Jump to content
Dogomania

Sznaucery w schroniskach - informacje bieżące - ZAJRZYJ i pomóż!!!

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']nie mam dobrych wiesci niestety nadl jest źle, żadnej reakcji na leki; ta noc ... chciałabym żeby się już skończyła[/QUOTE]
A na co ona dostaje leki?

Wierzę, że sunia da radę a Ciebie tulim!

Posted

nie :( Balbinki nie ma już z nami... umarła koło 3 nad ranem... nic nie pomagało, ona przyjechała w tak strasznym stanie, że wet od razu mówił, że nie daje nadziei... ale ja chciałam dać jej szansę bo przecież nie przyjechała tu umrzeć, tylko po nowe życie, no to ma :( nowe życie tuż obok mojego Bolusia, mojej Pepy i naszej Soni ['] :( tak mnie to cholernie boli... zupełnie nie byłam na to przygotowana...

Posted

Biedna Balbinka, Ty też. Pocieszenie, że umarła w spokoju i cieple, zaopiekowana. Trzymaj się, choć to bardzo boli, ta bezsilność jest nie do zniesienia. Ona już nie cierpi.

Posted

Przyszłam z nadzieją, że jest lepiej :(. Co za ludzie, jak można porzucić psa w takim stanie, nienawidzę takich bezdusznych istot
Śpij spokojnie maleńka (*)

Posted

ech nie mogę się pozbierać... chodzę i ryczę, nie mogę się do nikogo odezwać bo zaraz łzy się cisną do oczy i głos się załamuje, to jest straszne bo nie po to ją ściągałam do nas żeby umarła no :( nie potrafię się z tym pogodzić... ale dość już bo nie od tego jest ten wątek...

Trochę dobrych wiadomości - w nowych domach:

Tosia od DoPi z DT
http://sznaucery.eadopcje.org/psiak/340

Silverek - jego adopcją, kastracją (tu z pomocą Magdy z Fioletowego Psa - dzięki za załatwienie taniego weta!!), fryzjerem zajęła się Danusia i Ania - Opiekunki mojego Brokacika :) Wczoraj odstawiły Silverka do DS w Siemianowicach :Rose:
http://sznaucery.eadopcje.org/psiak/335