Jump to content
Dogomania

Sznaucery w schroniskach - informacje bieżące - ZAJRZYJ i pomóż!!!

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A czemu w piekle, czy w tych Korabiewicach coś się nie tak dzieje?Ja myślałam że tam psy dobrze mają.To znaczy dobrze to za dużo powiedziane, ale mam nadzieję że źle też nie.No i czemu ja taka pipa jestem i nie napisałam wcześniej o nim.Mam tylko nadzieję że jakaś dobra dusza sie nim zajęła.Nawet mi przez myśl przeszło żeby go wziąć.Ale gdzie 3 pies.Żeby jeszcze babci nie było to chociaż na tymczas.I siostrę namawiałam bo ona taka zakochana w moim Leosiu.No nie mogę sobie darować.

Posted

kurcze gdzieś chyba było, ale nie pamiętam... generalnie tam dzieje się źle - podobnie jak w Ostatniej Szansie - osoba o wielkim sercu zatraciła się w tym wszystkim i chyba się nieco zagubiła... czytałam o tym jakis czas temu, teraz jak jest nie wiem - może gdzieś jest jakiś wątek, trzeba poszukać

Posted

Szczekuś

rasa: mieszaniec

miasto: Przyborówko

sterylizacja: tak
szczepienia: tak
odrobaczenie: tak

opis:
Bardzo pogodny i uroczy piesek. Wesoły, uwielbia kontakt z ludźmi. Zgadza się z innymi pieskami.

kontakt:
Schronisko dla zwierząt Przyborówko k. Szamotuł (ok. 30 km od Poznania) 64-500 Szamotuły Schronisko dla zwierząt Rusiec k. Wągrowca 62-120 Wapno Wanda Jerzyk, tel: 501770118, 886368528 Kontakt do wolontariuszy: Magda (Poznań): 665491937 (może nie odebrać, wtedy prosimy o sms) Weronika (Poznań): 511819130 (najlepiej po 18g.)

Posted

Szarik podawacz łapy

rasa: mieszaniec

miasto: Przyborówko

sterylizacja: tak
szczepienia: tak
odrobaczenie: tak

opis:
Kochany piesek, pięknie podaje łapkę! Nie kłóci się z innymi pieskami, jest zgodny. Wesoły, pogodny, lubiący ruch zwierzak.

kontakt:
Schronisko dla zwierząt Przyborówko k. Szamotuł (ok. 30 km od Poznania) 64-500 Szamotuły Schronisko dla zwierząt Rusiec k. Wągrowca 62-120 Wapno
Wanda Jerzyk, tel: 501770118, 886368528 Kontakt do wolontariuszy: Magda (Poznań): 665491937 (może nie odebrać, wtedy prosimy o sms) Weronika (Poznań): 511819130 (najlepiej po 18g.)

Posted

[quote name='furciaczek']Wpadlam...
http://zdjecia.adopcje.org/adopcje/3/normal/47545.jpg
Uwielbiam takie mordeczki!!

Frodziakowe co? :lol:

[quote name='lika1771'][quote name='WATACHA']A ja chciałam zapytać czy wiecie coś może o tym piesku (suczce), wiem że zdjęcie jest z przed roku ale to zdjęcie nie daje mi spokoju do dziś.

http://nk.pl/profile/21925023/gallery/album/3/84[/QUOT
Mam nadzieje ze adoptowana, sliczna sunia

ja mam nadzieję, że się dowiem, dostałam od mru kontakt do osoby zorientowanej w Korabiewicach i już do niej napisałam

a Dziś do nowego domku pojechał Aresik :loveu:

zamieszkał w Jeżewie :) CajusJB dziękuję za rzetelną wizytę p.adop. :Rose:

Posted

noo ja też sięcieszę bo już zaczynałam się wkurzać - duże zainteresowanie wzbudzał bo młody i fajowy, ale kurna - buda, kojec, "ogród" :shake: masakra jakaś! a to kanapowiec jest :loveu: w drodze do domu juz piłeczką się bawił :loveu:

Posted

[quote name='karolciasz28']Psiaki z Mielca:
Piesek Patelnia, mieszaniec sznaucera miniaturowego. Ma około 2 lat. Jest na świetlicy. Został przyjęty z Łańcuta 29.07.2010. Kochany bardzo towarzyski psiak. Akceptuje inne psy.

.................