Jump to content
Dogomania

Sznaucery w schroniskach - informacje bieżące - ZAJRZYJ i pomóż!!!

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='Saththa']no włąsnie skad wiesz ze go nie zjem :lol: :diabloti: tj ja jak ja ale Ten czarny duży w domu?:)[/QUOTE]

Ja wiem że nie zje, jest tylko jedna rzecz lepsza od posiadania psa - a mianowicie posiadanie dwóch psów.

Edited by JOAPG
Posted (edited)

Jaki Ciapek- Negatyw poprostu, przez tą komputeryzacje wszyscy zapomnieli jak wyglądał megatyw zdjęcia, a właśnie tak wyglądałby czarny sznupek w negatywie. no i uff że Saththa go zaklepała, bo jaż mi zaczął dekielek podskakiwać i się zastanawiałam czy trzy psy będą fajniejsze od dwóch.

Edited by JOAPG
Posted

[quote name='JOAPG']Jaki Ciapek- Negatyw poprostu, przez tą komputeryzacje wszyscy zapomnieli jak wyglądał megatyw zdjęcia, a właśnie tak wyglądałby czarny sznupek w negatywie. no i uff że Saththa go zaklepała, bo jaż mi zaczął dekielek podskakiwać i się zastanawiałam czy trzy psy będą fajniejsze od dwuch.[/QUOTE]

masz rację rację-NEGATYW

Posted

Super, że go bierzesz... przechrzcij przynajmniej będzie pasowało :)
pokaże wam dlaczego tak mi sie spodobał Ciapek, to moja Figusia, kochana sunia z ery przed sznupowej(troszkee inna od tej waszkowej:eviltong:)[IMG]http://imageshack.us/a/img194/1116/figusia2.jpg[/IMG]

[IMG]http://imageshack.us/a/img707/9246/figusia1.jpg[/IMG]

Jak zobaczyłam Ciapka to o niej pomyślałam. Taki sentyment do bieluchów

Posted

[quote name='weszka']O ja cieeeeeeeeeeeeeee ale zajefajnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sandra :loveu::multi:[/QUOTE]

Ty weź bo chyba zamówie drugą kostke;) tylko musze go zobaczyc jaki on wielkosciowo jest :lol:

Posted

[quote name='zerduszko']Pracujesz.. jak to Jambi kiedyś rzekła :D[/QUOTE]

to było "poniekąd", nie - "tak jakby" :megagrin:

a wiecie, że ja dopiero dziś mogę prześledzić historię love story Sandry ... echhhh.... :loveu:

[quote name='zerduszko']Tylko ja mam czerwone światła :placz:[/QUOTE]

buahahahahaha :roflt: ... a mi dzisiaj fejzbuk powiedział coś innego :diabloti: