Nacia_i_Fluffy Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='yash'][B]nacia[/B] a w jakiej okolicy Wawy mieszkasz? :P[/quote] granica Sadyby z Wilanowem ;) Quote
yash Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 łeee, to daleko odemnie ;) Ja na Grochowie ;) w kazdym badz razie pewnie za daleko ci do parku skaryszewskiego ;) palatina, jestes niewidoczna czy do tej pory cie nie bylo ;) ? Quote
Wanilka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Szukam sparingpartnera dla mojego 10-cio miesięcznego samoyeda:evil_lol: Chłopak ma niespożytą energię ,więc potencjalni kumple muszą być zaprawieni w bojach:lol: Mieszkam w Piasecznie.Może znajdzie sie ktos chętny? Quote
PALATINA Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 yash, Często jestem niewidoczna, choć nie zawsze. Quote
Aasiaa Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Nacia_i_Fluffy']granica Sadyby z Wilanowem ;)[/quote] My tez, my tez !! Co powiesz na spacer z 3 letnia, szalona ONka?? Quote
miroszki Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [B]Wanilka[/B] Witaj!;) Do 22-go lipca mieszkamy w Konstancinie (po tej dacie się przeprowadzamy) - tak że do Piaseczna nie byłoby daleko! :razz: Trzeba tylko ustalić godzinę spotkania - i psiaki będą mogły się poznać. Są mniej więcej w tym samym wieku, nasz pies ma w tej chwili 11 miesięcy - zawsze chętny za wspólne zabawy z kolegami/koleżankami! Umawiamy się? :cool3: Pozdrawiamy, Jaszka i Alesja ;) Quote
Aasiaa Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Mam pytanie o Jeziorko Czerniakowskie. Mozna sie tam juz kapac czy nie?? Wczoraj widzialam cala plaze pelna, ludzi i ratownikow pluskajacych sie w jeziorku. A co z cholera? Byla w tamtym roku? A teraz? Na stronach sanepidu jest info ze zakaz kapieli, cholera jest nadal w wodzie. A ludzie sie kapia i straz miejska nie przegania tak jak rok temu. Sarka zawsze tam plywala a teraz nie wiem czy z nia tam chodzic :roll: Znacie moze jakies inne miejsce gdzie psiak moze poplywac w tych rejonach?? Quote
Aasiaa Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 my tez mozemy i do Piaseczna i do Konstancina :multi: Quote
miroszki Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [B]Aasiaa[/B] Jesteście bardzo wielofunkcyjne! :lol: Być może uda się spotkać w trójkę pomnożoną o trójkę psów (w tym jedna Oneczka, młode będą konkurować!). Proponowałabym Konstancin (tak, wredna jestem...). Dobrze znasz tę miejscowość? Quote
miroszki Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 P/s jest również gdzie popływać! (tylko pływanie to dotyczy wyłącznie psiaków) Do[SIZE=1] jeziorka Czerniakowskiego w obecnej chwili nie odważyłabym się puścić psa...[/SIZE] Quote
Wanilka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='miroszki'][B]Wanilka[/B] Witaj!;) Do 22-go lipca mieszkamy w Konstancinie (po tej dacie się przeprowadzamy) - tak że do Piaseczna nie byłoby daleko! :razz: Trzeba tylko ustalić godzinę spotkania - i psiaki będą mogły się poznać. Są mniej więcej w tym samym wieku, nasz pies ma w tej chwili 11 miesięcy - zawsze chętny za wspólne zabawy z kolegami/koleżankami! Umawiamy się? :cool3: Pozdrawiamy, Jaszka i Alesja ;)[/quote] Jasne ,że jestem chętna na wybieganie psiura:lol: .Niuniek ma mało kontaktów z innymi psami ,bo po ogródku głównie łazi a jak pójde z nim na spacer to też psy tylko za siatką widzi.Jak zobaczy psa....dużego czy małego to mało sie nie posika ze szcześcia.On,jak przystało na prawdziwego samoyeda wszystkie psy kocha bez wzgledu na wielkość,płeć i rasę:lol: Rozumiem ,że po 22 lipca możemy sie umawiac ?;) Pozdrawiam Quote
miroszki Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [B]Wanilka[/B] No właśnie lepiej byłoby przed 22... Nasz z charakteru akurat samoyeda przypomina, natomiast z wyglądu.. - sama będziesz mogła ocenić! ;) Zostało nam tylko ustalić dzień i godzinę! Co proponujesz - piątek, sobota? Pozdrawiam!;) Quote
Wanilka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='miroszki'][B]Wanilka[/B] No właśnie lepiej byłoby przed 22... Nasz z charakteru akurat samoyeda przypomina, natomiast z wyglądu.. - sama będziesz mogła ocenić! ;) Zostało nam tylko ustalić dzień i godzinę! Co proponujesz - piątek, sobota? Pozdrawiam!;)[/quote] Jestem otwarta na propozycje .Może być piątek ale sobota też ok.Jakie godziny wchodzą w grę? I gdzie? Jak będzie upał to raczej pod wieczór ,bo on futrzasty i ledwo dycha od gorąca. Konstancin znam jako tako. To mój Niuniasty:lol: [IMG]http://images30.fotosik.pl/21/b3a739338e0c33ffmed.jpg[/IMG] Quote
miroszki Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Wanilka Ojej, prawie oślepłam..! :loveu: Zapewniam, że po naszzym spotkaniu tak jasno i bielasto nie będzie!:diabloti: Proponuję w takim razie piątek - dla równowagi wybierz godzinę, w ten piątek nie mam nic zaplanowanego - tak że może być rano lub po południu... Może jednak w porannych godzinach, żeeby wszyscy byli pełni energii! Co do miejsca spokania - lokalizacyjnie w Konstancinie i Piasecznie orienuję się po przystankach autobusowych, tak że jak podpowiesz w pobliżu którego są ładne tereny do wybiegania - to się umawiamy ostatecznie! Na przykład w Konstancinie niedaleko Starej Papierni są pola i jest również las, tylko nie wiem czy kojarzysz. Jaką masz propozycję? Quote
Wanilka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Stara papiernia to jest to co na centrum handlowe przerobili? Czy chodzi o tę papiernię co ją zamkneli pare lat temu? Ja z Warszawy jestem .W Piasecznie jeszcze roku nie mieszkam i troche topografii jeszcze nie kumam:-)Ja mogę podjechac w zasadzie wszędzie bo mam autko.Może być godzina przedpołudniowa.Jak mi powiesz o którą papiernię chodzi to podjadę.Żeby tylko słońca za duzo nie było ,bo sie psisko mi ugotuje na miękko:evil_lol: .Od razu mówię ,że on nieobyty i jak widzi psa to amoku dostaje:evil_lol: Ps.Niuniek taki biały to jest tylko na wystawach .Tak na codzień to brudny lata:-) Quote
miroszki Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 W Konstancinie nie zdążyliśmy pomieszkać czterech miesięcy i już się do nowego mijsca przeprowadzamy... W związku z tym orientuję się nie lepiej, niż Ty ;) Ale tę Papiernię przerobiono na CH, jest jedna w Konstancinie z tego co mi wiadomo, tak że mówimy o tym samym jak się zdaje. Nasz piesio "wariuje" jak zauważy jakiegokolwiek psa - na pewno się dopasują! Też jest futrzasty - będzie za co chwytać w momencie pościgu! To co, na przykład o 10 rano u Papierni w piątek? Quote
Wanilka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='miroszki']W Konstancinie nie zdążyliśmy pomieszkać czterech miesięcy i już się do nowego mijsca przeprowadzamy... W związku z tym orientuję się nie lepiej, niż Ty ;) Ale tę Papiernię przerobiono na CH, jest jedna w Konstancinie z tego co mi wiadomo, tak że mówimy o tym samym jak się zdaje. Nasz piesio "wariuje" jak zauważy jakiegokolwiek psa - na pewno się dopasują! Też jest futrzasty - będzie za co chwytać w momencie pościgu! To co, na przykład o 10 rano u Papierni w piątek?[/quote] Ok. Jak zobaczysz pod papiernia babę z białym psem to będe ja.:evil_lol: He he ...a ja mam jeszcze w domu takie małe rude co w avatarze jest widoczne,ale nie zabiorę ,bo mi zatratują:-)))) Quote
miroszki Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 I co w takim razie ja mam o sobie powiedzieć? :lol: Mi się wydaje, że osoby z psami czekające pod Papiernią - będą jedynie dwie kobiety, nikt więcej o 10 rano w piątek podobnymi głupstwami - spotkania piesków i ich właścicieli - się nie zajmuje :diabloti: Naszego Jaszkę możesz zobaczyć w galerii (pierwszy link w podpisie) - jest dokładnie taki sam jak na zdjęciach! :loveu: Jesteśmy umówione, do zobaczenia! ;) Quote
sylwekw Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 No prosze Miroszka wróciła na Forum .... super .. witaj. Dawno się nie odzywałaś. A co wy psy do szkoły wysyłacie i zeszyty będziecie im kupować ... że pod papiernią się umawiacie :-) Quote
Aasiaa Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 A moze byc piatek o [B]16:00[/B]?? Bo ja pracuje... :-( Quote
miroszki Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Jestem jak najbardziej [B]za[/B] [B]16[/B], tym bardziej jeżeli bedzie dużo słońca, to o tej godzinie psiakom nie będzie aż TAK strasznie gorąco i się nie ugotują. Została tylko zgoda Wanilki, poczekamy na jej odpowiedź. ;) [B]sylwekw [/B]No wróciłam, wróciłam i od razu - jak widzisz - zasuwam do papierni! :lol: Zycie nie jest takie lekkie, jak się okazuje! My też musimy z Shojo gdzieś się wybrać...:razz: Quote
Aasiaa Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 A to link do zdjec mojego sloneczka :) niestety mam w pracy poblokowane niektore strony i nie moge tu wstawic "normalnie" zdjec [URL]http://www.kamabeda.pl/sara[/URL] Quote
miroszki Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 To ja pomogę ;) Oto czarująca Dama [IMG]http://static.diary.ru/userdir/3/7/6/1/376112/21738110.jpg[/IMG]:loveu: Quote
Nacia_i_Fluffy Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Aasiaa']My tez, my tez !! Co powiesz na spacer z 3 letnia, szalona ONka??[/quote] Możemy spróbować :) Szkrab trochę jeszcze się boi dużych psów, ale kiedyś trzeba zacząć poznawać :) Ja z Sadyby mam wmiarę łatwy dojazd do Konstancina autobusem :) Też może zdołałabym się wybrać ;) Quote
miroszki Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 To już poważna grupka "konstancinna" nam się uzbierała..! :loveu: Policzę wstępnie - Wanilka z białym cudem, Aasiaa z Sarą, Nacia i Fluffy z Bestem, no i Miroszka z Jaszką. Quote
Recommended Posts