Jump to content
Dogomania

Sznaucery w schroniskach - informacje bieżące - ZAJRZYJ i pomóż!!!

Recommended Posts

Posted

lika1771 napisał(a):
Czy ta bida bezpieczna?

bezpieczna o tyle, ze mieszka w klatce kennelowej w lecznicy, ale to nie warunki dla starszego psiaka - ciągle ludzie obcy, psy, nie ma swojego kąta i ludzia ma tylko na chwilkę - bardzo bardzo potrzebny dom

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze mam szlaban od mojego Tz,ze dopoki Joszka(sunia u mnie w dt) nie znajdzie domu,nici z nastepnego psa....Wkurzyl sie,bo siedzial troche w domu,a sunia lala na lozka,podloge,pogryzla buty,dzwi,nowa kape i on to widzial..

Posted

lika1771 napisał(a):
Kurcze mam szlaban od mojego Tz,ze dopoki Joszka(sunia u mnie w dt) nie znajdzie domu,nici z nastepnego psa....Wkurzyl sie,bo siedzial troche w domu,a sunia lala na lozka,podloge,pogryzla buty,dzwi,nowa kape i on to widzial..

:placz: szkoda.... straszna szkoda, bo Muszka mimo ogłoszeń nie wzbudza zainteresowania, a to jest bardzo fajna sunia, tylko ludzie są ślepi... ona będzie prześliczna jak odrosną jej włoski, bródka...

Posted

Majka dzisiaj pojechała do domu :) Została zaszczepiona, ma około 3 lata. Pani przyjechała z Orzesza razem z siostrą i synem, bo chodziło o to, żeby sunia była łagodna do dzieci. Poszłyśmy na wybieg i Majka pokazała się z baaardzo dobrej strony, przychodziła na zawołanie i wskakiwała łapkami na kolana prosząc o głaskanie :-)
Sunia dostała bon na sterylkę, Pani już dzisiaj chciała jechać :D ale aż takich terminów to nie ma :P Będzie się więc umawiać. Mam jej maila więc za jakiś czas napiszę co tam i jak tam , a Pani ma mój nr więc jak coś to ma dzwonić:) Sunia nadaje się z marszu do kąpieli bo była ofilcowana i powkręcała jej się słoma w sierść :(
Pani miała kiedyś takiego sznupka podobnego, ale odszedł, a jej siostra też ma sznupaska :)

Posted

no ja jak zwykle mam obawy żeby nie ukluło im się żeby przed sterylką jeszcze szczeniaczki sobie fundnąć jak tam mają pieska w rodzinie aaa :mdleje: nic nie poradzę na to, że takie mam od razu myśli no... ale jak chciała dzisiaj już jechać to oby nie!!! :kciuki: malutka powodzenia :loveu:

Posted

lika1771 napisał(a):
Jaki jest stan zdrowia Muszki,ile ma latek i ile wazy?

jest zdrowa, miała robione badania i jest wszystko ok, latek to wg mnie ma powyżej 10, ale ile to ... ciężko określić, o wagę musiałabyś zadzwonić do Pani Marzeny 502 387 206 bo tego nie wiem, obstawiam ok 6-7 kg ale to tylko takie wróżenie z fusów

Posted

Info od Fundacji Bernardyn
Sznaucer miniatura ur 12. 12. 11 samiec. Szuka domu albo dt. właściciele chcą go natychmiast oddać. Pies mieszka w kojcu(!) na dworze, kompletnie zaniedbany, zaszczepiony. Radomsko

Pies ma dopiero rok, wychowywał się z dziećmi, ale widocznie zabawka się już znudziła - pieska nie nauczono zostawania w domu więc najprościej było zamknąć w kojcu... zaniedbany jak widać!

woj. śląskie, Radomsko
608 464 683
[email protected]

Posted

PILNIE potrzebny tymczas dla sznupka mini - dla tego z Radomska i taki sam jest w Wodzisławiu - stamtąd wywożą do Mysłowic, a teraz pies siedzi w klatce, mega zadredziały i w ogóle masakra no:placz: DWA TYMCZASY na gwałt :modla:

Posted

To Radomsko 180 km ode mnie, daleko. No i jak wczoraj wyjechała Shila, to tz zaznaczył, że teraz muszę się wstrzymać z nowymi, bo dość kłopotów innych mamy (Grace znowu kuleje, chyba ten pazur znowu się paprze). No i czy taki mały może mieć ciachane jajka, bo mam sukę przedcieczkową. No i jak zwykle koszty, jakby co.

Ale jak biedaka wczoraj zobaczyłam, to zaraz na mapy Google wskoczyłam, bo o nim pomyślałam.

Posted

To ja jeszcze tylko się wtrącę z wieściami od adoptowanej Majki z Sosnowca. Dzisiaj dostałam odpowiedź na maila. Sunia jest bardzo grzeczna, nauczona czystości, w domu sama została póki co na godzinę i nic nie zniszczyła. Bardzo lubi całą rodzinę, włącznie z dzieckiem. Powoli uczy się prostych poleceń.
Sunia już przyzwyczaiła się do swojego imienia, którego Państwo nie zmieniają ;-) Jest rewelacyjna, jak o niej piszą i są bardzo zadowoleni, że mają takiego psa :loveu:
Gwoli ścisłości - sterylka umówiona na początek marca :cool3: