Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No bo my tam często bywamy (nawet częściej niż na dogomanii ;) ), a ostatnio to nawet codziennie. A Fige chyba kojarzę.
Ja tam do szczekunów generalnie nic nie mam, ale Gaudi po prostu się ich boi, on jest trochę nieśmiały. ;)

Posted

Odświerzam temat :)

Za 10 dni możemy zacząć spacerować -tzn. Ja- i 3 miesięczny dog niemiecki .
Posocjalizowali byśmy się chętnie z jakimiś przyjaznymi psiakami z okolic saskiej kępy/gocławia.

SĄ CHĘTNI NA SPACERY ? :cool3:

Posted

[quote name='ktrebor']To daj znać kiedy byś chciała, może w pobliżu Parku Skaryszewskiego? Bo my zaczynamy socjalizowć małą hokkaidkę.[/quote]
Park Skaryszewski jak najbardziej nam pasuje :) bo mieszkamy 2 przystanki dalej.
Ahh hokkaidka:loveu: cudo napewno:loveu:.

Odezwe się tu lub na prv jak skończymy kwarantanne poszczepienną i wyruszymy w świat :)

• 2 weeks later...
Posted

Czy ktoś spacer z psami po Parku Skaryszewskim???? Miałam tam dzis nie miłe spotkani z strażą miejska i jestem ciekawa jakie wy macie doswiaczenie???

Posted

[quote name='anea']Czy ktoś spacer z psami po Parku Skaryszewskim???? Miałam tam dzis nie miłe spotkani z strażą miejska i jestem ciekawa jakie wy macie doswiaczenie???[/quote]
Straż tam z tego co widziałam często patroluje, za kazdym razem, jak tam byłam, to była i ona.
No i zaczepiali spacerowiczow, których psy biegały luzem, czy coś więcej było, czy kończyło sie na pogadance - nie wiem niestety, ale każdy, kto ich tylko zauważył, łapał psa na smycz...

Posted

Ja zostałam spisana (na szczescie tylko) za to ze pies depcze trawnik ... i wogole ciekawych rzeczy sie od Panow Straznikow dowiedzilam ... szkoda gadac

Posted

[quote name='anea']Ja zostałam spisana (na szczescie tylko) za to ze pies depcze trawnik ... i wogole ciekawych rzeczy sie od Panow Straznikow dowiedzilam ... szkoda gadac[/quote]
Pies trawnik deptal :shake: :shake: :shake: no cos Ty Anea jak moglas do tego dopuscic:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

wlasciwie to Figaro deptal trawnik i to do Moon podjechali... tylko ze ja sie w miedzy czasie napatoczylam :P A tak zeby bylo smieszniej to zlamali zakaz wjazdu tak pedzili zeby nas ukarac za deptanie trawy (tzn za to ze nasze psy depcza trawe :D )

Posted

[quote name='anea']wlasciwie to Figaro deptal trawnik i to do Moon podjechali... tylko ze ja sie w miedzy czasie napatoczylam :P A tak zeby bylo smieszniej to zlamali zakaz wjazdu tak pedzili zeby nas ukarac za deptanie trawy (tzn za to ze nasze psy depcza trawe :D )[/quote]
Buhahahhahah dajcie spokój :evil_lol:
Jak następnym razem będzie mnnie spisywał i burknie "rodzice!" to mu podam "Aszra i Uxalanda";)

• 4 weeks later...
Posted

Z CALA RADOSICIA CHIALABYM ZAPROSIC NA zAPOANAWCZE spotkanie i urodziny Aviego : spacewr rozmowy: wspolnie spedzimy dzionek. Co wy na to Bylabym zaszczycona poznajac Was.