Jump to content
Dogomania

Sznaucery w schroniskach - informacje bieżące - ZAJRZYJ i pomóż!!!

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olbrzymek z powyższych zdjeć jest w DT u Agnieszki Szpotowicz w Radomiu - jest starszym psem, niestety sprawia problemy :( być może ma jakiś problem już związany z wiekiem, demencją...

Posted

a taka cudowna suczka szuka PILNIE DT - okolice Poznania, nie wiem czy jest bardziej jak średniak czy olbrzym

http://www.dogomania.pl/forum/threads/244428-Pilne-pi%C4%99kna-%C5%82agodna-maja-szuka-dt-lub-ds-inaczej-%C5%82a%C5%84cuch

[quote name='supergoga'][FONT=Arial]Maja ma ok.3-4 lat, jest piękna, wesoła, niekonfliktowa, kontaktowa, energiczna, przyjacielska w stosunku do wszystkich ludzi i wszystkich psów. Rewelacyjna jak ktoś chce aktywnego, łagodnego psa.[/FONT]
[FONT=Arial]Błagam choćby o DT – jeśli zostanie w przytulisku – trafi na łańcuch – więcej pisać nie chcę, mogę na PW.
Pomóżcie mi ja jak najszybciej zabrać....

Po kapieli i czesaniu - istne cudo będzie.
[/FONT]

Posted

czy to już wakacje???? ja jestem załamana...

Ta suczka trafiła do schroniska w Radomiu, ma około 8 lat i PILNIE szukamy dla niej domu tymczasowego lub stałego - suczka ma owrzodzenie rogówki i wymaga zakraplania oczka.

PROSZĘ O POMOC!!!!
RADOM
608 464 683
[email protected]

Posted

ludzie znaleźli pieska, przebywa u nich w jakimś garażu ale rodzina chce żeby już się go pozbyli czyli oddali do schroniska...

Pieska znaleziono na początku maja w Dąbrowie Tarnowskiej. Jest niewidomy, albo widzi bardzo słabo.
Taki pies w schronisku jest skazany na wielki stres, pogryzienia, dramat... nie poradzi sobie.
To staruszek, czy znajdzie się ktoś kto przygarnie go do swojego serca???

Proszę o pomoc!
tel. 608 464 683
[email protected]

ten pies to dramat - słaby kontakt, boi się ludzi - nie miał łatwego zycia na pewno :( często kręci się w kółko wokół wlasnej osi, nie wiem czy w ogóle widział go wet :placz:

Posted

[quote name='WATACHA']Taki jest człowiek bezsilny :(.A minikowi z Łodzi co się dzieje?

trafił do schroniska jakiś tydzień temu, może ciut więcej - odkąd sylwia mi o nim powiedziała to ciągle o nim myslę ale nie wiem co zrobić :( tam jest leczony, ale to takie leczenie na oko, na szczęście poprawa jest

trafił w takim koszmarnym stanie, że czegoś takiego nie widziałam jeszcze...

w schronie myśleli, że ta kula którą ma przy prawym uchu to jakiś guz, a to sierść - odeszła mu sama od skóry :(

ropa, smród... koszmar!!!

musiał być gdzieś trzymany w zamknięciu bo grubiutki

skóra pękała mu przy kazdym dotyku

a to po jakimś czasie - już lepiej jest

:placz:

Posted (edited)

No właśnie Beatko tego nie wiadomo bo zeskrobin nie zrobiono w schronisku - leczą na oko tak jak pisała, ale wygląda na ropne zapalenie skóry skoro antybiotyki pomagają i jest coraz lepiej - mam nadzieję, że "tylko" to,
aaa jest też spryskiwany imaverolem i kąpany w nizoralu więc antygrzybiczo też działają - sorki - umknęło mi

Edited by malawaszka
Posted

[quote name='farmerka63']Ale zwróćcie uwagę, że on jest nawet okrąglutki ... Jak można codziennie karmić zwierzaka i udawać , że się nie widzi tej rosnącej góry cuchnącego filcu ????[/QUOTE]

ja nie mogę tego zrozumieć, ani sobie wyobrazić kto i w jakich warunkach go przetrzymywał

Posted

Waszek a jak on do ludzi i innych psow- daje sobie robic przy sobie, czy Taki niedotykalski jak Felix? No nie moge - cholera ale biedaczystko a ja kurna nie moge, bo mi go Felix zezre :roll: