zahirka11 Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 jutro popytam ludzi ze szkoły może ktoś coś wie... olbrzymów u nas mało więc może ktoś będzie znał psiaka... Quote
malawaszka Posted June 16, 2013 Author Posted June 16, 2013 Olbrzymek z powyższych zdjeć jest w DT u Agnieszki Szpotowicz w Radomiu - jest starszym psem, niestety sprawia problemy :( być może ma jakiś problem już związany z wiekiem, demencją... Quote
malawaszka Posted June 16, 2013 Author Posted June 16, 2013 a taka cudowna suczka szuka PILNIE DT - okolice Poznania, nie wiem czy jest bardziej jak średniak czy olbrzym http://www.dogomania.pl/forum/threads/244428-Pilne-pi%C4%99kna-%C5%82agodna-maja-szuka-dt-lub-ds-inaczej-%C5%82a%C5%84cuch [quote name='supergoga'][FONT=Arial]Maja ma ok.3-4 lat, jest piękna, wesoła, niekonfliktowa, kontaktowa, energiczna, przyjacielska w stosunku do wszystkich ludzi i wszystkich psów. Rewelacyjna jak ktoś chce aktywnego, łagodnego psa.[/FONT] [FONT=Arial]Błagam choćby o DT – jeśli zostanie w przytulisku – trafi na łańcuch – więcej pisać nie chcę, mogę na PW. Pomóżcie mi ja jak najszybciej zabrać.... Po kapieli i czesaniu - istne cudo będzie. [/FONT] Quote
malawaszka Posted June 16, 2013 Author Posted June 16, 2013 (edited) Właściciel ODNALEZIONY!!!! Edited June 17, 2013 by malawaszka Quote
Pink Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 Ale sliczniutki nietoperek :loveu: A Maja bedzie sliczna sunka jak sie ja doprowadzi do ladu i skladu. Quote
malawaszka Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 czy to już wakacje???? ja jestem załamana... Ta suczka trafiła do schroniska w Radomiu, ma około 8 lat i PILNIE szukamy dla niej domu tymczasowego lub stałego - suczka ma owrzodzenie rogówki i wymaga zakraplania oczka. PROSZĘ O POMOC!!!! RADOM 608 464 683 [email protected] Quote
malawaszka Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 ludzie znaleźli pieska, przebywa u nich w jakimś garażu ale rodzina chce żeby już się go pozbyli czyli oddali do schroniska... Pieska znaleziono na początku maja w Dąbrowie Tarnowskiej. Jest niewidomy, albo widzi bardzo słabo. Taki pies w schronisku jest skazany na wielki stres, pogryzienia, dramat... nie poradzi sobie. To staruszek, czy znajdzie się ktoś kto przygarnie go do swojego serca??? Proszę o pomoc! tel. 608 464 683 [email protected] ten pies to dramat - słaby kontakt, boi się ludzi - nie miał łatwego zycia na pewno :( często kręci się w kółko wokół wlasnej osi, nie wiem czy w ogóle widział go wet :placz: Quote
malawaszka Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 sunia z Radomia jedzie jutro do Pruszkowa na tymczas - będzie pod naszą opieką, a dla pieska nic nie mam :( i jeszcze jest w dramatycznym stanie czarny mini w Łodzi :placz: Quote
WATACHA Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 Taki jest człowiek bezsilny :(.A minikowi z Łodzi co się dzieje? Quote
malawaszka Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 [quote name='WATACHA']Taki jest człowiek bezsilny :(.A minikowi z Łodzi co się dzieje? trafił do schroniska jakiś tydzień temu, może ciut więcej - odkąd sylwia mi o nim powiedziała to ciągle o nim myslę ale nie wiem co zrobić :( tam jest leczony, ale to takie leczenie na oko, na szczęście poprawa jest trafił w takim koszmarnym stanie, że czegoś takiego nie widziałam jeszcze... w schronie myśleli, że ta kula którą ma przy prawym uchu to jakiś guz, a to sierść - odeszła mu sama od skóry :( ropa, smród... koszmar!!! musiał być gdzieś trzymany w zamknięciu bo grubiutki skóra pękała mu przy kazdym dotyku a to po jakimś czasie - już lepiej jest :placz: Quote
AniaGucio Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Obraz nędzy i rozpaczy :placz:. To średniak czy mini? Quote
farmerka63 Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 .... tu mi się stek niewybrednych inwektyw ciśnie na usta, ale zmilczę.... Czy to sa "tylko" odparzenia, czy jakas choroba skóry ? Quote
malawaszka Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 (edited) No właśnie Beatko tego nie wiadomo bo zeskrobin nie zrobiono w schronisku - leczą na oko tak jak pisała, ale wygląda na ropne zapalenie skóry skoro antybiotyki pomagają i jest coraz lepiej - mam nadzieję, że "tylko" to, aaa jest też spryskiwany imaverolem i kąpany w nizoralu więc antygrzybiczo też działają - sorki - umknęło mi Edited June 19, 2013 by malawaszka Quote
farmerka63 Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Ale zwróćcie uwagę, że on jest nawet okrąglutki ... Jak można codziennie karmić zwierzaka i udawać , że się nie widzi tej rosnącej góry cuchnącego filcu ???? Quote
malawaszka Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 [quote name='farmerka63']Ale zwróćcie uwagę, że on jest nawet okrąglutki ... Jak można codziennie karmić zwierzaka i udawać , że się nie widzi tej rosnącej góry cuchnącego filcu ????[/QUOTE] ja nie mogę tego zrozumieć, ani sobie wyobrazić kto i w jakich warunkach go przetrzymywał Quote
WATACHA Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Mi też się to w głowie nie mieści :(.Co za k...... , ktoś odrobiny sumienia nawet nie miał, bezduszność. Quote
Pink Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Waszek a jak on do ludzi i innych psow- daje sobie robic przy sobie, czy Taki niedotykalski jak Felix? No nie moge - cholera ale biedaczystko a ja kurna nie moge, bo mi go Felix zezre :roll: Quote
Recommended Posts