WATACHA Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Ale tu miło, aż przyjemnie poczytać :) Quote
jambi Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 farmerka63 napisał(a):No ja też właśnie chciałam napomknąć z pewną nieśmiałością o ciekawej orientacji seksualnej kobiet tutaj zgromadzonych...:loveu: :-o a kto tu mówi o seksie? :oops: ja pałam do Was miłością platoniczną :evil_lol: Quote
AnkaG Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 jambi_ napisał(a)::-o a kto tu mówi o seksie? :oops: ja pałam do Was miłością platoniczną :evil_lol: Uczuciem głębokim i poetyckim :evil_lol: I ja też was koffam :lol: Quote
farmerka63 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Ups...Przepraszam - miałam pomroczność chiba ;) Niechże będzie poetycko , zarażone do imentu sznaucerozą kobity... :D:D:D Wasiu, Wasiu - piszę do Ciebie list ! Sprawa ważna jest :) Quote
malawaszka Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 odpisałam :lol: będę miała kolejnego psa tralali tralala :evil_lol: ale fajnie! nie było tu jeszcze takiego ruchu :loveu: Quote
jambi Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 malawaszka napisał(a):odpisałam :lol: będę miała kolejnego psa tralali tralala :evil_lol: ale fajnie! nie było tu jeszcze takiego ruchu :loveu: no ja wiedziałam juz wczoraj jak mi napomknęłaś że jest taka.... a ruch to się zrobił jak na Dworcu Głównym Quote
malawaszka Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 jambi_ napisał(a):no ja wiedziałam juz wczoraj jak mi napomknęłaś że jest taka.... a ruch to się zrobił jak na Dworcu Głównym ale to chłopak :lol: hihihi sunia też będzie - po weekendzie :loveu: no chyba, że właściciel się zgłosi, ale coś się nie kwapi... Quote
malawaszka Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 to jest mój nowy pies :loveu: w DT u Farmerki :Rose: dziś go zabrała :laola: szukamy domku! chłopak już wykastrowany a takiego "sznupcia" dziś ratowałam z lasu :loveu: Quote
matrioszka2 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Hmmm.... jakoś tak mało fachowo ostrzyżony. :cool3:No i mini bardzo jest.:crazyeye: Szybko znajdzie domek.:lol: Quote
farmerka63 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Wasiu - już Ci wysyłam zdjęcia fłopaka. Wieki będzie trwało, zanim je wkleję, a Tobie to pójdzie rach-ciach. Generalnie chudzieńki jestem, ale apetycik mam, i owszem :) , więc odpasienie nie potrwa długo :) Znakomicie jeżdżę samochodem Smycz budzi we mnie jakieś nieuzasadnione opory...za to na rączkach można mnie transportować do upojenia :D Akceptuję suczki. Kotów na razie nie widzę...nawet tego, co leżał bezczelnie w koszyku ;) Jak mnie Justynka wypiękni, to mnie jutro nie poznacie, ciotki-klotki :) Dzisiaj ma być tylko kąpanko , bo podobno coś się za mną ciągnie jak za wojskiem... Quote
malawaszka Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 maleńtaska może zwrócą naturze, albo zamieszka na stałe w Leśnym Pogotowiu w Mikołowie bo tam ją zawiozłam - moja maleńka :loveu: oby przeżyła Quote
malawaszka Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 farmerka63 napisał(a):Wasiu - już Ci wysyłam zdjęcia fłopaka. Wieki będzie trwało, zanim je wkleję, a Tobie to pójdzie rach-ciach. Generalnie chudzieńki jestem, ale apetycik mam, i owszem :) , więc odpasienie nie potrwa długo :) Znakomicie jeżdżę samochodem Smycz budzi we mnie jakieś nieuzasadnione opory...za to na rączkach można mnie transportować do upojenia :D Akceptuję suczki. Kotów na razie nie widzę...nawet tego, co leżał bezczelnie w koszyku ;) Jak mnie Justynka wypiękni, to mnie jutro nie poznacie, ciotki-klotki :) Dzisiaj ma być tylko kąpanko , bo podobno coś się za mną ciągnie jak za wojskiem... cudnie!!!!!! to dziś założę wątek, a jutro po fryzjerze porobimy ogłoszenia i myk myk chłopaczyna do domku :) Quote
malawaszka Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 ZAPRASZAM na wąteczek chłopaka: http://www.dogomania.pl/threads/192858-M%C5%82ody-SZNAUCEREK-MINI-w-DT-u-Farmerki-szukamy-DOMU Quote
malawaszka Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 [quote name='malawaszka'] jeszcze ta mała nie daje mi spokoju :cry: Śląsk... i chyba chciałabym ją wziąć i wysterylizować żeby nie trafiła do pseudo... jeszcze ma kwarantannę jutro zabieram tą sunię :( już wiem, że nikt się po nią nie zgłosi bo została przywiązana do ogrodzenia - szkoda, że nie spróbowałam się wcześniej dowiadywać tylko czekałam na koniec kwarantanny :( teraz mam straszne wyrzuty bo nie musiałaby tyle siedzieć w schronie... jest z nią "mały" problem - jest tak przerażona, że nie daje się wyciągnąć z klatki :( jutro będę próbowała na spokojnie przekonać ją, że nic jej nie grozi - oby się udało - czy ktoś może mi wytłumaczyć czemu gdzieś np koło Farmerki są same takie super sznupcie, a ja muszę mieć same z problemami? :obrazic: Quote
Fundacja Medor Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Aleksik trafił do nas dziś z Aleksandrowa Łódzkiego miesiąc błąkał się na ulicy i był coraz bardziej wycieńczony. Jest bardzo łagodny, kontaktowy i kochany. Czy komuś się zagubił? Rasa W TYPIE FOUSKA CZESKIEGO Aleksik jest wykastrowany, posiada mikroczip oraz szczepienia. Aleksik1 Aleksik2 Aleksik3 Aleksik4 Aleksik5 FUNDACJA MEDOR TEL 506- 761- 221 KOSZTY ADOPCYJNE 150 ZŁ NASZ AZYL JEST UTRZYMYWANY SPOŁECZNIE www.medor.org Quote
zerduszko Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 malawaszka napisał(a):jutro zabieram tą sunię :( już wiem, że nikt się po nią nie zgłosi bo została przywiązana do ogrodzenia - szkoda, że nie spróbowałam się wcześniej dowiadywać tylko czekałam na koniec kwarantanny :( teraz mam straszne wyrzuty bo nie musiałaby tyle siedzieć w schronie... jest z nią "mały" problem - jest tak przerażona, że nie daje się wyciągnąć z klatki :( jutro będę próbowała na spokojnie przekonać ją, że nic jej nie grozi - oby się udało - czy ktoś może mi wytłumaczyć czemu gdzieś np koło Farmerki są same takie super sznupcie, a ja muszę mieć same z problemami? :obrazic: Ty ją, szalona kobieto, do domu bierzesz? Quote
malawaszka Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 zerduszko napisał(a):Ty ją, szalona kobieto, do domu bierzesz? nie nie - do tego stopnia nie oczadziałam jeszcze - chociaż pewnie jakbym nie miała hamulca w postaci rodziny to bym wzięła, ale biorę ją do Ulki Quote
jambi Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 malawaszka napisał(a): - czy ktoś może mi wytłumaczyć czemu gdzieś np koło Farmerki są same takie super sznupcie, a ja muszę mieć same z problemami? :obrazic: ja wiem? może... podobieństwa się przyciagają? :grins: ale i tak Cie kocham Quote
malawaszka Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 jambi_ napisał(a):ja wiem? może... podobieństwa się przyciagają? :grins: ale i tak Cie kocham coś w tym musi być :shock: Quote
lika1771 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 malawaszka napisał(a):nie nie - do tego stopnia nie oczadziałam jeszcze - chociaż pewnie jakbym nie miała hamulca w postaci rodziny to bym wzięła, ale biorę ją do Ulki U mnie to samo, rodzinka mnie hamuje. Quote
malawaszka Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 lika1771 napisał(a):U mnie to samo, rodzinka mnie hamuje. noo tylko ja mam już 5 psów w domu :lol: mnie tam by szósty nie robił różnice, ale... no zero zrozumienia :shake: Quote
malawaszka Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/192974 dzisiejsza zdobycz Quote
Blisss Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 no i co tam słychać? zaczynam przeżywać :nerwy::laugh2_2: Quote
Recommended Posts