Jump to content
Dogomania

Sznaucery w schroniskach - informacje bieżące - ZAJRZYJ i pomóż!!!

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Watacha, jakie "podciągnięte, zarośniete" - toż to sznupy najprawdziwsze! ta suńka i ten pyskaty... Boże ile ich znowu.... :(

[B]Wasia, Blissss - zdawać relację - plizzzz!!!!![/B]

Posted

[quote name='furciaczek']Watacha a wiesz jak on do innych psow?
[url]http://i51.tinypic.com/2vs47iw.jpg[/url][/QUOTE]

W boksie nie był sam, ale nie wiem czy z psem czy z suczką.

Posted

[quote name='malawaszka']no za kilka minutek Bliss ma odebrać rodzinkę - taki był plan i czekam na info czy już je ma[/QUOTE]

O kurcze to już dziś, też się denerwuje.Czy na rodzinkę będą zbierane fundusze, bo mam dla nich "zatajony grosz" na boku.
Te kilka minutek to już chyba minęło :evil_lol:

Posted

no więc tak... nie wiem od czego zacząć to zaczynam od "no więc" Bliss dostała sunię z dziećmi - ale.... nie tą sunię... szczerze mówiąc nie wiem co o tym myśleć, ale postawiono nas przed faktem dokonanym, nagle się okazało, ze wolontariuszka z którą rozmawiałam nie otworzyła zdjęcia które jej posyłałam i ona mówiła o innej suni, a ja o innej mimo że pytałam czy na pewno o tej suni ze zdjęcia mowa :shock: twierdzi, że innej suni w tym typie tam nie ma - oby to była prawda, ale ja to będę próbowała sprawdzić. Generalnie uważam, że to deczko cios poniżej pasa przywiezienie psa innego niż umówione było, ale że ten biedny pies nie jest niczemu winien to co miałyśmy zrobić? Zdecydowałyśmy, że Bliss weźmie sunię, ale ta wolontariuszka ma szukać dla niej miejsca kiedy skończy się czas umówiony, przez jaki sznupka miała być u niej. Ja płacę za wszystko co teraz będzie maluszkom potrzebne bo Bliss nie może zostać sama z rodzinką - nigdy takiej sytuacji nie było jeszcze, no ale człowiek uczy się całe życie i jeśli będzie znowu taka sytuacja to będę się milion razy upewniać czy aby na pewno każdy rozmówca wie o czym mówi :shock: ręce mi opadły, psy nie są niczemu winne, a jak zwykle zawalają ludzie...

Jest sunia - terierkowata z białym, rudym i nie wiem czym tam jeszcze - Bliss mówiła, że śliczna i fajna więc mam nadzieję, że znajdziemy domek szybko i że szybko zapomnimy o tej nieprzyjemnej sytuacji i są dwa maluszki - nie wiem gdzie pozostałe dwa - bo jeszcze wczoraj było mówione, że są za małe, Bliss proponowała, że odwiezie do nowego domu, ale od wolontariuszki się dowiedziała, że ludzie są nieufni i że sami przyjadą :roll: nie rozumiem kilku rzeczy ale cóż... każdy działa wg własnego sumienia, mam tylko nadzieję, że żadne psiaki nie ucierpią na tym działaniu

Założymy niuni watek i będziemy szukać domu.

Bliss dziękuję Ci za wszystko :Rose:

:mdleje:

Posted

[quote name='malawaszka']no więc tak... nie wiem od czego zacząć to zaczynam od "no więc" Bliss dostała sunię z dziećmi - ale.... nie tą sunię... szczerze mówiąc nie wiem co o tym myśleć, ale postawiono nas przed faktem dokonanym, nagle się okazało, ze wolontariuszka z którą rozmawiałam nie otworzyła zdjęcia które jej posyłałam i ona mówiła o innej suni, a ja o innej mimo że pytałam czy na pewno o tej suni ze zdjęcia mowa :shock: twierdzi, że innej suni w tym typie tam nie ma - oby to była prawda, ale ja to będę próbowała sprawdzić. Generalnie uważam, że to deczko cios poniżej pasa przywiezienie psa innego niż umówione było, ale że ten biedny pies nie jest niczemu winien to co miałyśmy zrobić? Zdecydowałyśmy, że Bliss weźmie sunię, ale ta wolontariuszka ma szukać dla niej miejsca kiedy skończy się czas umówiony, przez jaki sznupka miała być u niej. Ja płacę za wszystko co teraz będzie maluszkom potrzebne bo Bliss nie może zostać sama z rodzinką - nigdy takiej sytuacji nie było jeszcze, no ale człowiek uczy się całe życie i jeśli będzie znowu taka sytuacja to będę się milion razy upewniać czy aby na pewno każdy rozmówca wie o czym mówi :shock: ręce mi opadły, psy nie są niczemu winne, a jak zwykle zawalają ludzie...

Jest sunia - terierkowata z białym, rudym i nie wiem czym tam jeszcze - Bliss mówiła, że śliczna i fajna więc mam nadzieję, że znajdziemy domek szybko i że szybko zapomnimy o tej nieprzyjemnej sytuacji i są dwa maluszki - nie wiem gdzie pozostałe dwa - bo jeszcze wczoraj było mówione, że są za małe, Bliss proponowała, że odwiezie do nowego domu, ale od wolontariuszki się dowiedziała, że ludzie są nieufni i że sami przyjadą :roll: nie rozumiem kilku rzeczy ale cóż... każdy działa wg własnego sumienia, mam tylko nadzieję, że żadne psiaki nie ucierpią na tym działaniu

Założymy niuni watek i będziemy szukać domu.

Bliss dziękuję Ci za wszystko :Rose:

:mdleje:[/QUOTE]

:crazyeye::flaming:

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/threads/193102-Terierkowata-malutka-sunia-z-dzie%C4%87mi-dosta%C5%82a-szans%C4%99-na-nowe-%C5%BCycie?p=15405262#post15405262[/url]

wątek - póki co pusty - poczekajcie z wpisywaniem się aż Bliss wstawi foty

Posted

[quote name='jambi_']Wasiu, jestem pod wrażeniem jak Ci zgrabnie i elegancko wyszła ta opowieść! fiu fiu...... :diabloti:[/QUOTE]

starałam się :grins: wszystko inne wyrzuciłam z siebie Tobie i Bliss w słuchawkę :Rose:

Posted

[quote name='jambi_']polecam się :grins: a teraz koniec gadania, pokażcie w końcu tą Pomyłkę :)[/QUOTE]

pokazana - nie tylko Pomyłka ale i dwa pomylunki :diabloti:

Posted

[quote name='furciaczek']Ehhhh serducho peka :([/QUOTE]

no pęka bo ja już nie wiem co robić :( za co się brać :( Ojciec to by mi powiedział, ze za robotę, bo ostatnio nic mi nie idzie do przodu :( a tu codziennie nowe sznupsiaki... :cry: