzenia..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: aaa i wygrana w totka tez mi sie marzy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a ja mam domek z oródkiem i to całkiem dużym :D to brzmi jak oferta matrymonialna :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts