Jump to content
Dogomania

Sznaucery w schroniskach - informacje bieżące - ZAJRZYJ i pomóż!!!

Recommended Posts

Posted

No ja też, postaram się porobić mu jakieś plakaty jak dostanę zdjęcia, bo i tak z kwarantanny póki co nie wyjdzie. A jest śliczny, tak jak Tomi i Cedar taki dzieciak ;-)

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mówiłam? :D
Wydaje mi się, że jak urośnie to nie dużo. Super zadbany to nie, ale wygląda jakby miał brodę przystrzyżoną trochę, przynajmniej nie jest jakoś mega zarośnięty

Posted

no to ja nawet nie zaglądam, bo mogę się domyślac czego dotyczy...

tak sobie myślę, jakiś wątek by nam się przydał na informacje nie koniecznie dotyczące bezpośrednio psów - np. kwestia ulotek, zapotrzebowania na sprzęty, wymiany informacji, no chyba, że tutaj?

Posted

tutaj jak najbardziej - od tego jest ten wątek, mnożenie wątków jest niedobre bo potem ciężko je ogarnąć, chyba, że chcesz mieć swój wątek od takich różnych rzeczy to proszzz :lol:

Posted

tia, marze o tym :p własnej galerii nie ogarniam, a co dopiero nowy wątek...

nie, no to spoko, w takim razie moge tu ;)

to na początek: 24 czerwca jest w Warszawie Dzień Ziemi na Polach Mokotowskich - jak w zeszłym roku; w zeszłym roku nie udało nam się zorganizowac żadnego stoiska, ale udało nam się zorganizowac całkiem zgrabną akcje propagandową :)

Pytanie - czy w tym roku znajdą się osoby, które chciałyby pomóc? wiem, że mogę pewnie liczyć na JOAPG - jak w zeszłym roku, ale czy ktoś jeszcze?

Posted

Super Aniu! :) jest troche czasu, może nam się uda! :)

a przy okazji - jestem na etaie opracowywania tekstu do ulotek, które będzie można pobrać ze strony adopcyjnej (mam nadzieję, że jest taka możliwość) , a także, dla osób, które nie mają możliwości drukowania - będe rozsyłać , będę Was prosiła o ewentualne uwagi do tekstu ok? ;)

ale to najpewniej dopiero po weekendzie

Posted

wygląda super! tylko taka ulotka jest dość droga w druku bo dużo tuszu idzie - może zrobić taką i też jakąś w wersji ekono :lol: w sensie - nagłówek i stopka tak jak są, ale tło tekstu białe? żeby były dwie do wyboru w zależności jakie kto ma możliwości drukowania - wiem po sobie, że kiedy by mi to zwisało i drukowałabym takie jakie zrobiłaś, ale mamy kryzys w firmie i nawet tusz jest rzeczą cenną :(

a masz tą z zeszłego roku? bo nie pamiętam jak to wyglądało :oops: tekst chyba był ten sam nie?

Posted

Monia, jeśli miałabym drukowac u mnie w pracy - spoko, w dupie mam ekonomie :megagrin: ale ok, moge zrobić i wersje "ekono" :)

mi chodziło także o długośc tekstu - cZy nie za dużo? ta z zeszłego roku była dłuższa, ale tamta była dwustronna, teraz chciałam żeby było wszystko na jednej stronce, no i jeszcze coś? a jak Twoim zdaniem - czy coś takiego mogłoby pójśc do Who is Who? czy zupełnie co innego?

Ta jest w jpg, tą starą mam w Wordzie, ale mam zdjęcia na fb

Posted

może zmieniłabym, że pod naszą opieką "bywają" nie "znajdują się" tez psy rodowodowe, i to czerwone zaadoptuj zmieniłabym na "adoptuj" albo "przygarnij", nie jest za długi tekst, myslałam czy by nie dodać o tym, ze prosimy tez o pomoc, ale może wystarczy, że jest na stronie i jak już się ktoś zainteresuje i zajrzy na stronę to tam przeczyta nie?

Posted

"znajdują się" w sensie, że "czasem można u nas znaleźć" ;)

ale spoko, możemy zmienić, możemy zmienić wszystko - czekam na wszelkie sugestie :) a o tej pomocy chciałam wcisnąć, nawet przygotowałam tekst, ale potem go wyciełam bo dokładnie tak sobie pomyślałam, jak ktoś zajrzy to reszte doczyta na stronie, chociaż z drugiej strony... nie wiem? może to dopisac jednak?

dobra, jakby co, to ja zaraz wychodze do domu, ostatecznie zmienie wszystko w poniedziałek ok? :)

Posted

jambi napisał(a):
tia, marze o tym :p własnej galerii nie ogarniam, a co dopiero nowy wątek...

nie, no to spoko, w takim razie moge tu ;)

to na początek: 24 czerwca jest w Warszawie Dzień Ziemi na Polach Mokotowskich - jak w zeszłym roku; w zeszłym roku nie udało nam się zorganizowac żadnego stoiska, ale udało nam się zorganizowac całkiem zgrabną akcje propagandową :)

Pytanie - czy w tym roku znajdą się osoby, które chciałyby pomóc? wiem, że mogę pewnie liczyć na JOAPG - jak w zeszłym roku, ale czy ktoś jeszcze?

Wy to mnie chyba jednak nie lubicie ;).W tamtym roku nikt mi nie powiedział, w tym roku akurat 23 czerwca wyjeżdżam na tydzień.
Ale mogę jakoś w przygotowaniach pomóc, mogę też podrukować trochę ulotek :).Tylko proszę o informację co i jak :).

Posted

no jak to nikt nie powiedział - a nie było na forum pisane?

Dziś do nowego domu pojechał wreszcie Lolek z przytuliska w Golubiu-Dobrzyniu - bardzo się cieszę bo mi ten mały spokoju nie dawał - siedział tam od września!!! a wystarczyło go poogłaszać i już ma domek :)
http://sznaucery.eadopcje.org/psiak/10

szykują się też domy dla Ołóweczki i Czarnej z PdZ - odebrane z pseudo:
http://sznaucery.eadopcje.org/psiak/81
http://sznaucery.eadopcje.org/psiak/80