Jump to content
Dogomania

Sznaucery w schroniskach - informacje bieżące - ZAJRZYJ i pomóż!!!

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
takie zawracanie na wagę złota :)

oj żebyś nie pożałowała :evil_lol: telefonik rano, w południe, wieczorem ...

mailik co 5 minut i inne formy wyrafinowanego udręczenia :diabloti:

Posted

Chciałam Wam przedstawić Kubusia o którym już wspominałam.
Okazuje się ,że piesek w styczniu wrócił z adopcji.Podobno kogoś ugryzł.Pies broń Boże nie wygląda, ani nie zachowuje się agresywnie.Wręcz przeciwnie jest spokojny i miły.Pani która się nim opiekuje powiedziała ,że nie ma z nim ŻADNYCH problemów.Przed adopcją go nie znała.Jego numer schroniskowy 23/10.Jest superaśny , ja osobiście się w nim zakochałam.Piesek ma dwa ok dwóch latek, czarny.
Z racji tego ,że nie najlepszy ze mnie fotograf fotki są jakie są ;P

Tutaj jako płaczulek bo inne pieski szły na spacer a on nie :(

To mój sznaucerkowy ulubieniec z Paluch

Posted

no to to jest ten Asterix co go oddała ta baba co nam zakazała używać jej zdjęć do ogłoszeń - nic nie wiem o ugryzieniu - pewnie zmyślone bo mnie wtedy pisała, że oddaje go bo sika w domu...

Posted

malawaszka napisał(a):
no to to jest ten Asterix co go oddała ta baba co nam zakazała używać jej zdjęć do ogłoszeń - nic nie wiem o ugryzieniu - pewnie zmyślone bo mnie wtedy pisała, że oddaje go bo sika w domu...

Co za babsztyl!!!Mi Pani ze schroniska wytłumaczyła że właśnie często mówią iż pies kogoś ugryzł by winę zwalić na psa!

Posted

malawaszka napisał(a):
nie będę komentować bo znowu dostanę maila z groźbami sądem :evil_lol: on jest wykastrowany prawda?

O Boże nie zajrzałam.

Posted

Samiec, olbrzym, młody,sympatyczny, numer na obroży nie czytelny (rozmazana ostatnia cyferka), ale z tego roku 187?/10

Mam jeszcze parę zdjęć piesków mniej sznaucerowatych, ale to później bo muszę niedługo wyjść.

Posted

o mamo :( piękne czarnuszki :( dramat... czemu nie ma DT dla olbrzymów a hotele dla nich są takie drogie :( buuuu nie kojarzę tej suni, ale to nic nie znaczy to ja przy tym natłoku informacji wiele rzeczy zapominam :oops:

Posted

To teraz takie podciągnięte ,zarośnięte sznupki

Holercia pogubiłam się w notatkach to jest chyba Siwek 8 lat nr 600/04

To jest przesympatyczna sunia (zajrzałam), cud, miód i malina niestety nic więcej o niej nie wiem.

I TAKIE MAŁE O KTÓRYM NIC NIE WIEM OPRÓCZ TEGO ,ŻE PYSKATA GADUŁA