Olga7 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [FONT=Arial Black]IHABE .... dorzucę kilka groszy choć dla LENOXA . Miało być dla MISIA , ale on już nie potrzebuje ...Póki dam radę -to choć 10 zl/mc ...ale dopiero po 10.X.br. [/FONT] Quote
ihabe Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 [quote name='olga7'][FONT=Arial Black]IHABE .... dorzucę kilka groszy choć dla LENOXA . Miało być dla MISIA , ale on już nie potrzebuje ...Póki dam radę -to choć 10 zl/mc ...ale dopiero po 10.X.br. [/FONT] moje serduszko kochane:loveu::loveu::loveu::loveu: Bardzo dziekuję:loveu::loveu: Quote
Olga7 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Ihabe kochana :loveu:-wiesz dobrze ,że robię to nie tylko dla tego psa /choc to marna kwota jest/ ,ale i dla Ciebie -za twoje serce ogromne dla ludzi i wszelkiej zwierzyny .:loveu::loveu::loveu::loveu:. Póki dam radę -to choć grosz dorzucę. Quote
ihabe Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 olga7 napisał(a):Ihabe kochana :loveu:-wiesz dobrze ,że robię to nie tylko dla tego psa /choc to marna kwota jest/ ,ale i dla Ciebie -za twoje serce ogromne dla ludzi i wszelkiej zwierzyny .:loveu::loveu::loveu::loveu:. Póki dam radę -to choć grosz dorzucę. takiej przyjaźni nikt nigdzie nie znajdzie:loveu::loveu: Nawet nie wiesz ile takie słowa znaczą :loveu::loveu: Quote
Ana_Zbyska Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Lenox pomimo, że nie widzi, uwielbia się awanturować z psami przez kraty.:razz: Brak wzroku w ogóle mu w tym nie przeszkadza. Ale tak słodko rusza główką na boki, jak słyszy jak nadchodzę z jedzonkiem:cool3: Quote
haliza Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Łakomczuszek mały:evil_lol: wie co dla niego dobre :razz: Quote
maarit Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Ana_Zbyska napisał(a):Lenox pomimo, że nie widzi, uwielbia się awanturować z psami przez kraty.:razz: Brak wzroku w ogóle mu w tym nie przeszkadza. Ale tak słodko rusza główką na boki, jak słyszy jak nadchodzę z jedzonkiem:cool3: A to awanturnik jeden.... Quote
Randa Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Ciotki przypominam o deklaracjach, wyskakujcie z kasy, choć po groszu:angryy: Quote
ihabe Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Lenox, kochany psiaku jak tam dajesz radę? Noce juz takie zimne:-(:-( A Ty nadal nie wchodzisz do budki?:-(:-(:-( Niestety nie wygrałam w Lotka i nie mam jak Ci sprawić tego domku o, którym wspólnie marzymy:-(:-( Quote
__Lara Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 ihabe napisał(a):Lenox, kochany psiaku jak tam dajesz radę? Noce juz takie zimne:-(:-( A Ty nadal nie wchodzisz do budki?:-(:-(:-( Niestety nie wygrałam w Lotka i nie mam jak Ci sprawić tego domku o, którym wspólnie marzymy:-(:-( Ja też nie wygrałam nic :placz: to by było, wygrać tak, chociaż z 1 milion... Quote
marysia55 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='__Lara']Ja też nie wygrałam nic :placz: to by było, wygrać tak, chociaż z 1 milion... i wybudować dla tych psich bid taki piekny pensjonat na "złotą jesień życia" (ehhh marzenia ...) :p Quote
ihabe Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 "psia złota jesień życia" piękne marzenie ale jak wiecie marzenia się spełniają tylko trzeba o nie walczyć i byc pewnym tego o czym się marzy :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
__Lara Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 marysia55 napisał(a): i wybudować dla tych psich bid taki piekny pensjonat na "złotą jesień życia" (ehhh marzenia ...) :p Tiaaa....mój TZ od razu: "byłoby na hotel" :cool1: Quote
Ana_Zbyska Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Zauważyłam, że Lenox zaczął w końcu korzystać z budy. Niestety nasz CK COX nadal z niej nie korzysta i śpi na kocu koło budy:-( Tak to jest jak psy są wywalane prosto z ciepłego mieszkania-nie wiedzą do czego służy buda:-( Lenox dziś zaliczył ucieczkę z kojca, bo wolontariusz nie odwiesił dobrze łańuszka, który był dodatkowym zabezpieczeniem. Były akurat na wybiegu 2 psy, ja zamknięta w jakimś kojcu, myślałam, że źle widzę. Lenox zachowywał się bardzo spokojnie, nie atakował biegających koło niego psów, zajął się zwiedzaniem terenu. Od razu wybiegłam i bezpiecznie odprowadziłam go do kojca. Lenox neistety nie może sam, bez opieki spacerować po schronisku, ponieważ podchodzi do kojców, często oszczekując, a niektóre psy mogą go złapać za pychol. Bardzo się cieszy, jak poświęci mu się chociaż chwilę uwagi, uwielbia jak się do niego mówi, zna niektóre komendy, ciągle merda ogonkiem. Jest bardzo kochany.:loveu: Quote
ihabe Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 ano potrezbny na cito:-( Lada chwila zrobimy z Lilo bazarek dla Lenoxa:loveu: Quote
ihabe Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 YouTube - Ocalmy Azyl "Cichy Kąt" w Tarnowskich Górach Quote
bico Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 __Lara napisał(a):Tiaaa....mój TZ od razu: "byłoby na hotel" :cool1: hehe:cool3: u mnie pomysł ten sam - co zrobić z wygraną i komentarze też te same:evil_lol: Quote
__Lara Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To może tak nałogowo zaczniemy grać w Lotto? :diabloti: Quote
marysia55 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 __Lara napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: To może tak nałogowo zaczniemy grać w Lotto? :diabloti: to trzeba zebrać gang i opracować system i grac wspólnie :evil_lol: a potem wspólnie wybudować pensjonat ........ dla piesiów :loveu: Quote
haliza Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 marysia55 napisał(a):to trzeba zebrać gang i opracować system i grac wspólnie :evil_lol: a potem wspólnie wybudować pensjonat ........ dla piesiów :loveu: Pomysł bardzo m się podoba:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts