Kinia1984 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 a ja co chwila wchodze i sprawdzam czy są juz te profesjonalne zdjecia pitbula?:evil_lol: Quote
GameBoy Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Kinia1984']a ja co chwila wchodze i sprawdzam czy są juz te profesjonalne zdjecia pitbula?:evil_lol:[/QUOTE] zdjecia beda moze za 2 tyg, tyle mniej wiecej to trwa, tak jak po weselu :eviltong: tam czesc zdjec rodzinnych jest dosc istotna, psy zalapaly sie na gratisowy dodatek Quote
mala_czarna Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 No ciotka, teraz to możesz mi przykopać :lol: Przelew w końcu poszedł. Z opóźnieniem, ale poszedł. Dane do przelewu już wysyłam na PW. Quote
Chikinchan Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='GameBoy']alez oczywiscie, ze znaczy, mniej wiecej tyle, ze komus sie spieszy wiec sprawdzmy co jest w srodku :evil_lol:[/QUOTE] :roflt: GENIALNE!! :happy1: Dzięki, bo nieźle się uśmiałam :lol: Ale że ja na to wcześniej nie wpadłam... :roll::oops: ;) Quote
GameBoy Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 czarna spoko, byleby do srody doszlo, bo na ten dzien zaplanowalam masowe wysylki :evil_lol: Chikinchan - cale szczescie, ze kszalt przedmiotu wydal sie im chyba malo atrakcyjny :evil_lol: Quote
kasia_r Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='GameBoy']ja podziwiam wszystkich ktorzy wysylaja listy zwykle , nie polecone, zyjac nadzieja, ze dojda :evil_lol::loveu: na mnie poczta juz dawno zarabia nadwyzki bo ja wszystko poleconymi wysylam, poprostu sie boje bo nierejestrowane listy "gina" :cool3:[/QUOTE] No i u mnie w rodzinie naiwni też się zdarzają. kupiłam sobie super rękawiczki na motór w Anglii (oczywiście tam za małe pieniądze, bo w Polsce za taką kwotę nie starczyło by na dwa palce) i poprosiłam brata, żeby mi je przesłał, jak już do niego dotrą (bo on na emigracji) A on ufnie przesłał te rękawice priorytetem, bez pokwitowania, bez śladu, bez niczego :shake: i już mijają 3 tygodnie :roll: no żesz, a ja mam łapy poodmrażane!!!!!!! Quote
Tengusia Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='kasia_r']No i u mnie w rodzinie naiwni też się zdarzają. kupiłam sobie super rękawiczki na motór w Anglii (oczywiście tam za małe pieniądze, bo w Polsce za taką kwotę nie starczyło by na dwa palce) i poprosiłam brata, żeby mi je przesłał, jak już do niego dotrą (bo on na emigracji) A on ufnie przesłał te rękawice priorytetem, bez pokwitowania, bez śladu, bez niczego :shake: i już mijają 3 tygodnie :roll: no żesz, a ja mam łapy poodmrażane!!!!!!![/QUOTE] to ze ja sie tak wtraca nie ladnie :diabloti: mam do sprzedania spodnie zakupione z mysla o smiganiu w nich na motorze w upalne dni niestety mam zbyt maly zadek i wygladam w nich jak klaun [url=http://www.allegro.pl/item801599650_tanio_spodnie_motocyklowe_nowe.html]TANIO spodnie motocyklowe NOWE!!! (801599650) - Aukcje internetowe Allegro[/url] moze sie skusisz skoro rekawiczek nie masz to chociaz spodnie bedziesz miec dodatkowe :eviltong: Quote
GameBoy Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='kasia_r']No i u mnie w rodzinie naiwni też się zdarzają. kupiłam sobie super rękawiczki na motór w Anglii (oczywiście tam za małe pieniądze, bo w Polsce za taką kwotę nie starczyło by na dwa palce) i poprosiłam brata, żeby mi je przesłał, jak już do niego dotrą (bo on na emigracji) A on ufnie przesłał te rękawice priorytetem, bez pokwitowania, bez śladu, bez niczego :shake: i już mijają 3 tygodnie :roll: no żesz, a ja mam łapy poodmrażane!!!!!!![/QUOTE] podczas wakacji kupilam sobie na allegro sukienke o jakiej marzylam chyba ze 2 lata, a ten ***** sprzedajacy wyslal ja nie na adres z allegro tylko z przelewu - do mojej tesciowej nie mam kasy, nie mam sukienki, nawet o*******ic nie mam kogo :diabloti: [quote name='Tengusia']to ze ja sie tak wtraca nie ladnie :diabloti: mam do sprzedania spodnie zakupione z mysla o smiganiu w nich na motorze w upalne dni niestety mam zbyt maly zadek i wygladam w nich jak klaun [URL="http://www.allegro.pl/item801599650_tanio_spodnie_motocyklowe_nowe.html"]TANIO spodnie motocyklowe NOWE!!! (801599650) - Aukcje internetowe Allegro[/URL] moze sie skusisz skoro rekawiczek nie masz to chociaz spodnie bedziesz miec dodatkowe :eviltong:[/QUOTE] skandal! :mad::evil_lol: Quote
kasia_r Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Tengusia']to ze ja sie tak wtraca nie ladnie :diabloti: mam do sprzedania spodnie zakupione z mysla o smiganiu w nich na motorze w upalne dni niestety mam zbyt maly zadek i wygladam w nich jak klaun [URL="http://www.allegro.pl/item801599650_tanio_spodnie_motocyklowe_nowe.html"]TANIO spodnie motocyklowe NOWE!!! (801599650) - Aukcje internetowe Allegro[/URL] moze sie skusisz skoro rekawiczek nie masz to chociaz spodnie bedziesz miec dodatkowe :eviltong:[/QUOTE] Portki fajne, ale za duże i na mój tyłek :roll: bardziej rękawic potrzebuję :cool1: a żeby nie było, że robimy offa, to GB dawaj foty!!! dwóch tygodni czekać nie będziemy :diabloti: Pan fotograf mógłby się sprężać, no nie? Quote
kasia_r Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='GameBoy']podczas wakacji kupilam sobie na allegro sukienke o jakiej marzylam chyba ze 2 lata, a ten ***** sprzedajacy wyslal ja nie na adres z allegro tylko z przelewu - do mojej tesciowej nie mam kasy, nie mam sukienki, nawet o*******ic nie mam kogo :diabloti: skandal! :mad::evil_lol:[/QUOTE] A od teściówki nie łaska odebrać sukienki??? czy może nie doszła i do niej? Quote
GameBoy Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='kasia_r']A od teściówki nie łaska odebrać sukienki??? czy może nie doszła i do niej?[/QUOTE] nic nie kuma :cool1: do niej doszlo, to ona jest taka cwana, ze wyslala zwyklym listem :cool1: [quote name='kasia_r']Portki fajne, ale za duże i na mój tyłek :roll: bardziej rękawic potrzebuję :cool1: a żeby nie było, że robimy offa, to GB dawaj foty!!! dwóch tygodni czekać nie będziemy :diabloti: Pan fotograf mógłby się sprężać, no nie?[/QUOTE] ciotka do tego faceta sa kolejki na pol roku wprzod termin trzeba zaklepywac, on wszystko robi sam - szybciej nie bedzie :eviltong: Quote
GameBoy Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [CENTER][SIZE=5][B]POLA JEST ZASZCZEPIONA!!! [/B][/SIZE][LEFT]w koncu sie udalo, jutro rano niesiemy sioo do badania koszt szczepienia 68 zl :cool1: [/LEFT] [/CENTER] Quote
GameBoy Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Pola czuje sie dobrze, wyniki beda ok godz 20 Quote
Diora Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 A jak Ci poszło "łapanie" siuśków ??? :cool3: Quote
GameBoy Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Diora']A jak Ci poszło "łapanie" siuśków ??? :cool3:[/QUOTE] nie ja tego dokonalam :eviltong: Quote
Diora Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
Chikinchan Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='GameBoy']nie ja tego dokonalam :eviltong:[/QUOTE] Potrzebne były karkołomne ewolucje? :razz:;) A jak mierzenie szelek? Udało się bez bólu, czy Polcia wyraziła sprzeciw? Quote
GameBoy Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Diora']:evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:[/QUOTE] ludzi mam :diabloti: [quote name='Chikinchan']Potrzebne były karkołomne ewolucje? :razz:;) A jak mierzenie szelek? Udało się bez bólu, czy Polcia wyraziła sprzeciw?[/QUOTE] szelki nie byly mierzone, raz, ze one nie wchodza na rogza, musialabym zdjac te rozowe a tym jest caly cyrk :shake: polka ma wielka czaszke i chuda szyjke, za kazdym razem musze luzowac pierwsza obrecz bo inaczej nie przejdzie przez ten wielki czerep :evil_lol: a przy takich waskich paskach to nie jest zbyt latwe i Pola sie denerwuje strasznie dwa wczoraj byla szczepiona to jej nie meczylam, ale dzis :cool3::evil_lol: Quote
GameBoy Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Pola ma nadal chory pecherz :roll: w moczu sa bakterie i cos tam jeszcze - nie pamietam co bo przez tel rozmawialam tylko dostanie ziolowe tabletki, te ktore brala wczesniej juz a w poniedzialek pojedziemy na SGGW na mega dokladne badanie moczu - mamy skierowanie problemem jest jak zwykle zebranie moczu bo powinno sie do pojemniczka ale nie wiem jak to zrobic w przypadku Polki :roll: Polka nie reaguje na antybiotyk od jakiegos czasu wcale, poziom bakterii zatrzymal sie na pewnym poziomie i dalej nic sie nie dzieje, organizm nie reaguje musi miec kilka dni odpoczynku od antybiotykow bo jej wszystko inne wysiadzie, mimo podawania oslon na zoladek miala juz kilka razy krew w koo i tyle :roll: Quote
rwpb Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='GameBoy']czy wiecie, ze na leczenie Polci poszlo juz prawie 1000 zl? oczywiscie minus 350, ktore dostalam od tych panstwa i 20 zl wplata od Asiaczekv samo wylecznie nuzycy kosztowalo 500 zl (10 wizyt) :roll:[/QUOTE] Tak całkiem przypadkowo tu trafiłem GameBoy czytałaś może to: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1090/niekonwencjonalne-wyleczenie-nuzycy-124989/[/URL] Teraz już się nie przyda, ale może na przyszłość? Pozdrawiam maluszka Quote
GameBoy Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='rwpb']Tak całkiem przypadkowo tu trafiłem GameBoy czytałaś może to: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1090/niekonwencjonalne-wyleczenie-nuzycy-124989/[/URL] Teraz już się nie przyda, ale może na przyszłość? Pozdrawiam maluszka[/QUOTE] dziekuje :loveu:, jak Pola do mnie trafila ktos to podsylal ale ona wazyla 90 dag a teraz niecale 2, troche malo jak na takie kapiele i podawanie lekow samoistnie pozatym u niej zastrzyki super dzialaly, poprostu stan byl mega zaawansowany czy jest ktos chetny dorzucic sie do leczenia Poli? mnie juz sie koncza rzeczy, ktore moglabym wyniesc z domu na bazarek :roll: Quote
emilia2280 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='GameBoy'] czy jest ktos chetny dorzucic sie do leczenia Poli? mnie juz sie koncza rzeczy, ktore moglabym wyniesc z domu na bazarek :roll:[/QUOTE] a panstwo co Polé "odkryli" wiedzá, jaki jest rachunek do dzisiaj? Quote
GameBoy Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 caly ten watek nie ma sensu :roll: Polka jest chyba traktowana jak "moj" pies, przyjechala z informacja, ze jeden zastrzyk i bedzie ok a teraz wszyscy udaja, ze nie widza ile to kosztuje, osoby od ktorych pies przyjechal nawet tu nie wchodza - ja chyba tez przestane [B]ktos moze napisac, ze sie nie deklarowal na pomoc Polce, ale ja tez sie nie deklarowalam na taki wymiar pomocy - ona miala potrzebowac jednego zastrzyku i sio do domu [/B] mnie nikt nie pyta czy mam, pies potrzebuje leczenia wiec je dostaje chce oddac Pole i szukam jej domu, niestety trafiaja sie osoby, ktore chca ja dla - mamy, babci, dziecka na prezent, ozdobke etc lub takie ktore maja problem ze sterylka czy ze zwrotem kasy za szczepienie, ktore chce zreszta przeznaczyc na pomoc CC a nie wlozyc do kieszeni co jest dla mnie smieszne poprostu robie bazarki ale kasa z nich jest dzielona, nie sa tylko dla Poli, zreszta wcale nie mialy dla niej byc, przeznaczonie tych gadzetow bylo inne - na pomoc CC, ile moge wyniesc z domu zreszta? proponowano mi wydanie jej chorej - otoz taka opcja odpada, nie bede kogos raczyla chorym psem, ktoremu nawet nie wiem do konca co jest i dlaczego nie reaguje na antybiotyk Quote
Tigraa Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='GameBoy']caly ten watek nie ma sensu :roll: Polka jest chyba traktowana jak "moj" pies, przyjechala z informacja, ze jeden zastrzyk i bedzie ok a teraz wszyscy udaja, ze nie widza ile to kosztuje, osoby od ktorych pies przyjechal nawet tu nie wchodza - ja chyba tez przestane [B]ktos moze napisac, ze sie nie deklarowal na pomoc Polce, ale ja tez sie nie deklarowalam na taki wymiar pomocy - ona miala potrzebowac jednego zastrzyku i sio do domu [/QUOTE] GameBoy czy to jest skierowane do mnie? Pola nie przyjechała "ode mnie", ja byłam tylko przewoźnikiem. Od początku stawiałam sprawę jasno, pomóc finansowo nie mogę, bo mam na głowie ogromne zobowiązanie, które będzie mi potrącane jeszcze do wiosny. Poza tym śledzę wątek codziennie. Państwo, którzy znaleźli Polę podobno tu zaglądają, ale ja tych ludzi osobiście nie znam, to są znajomi mojej znajomej więc nie wiem czy na ich dalszą finansową pomoc można liczyć czy nie. W każdym razie przekażę Kasi, tej znajomej, która mnie błagała o pomoc dla Polki. Quote
mala_czarna Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Ciotka, jakie Pola dostała leki na ten pęcherz? Quote
Recommended Posts