malawaszka Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 jedne umierają (Muchomorek z Jędrzejewa) ['].... inne znajdują domy (Pędzel z Sosnowca).... a na ich miejsce pojawia się natychmiast mnóstwo nowych :cry: MOLI Moli ma ok. 5lat. W stosunku do innych psów i suczek jest łagodna. Jest trochę niepewna i nieufna, ale mimo to, widać, że lubi kontakto z człowiekiem, bo podchodzi i domaga się głaskania. Także trochę czasu, serca ii będzie dobrze.Moli musiała zostać całkowicie ogolona bo była koszmarnie zaniedbana, sierść zaczęła jej już odrastać. Do adopcji po sterylizacji. Gostyń 607350567 (po 16.00) NELLY Przed i po obcięciu: Młoda sznaucerka. Była bardzo zaniedbana stąd konieczność golenia "na zero". Więcej informacji dot. charakteru wkrótce. Do adopcji po sterylizacji! Gostyń 607350567 (po 16.00) Quote
malawaszka Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 chyba nie podzieliłam się tu z Wami wiadomością, że starowinka Sonia, która była w schronisku w Krakowie znalazła domek aż w Gdańsku! w weekend przyjechał po nią pani pociągiem. Dziś do mnie dzwoniła - jest bardzo dobrze, Sonusia śpi pod kocykiem, jest karmiona co 3 godziny bo jest szkielecikiem, wykąpana, wytulona - oby w szczęściu żyła jak najdłużej!!! Quote
WATACHA Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 wilczy zew napisał(a):nie podzieliłaś się, cudna wiadomość :) Na Facebooku podzieliła się wcześniej ;) Quote
malawaszka Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 bo już się gubię co, gdzie, kiedy.... Quote
malawaszka Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 czy ktoś chce pomóc w ogłaszaniu psów????? Quote
WATACHA Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 [quote name='malawaszka']czy ktoś chce pomóc w ogłaszaniu psów????? Ja ...zapomniałam napisać, żebyś mi podesłała następnego.Tylko teraz mam mniej czasu więc może potrwać troszkę dłużej Quote
malawaszka Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 ok dzięki!!! wysyłam zatem, a może ktoś jeszcze???? :modla: Quote
lika1771 Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 malawaszka napisał(a):ok dzięki!!! wysyłam zatem, a może ktoś jeszcze???? :modla: Ok jestem splukana jak diabli ,znajdz bazarek ogl.Konto podaj mi na pw dla 2 psiakow. Quote
wilczy zew Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 WATACHA napisał(a):Na Facebooku podzieliła się wcześniej ;) tam mnie nie ma Quote
ulana Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 [quote name='malawaszka']czy ktoś chce pomóc w ogłaszaniu psów????? Ja chętnie pomogę w miarę możliwości, ale... no właśnie: 1. nie mam o tym zielonego pojęcia i ktoś musiałby mnie poinstruować gdzie, co i jak; 2. przeżywam drugą młodość, a wraz z nią generalną powtórkę do testu szóstoklasisty i tak naprawdę będę do dyspozycji po 3 kwietnia. Mała Ruby rzeczywiście chwyta za serce tym swoim spojrzeniem... Ulana Quote
malawaszka Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 ulana to jak już będziesz miała więcej czasu to napisz tutaj albo do mnie na pw - prześlę instrukcję co i jak ok? :) dzięki! lika1771 dzięki! szukam, ale coś nie mogę znaleźć, jak znajdę to napiszę! Quote
Luna_wro Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 (edited) [quote name='malawaszka']czy ktoś chce pomóc w ogłaszaniu psów????? podeślij mi info, jak to się robi:) zdjęcia psiaka i przede wszystkim tekst!:) postaram się w weekend coś zadziałać;) ...a na teraz dwa ostatnie pakiety po 50 ogłoszeń są do Twojej dyspozycji:) http://www.dogomania.pl/threads/224739-Bazarek-OG%C5%81OSZENIOWY-do-50-og%C5%82osze%C5%84-do-31.03-ZAPRASZAM!!! Edited March 22, 2012 by Luna_wro Quote
Rumi. Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 mogę pomóc poogłaszać na najważniejszych portalach jak będę mieć chwilę ;) napewno gumtree i tablica by poszły, wyślij pw lub tu wstaw post z linkami do zdjęć oraz z opisem itp., no chyba że wstawiać ze strony sznupków? to wtedy wstaw tylko link :) Quote
gosia2313 Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Napisałam do tej Pani, która chciała Gacka. Poleciałam jej Sznupka, bo wydaje się dużo spokojniejszy nić Gacek, prosiła, żeby sprawdzić go na koty :) Quote
malawaszka Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 (edited) [quote name='Luna_wro']podeślij mi info, jak to się robi:) zdjęcia psiaka i przede wszystkim tekst!:) postaram się w weekend coś zadziałać;) ...a na teraz dwa ostatnie pakiety po 50 ogłoszeń są do Twojej dyspozycji:) http://www.dogomania.pl/threads/224739-Bazarek-OG%C5%81OSZENIOWY-do-50-og%C5%82osze%C5%84-do-31.03-ZAPRASZAM!!! oo super - dzięki!!! zaraz wstawiam! [quote name='greatmadwomen']mogę pomóc poogłaszać na najważniejszych portalach jak będę mieć chwilę ;) napewno gumtree i tablica by poszły, wyślij pw lub tu wstaw post z linkami do zdjęć oraz z opisem itp., no chyba że wstawiać ze strony sznupków? to wtedy wstaw tylko link :) no może być ze strony - np: http://sznaucery.eadopcje.org/psiak/51 http://sznaucery.eadopcje.org/psiak/55 [quote name='gosia2313']Napisałam do tej Pani, która chciała Gacka. Poleciałam jej Sznupka, bo wydaje się dużo spokojniejszy nić Gacek, prosiła, żeby sprawdzić go na koty :) trzymam kciuki!!!! ja mam zainteresowaną Cybisem, tylko ona ma sznupka miniaturę - ponoć przyjazny do innych psów, ale trzeba by dom sprawdzić - Ruda Śl. blisko granicy z Katowicami Edited March 22, 2012 by malawaszka Quote
gosia2313 Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 A będziesz sprawdzać, czy spytać kogoś ze schroniskowych wolontariuszy? Ona mogłaby w którąś sobotę przyjechać ze swoim sznupkiem i zobaczyć czy się polubią z Cybisem ;) Quote
malawaszka Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 gosia2313 napisał(a):A będziesz sprawdzać, czy spytać kogoś ze schroniskowych wolontariuszy? Ona mogłaby w którąś sobotę przyjechać ze swoim sznupkiem i zobaczyć czy się polubią z Cybisem ;) no własnie szukam kogoś kto ma bliżej niż ja - popytaj jak możesz, ja jej tak też pisałam że powinna w sobotę podjechać, ale też powinna mieć kilka dni wolnego po adopcji żeby nie zostawiać chłopaków tak od razu samych w domu Quote
malawaszka Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 Katowice: http://www.dogomania.pl/threads/225066 3 letnia minaturka Sadza http://www.dogomania.pl/threads/224165-MACY-miks-sznupka-szuka-domu-gdzie-poczuje-si%C4%99-kochana mix sznupka Macy czarny średniaczek 247/12 w schronisku od 03.03.12. i jeszcze taka mix średnia Metka Quote
ulana Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 malawaszka napisał(a):ulana to jak już będziesz miała więcej czasu to napisz tutaj albo do mnie na pw - prześlę instrukcję co i jak ok? :) dzięki! OK, odezwę się. Quote
WATACHA Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 malawaszka napisał(a):ok dzięki!!! wysyłam zatem, a może ktoś jeszcze???? :modla: A gdzie wysłałaś , bo szukam tu i tam i nie mogę znaleźć ;)? Quote
Anula Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 A co tam! O psie nic nie wiadomo ale wstawię i nie wiem czy to jest nawet pies w typie tej rasy! http://www.dogomania.pl/threads/223647-Schronisko-na-tzw.-quot-KONCU-SWIATA-quot-masa-psow-bezskutecznie-czekajacych-na-pomoc?p=18880436#post18880436 Quote
kajak Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 (edited) Malawaszko ten średniaczek na małym zdjęciu to w którym schronie siedzi? może masz jakieś większe zdjęcie już znalazłam. Edited March 23, 2012 by kajak Quote
malawaszka Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 będę miała jutro bo planuję jechać do schroniska i obciąć te sznupki katowickie Quote
Smolinos Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 SZNAUCER LIZAK DO ADOPCJI! Lizak to 2 letni nieco sznaucerowaty psiak, który trafił do schroniska z interwencji. Jest wesoły i przyjacielski. Zna podstawowe komendy i chętnie je wykonuje i zaraz czeka na nagrodę, a gdy jej nie ma to wylizuje ręce. Lubi też lizać ręce jesli sie go głaska, ot tak pokazuje swoja miłość. Lizak jest bardzo pogodnym psiakiem, grzecznym, ładnie chodzi na smyczy. Chętnie pokazuje brzuszek do głaskania. Z psami generalnie zgadza się, ale lubi dominować, najlepiej dom bez innych psów. http://www.doadopcji.pl/ogloszenie/98569/Lizak---sznaucerowaty-calusny-psiak-szuka-domu/ Quote
Recommended Posts