Jump to content
Dogomania

psia.tv - pierwsza w Polsce telewizja o psach

Recommended Posts

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kingula']Nareszcie ruszyliśmy :multi::multi::multi:

[URL="http://www.psia.tv"]www.psia.tv[/URL]

serdecznie zapraszamy ;)[/quote]

Rewelacja :lol: zaznaczamy stronkę i będziemy obserwować.

Posted

Brawo, brawo, brawo- super pomysł i wykonanie-gratuluję:Rose::Rose::Rose:. Z pewnością strona będzie cieszyć się duuuużą popularnością, oczywiście będę częstym gościem. Bardzo mi się podobają wywiady, zarówno z sędziami jak i hodowcami / wystawcami- oby było ich więcej:multi:.

Posted

Martyna- ja jestem tym sędzią zauroczona :evil_lol: jest super mily, bardzo otwarty- to jeden z bardziej udanych wywiadow. Mnie osobiscie takze podoba sie wywiad z P.Luisem Pinto Teixeira, ale narazie jest w tlumaczeniu. Co ciekawe- zagraniczni sedziowie chetniej udzielaja wywiadow niz "nasi" krajowi :roll:

Dzis pojawia sie kolejne migawki i wywiady (z hodowcami). Juz niebawem filmy bedziemy dodawac znacznie szybciej, tak abyscie nie musieli tyle na nie czekac. Mielismy pewne problemy z ustawieniem odpowiedniej rozdzielczosci filmow, tak aby ich jakosc byla dobra. W koncu sie udalo :p
Poczatki zawsze sa najtrudniejsze, ale powinno byc juz tylko lepiej i sprawniej.

Posted

Jami- narazie nie mamy jeszcze sprecyzowanego kalendarza imprez na przyszły rok.
Planujemy jednak nawiązać współpracę z psiarzami i stworzyć kalendarz wszelakich imprez związanych z psami- tam będziemy zaznaczać gdzie się wybieramy.

Na stronie nowe filmiki z finałów oraz wywiady z hodowcami- zapraszamy :multi:

Posted

Czekam, czekam aż kalendarz zostanie dodany ;)
Fajnie by było również dodać na strone e-mail pod który mogłyby być wysyłane przez userów zdjęcia z innych wystaw :evil_lol: