Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GameBoy napisał(a):
a co z tym zakopcem? odpadl? moze dorota w-l? ja bede w poznaniu 16-18

Zakopane ma dylemat, Pani zobaczyla starsza suczke i sie biedna zdecydowac nie moze.
Powiedzialam zeby przemyslala wsio dokladnie, stwierdzila ze wezmie ta ktora ma najmniejsze szanse na adopcjie i jesli jakis dobry domek sie zglosi po sucza blekitnego to bedzie rownie szczesliwa:p

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

furciaczek napisał(a):
Zakopane ma dylemat, Pani zobaczyla starsza suczke i sie biedna zdecydowac nie moze.
Powiedzialam zeby przemyslala wsio dokladnie, stwierdzila ze wezmie ta ktora ma najmniejsze szanse na adopcjie i jesli jakis dobry domek sie zglosi po sucza blekitnego to bedzie rownie szczesliwa:p

to by dopiero bylo super :p

Posted

GameBoy napisał(a):
to by dopiero bylo super :p

Wiem:loveu:

Dom w Zakopanym normalnie rewelacja:loveu: Codziennie rozmawiamy od 22 do 1-2 w nocy:evil_lol: Widzialam zdiecia corsiaka rezydenta, niedawano odeszla suczka cc rowniez zabrana ze schroniska:-(
Psiaki bardzo zadbane, warunki super, Pani pojecie o psach ma, ma swoj psi zakladzik fryzjerski i ogromne serducho dla zwierzat:loveu:

Pan z Poznani zainteresowany blekitna suczka uradowany ze psina juz wysterylkowana, na wizyte, umowe sie zgodzil bez problemu, przeciwnik pseudo i w gole :)

Posted

GameBoy napisał(a):
wogole razem sie pisze Ty emigrancie :evil_lol::loveu:

Fur ile kasy potrzeba?

Ta "o" mi wcielo:evil_lol:

Wieczorkiem ciotka napisze dokladnie bo musze policzyc a zaraz wychodze:p

Posted

furciaczek napisał(a):

Szukamy kogos do wizyty przedadopcyjnej w Poznaniu:cool3:

dawaj!
mam wolny i piątek i poniedziałek - nie mówiąc o weekendzie - mogę jechać, sprawdzać, kontrolować :cool1:

Posted

PaulinaT napisał(a):
dawaj!
mam wolny i piątek i poniedziałek - nie mówiąc o weekendzie - mogę jechać, sprawdzać, kontrolować :cool1:

o prosze jak cudnie! jest chetna do inwigilacji :p

Posted

PaulinaT napisał(a):
dawaj!

Haha jak nie bylo nikogo tak teraz sie zabijaja:evil_lol:
Dowiem sie kiedy Dorota mozne, kiedy Panu Jakubowi pasuje i zobaczymy ktora bedzie miala to szczescie zeby pojechac:evil_lol:

A w Zakopenem ktos moze zrobic??:evil_lol:

Posted

andzia69 napisał(a):
Furciaczek - a ta pani z zakopca to nie mogłaby wziąć staruszka psiaka? a nie sunię? a najlepiej niech weźmie oboje:evil_lol:

ciotka oby jedno chociaz wziela :cool1:

Posted

PaulinaT napisał(a):
Tam zaraz zabijają...
To czekam na wieści :)

Dam znac:loveu:

andzia69 napisał(a):
Furciaczek - a ta pani z zakopca to nie mogłaby wziąć staruszka psiaka? a nie sunię? a najlepiej niech weźmie oboje:evil_lol:

A nie moze psiaka bo ma juz samca CC i tylko suczynki w gre wchodza :)
A dwie...hmmm zapytam:evil_lol:

Posted

GB ona juz od poniedzialku w hoteliku, teraz musimy tylko dogadac termin odbioru suczynki tak zeby i nowym wlascicielom i Beacie (wl. hotelu) pasowalo:loveu:
Jutro bede dzwonic i dogadywac wszystko, niech sobie Panstwo po wizytacji odsapna i jeszcze pomysla:p

Zeby wszystkie tak szybko domki zanjdowaly ehh

Posted

furciaczek napisał(a):
GB ona juz od poniedzialku w hoteliku, teraz musimy tylko dogadac termin odbioru suczynki tak zeby i nowym wlascicielom i Beacie (wl. hotelu) pasowalo:loveu:
Jutro bede dzwonic i dogadywac wszystko, niech sobie Panstwo po wizytacji odsapna i jeszcze pomysla:p

Zeby wszystkie tak szybko domki zanjdowaly ehh

za hotel trzeba bedzie zaplacic za m-c czy tylko za te kilka dni? czy oni pokryja jakies koszta czy z naszej kasy wszystko?

Posted

GameBoy napisał(a):
za hotel trzeba bedzie zaplacic za m-c czy tylko za te kilka dni? czy oni pokryja jakies koszta czy z naszej kasy wszystko?

Hotel juz jest oplcony za miesiac, kasa sie nie zmarnuje bo albo oddadza albo zostanie tam na koncie Lorda bo to ten sam hotel do ktorego on ma jechac.
Raczej nie beda ponosic zadnych kosztow poza transportem:p

Posted

furciaczek napisał(a):
Hotel juz jest oplcony za miesiac, kasa sie nie zmarnuje bo albo oddadza albo zostanie tam na koncie Lorda bo to ten sam hotel do ktorego on ma jechac.
Raczej nie beda ponosic zadnych kosztow poza transportem:p

to dobrze, ze kasa sie nie zmarnuje, troche slabo, ze ludzie adoptujacy psa nie pomysla o takich kwestiach :roll:

Posted

GameBoy napisał(a):
to dobrze, ze kasa sie nie zmarnuje, troche slabo, ze ludzie adoptujacy psa nie pomysla o takich kwestiach :roll:

Ja to sie ciesze ze z transportem nie trzeba kombinowac;)