Rumi. Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Lena (?) sznaucerka mini z krakowskiego schroniska dziś poszła do domku do super ludzi, para adoptowała która nie mieszka razem, narazie będzie mieszkać z dużym kolegą a od czasu do czasu z koleżanką sznaucerką która też z pseudo była lecz już na prostą wyszła ;) fajni ludzie, sunia strasznie przestraszona ogólnie. Pani wypatrzyła ją na adopcjach sznupków na FB, poprosiłam aby napisała na profilu po jakimś czasie jak mała :) Quote
malawaszka Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 (edited) [quote name='greatmadwomen']Lena (?) sznaucerka mini z krakowskiego schroniska dziś poszła do domku do super ludzi, para adoptowała która nie mieszka razem, narazie będzie mieszkać z dużym kolegą a od czasu do czasu z koleżanką sznaucerką która też z pseudo była lecz już na prostą wyszła ;) fajni ludzie, sunia strasznie przestraszona ogólnie. Pani wypatrzyła ją na adopcjach sznupków na FB, poprosiłam aby napisała na profilu po jakimś czasie jak mała :) ooo SUPER!!!!!!! :loveu: dzięki za te info :) hura hura, dostałam od agamiki smska, że Lenka w domku, ale bez szczegółów :) a one takie fajne :) edit już mam! Lenka w nowym domku Edited March 20, 2012 by malawaszka Quote
Paulina87 Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Fundacja Czernyszowa już trzyma rękę na pulsie. Dzięki Malawaszka :) Quote
malawaszka Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 Łódź numer: 86 numer chip: 939000010293588 imię: Dropsik płeć: pies wiek: ok. 8 lat wielkość: mala rasa: sznaucer miniatura data przyjęcia: 2012-03-15 kwarantanna do 2012-03-29 przebywa w boksie: zwierzętarnia opis: Dropsik to starszy sznaucer miniaturka. Jest bardzo łagodny, grzeczny i przyjacielski. Trafił do nas mocno zaniedbany i chudy. Dropsik to spokojniutki, pozytywnie nastawiony psiaczek, po kwarantannie prosimy o dom dla niego. http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=7288 Quote
malawaszka Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 [quote name='Paulina87']Fundacja Czernyszowa już trzyma rękę na pulsie. Dzięki Malawaszka :) cieszę się ogromnie! jak ja im zazdroszczę - nie dość, że założyli sobie Fundację, w dość krótkim czasie mają prężnie działającą ekipę no i głównie tego, że czernyszy bezdomnych nie ma tak wielu jak sznaucerów - tzn z tego się cieszę i chciałabym, żeby sznupów też nie było... zamotałam :lol: no ale bardzo się cieszę, że są i że działają! a tymczasem proza sznaucerowego życia.... Łódź: RUBY numer: 93 numer chip: 939000010293630 imię: Ruby płeć: suka wiek: ok. 2 lat wielkość: mala rasa: mix szorstkowłosy data przyjęcia: 2012-03-17 kwarantanna do 2012-03-31 przebywa w boksie: gabinet opis: Ruby to nieduża, delikatna, sznaucerowata sunia. Trafiła do nas zaniedbana, w schronisku została ostrzyżona. Ruby jest bardzo spokojnym, troszkę nieśmiałym, wrażliwym psiątkiem. To przemiła, łagodna i grzeczna sunia. Jest troszkę wystraszona nowym miejscem, ale ufna i kontaktowa. Po kwarantannie polecamy sunieczkę do adopcji. http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=7291 no ja padłam na kolana przed tymi oczyskami! Quote
farmerka63 Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 O bogowie...Można przepaść z kretesem w tych rubinowych oczkach ... Komitet kolejkowy trzeba będzie założyć ! Quote
malawaszka Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 farmerka63 napisał(a):O bogowie...Można przepaść z kretesem w tych rubinowych oczkach ... Komitet kolejkowy trzeba będzie założyć ! a głowę daję że jak dojdzie do siebie to będzie taka sama zołza jak Mrówka - w jej oczach też można przepaść :D a to co wyprawia teraz ten mały tyran to głowa mała :D Quote
mala_czarna Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Rozwalają mnie takie zdjęcia, ale jako, że do ludzi nie mam za grosz zaufania, to sobie myslę zawsze, że najpierw adoptują takie cudo, bo takie oczka śliczne, bo kruszynka biedna, a później oddają, bo: za dużo szczeka, nasikała, kupę zrobiła, książkę zjadła, buta wyniosła, i duuuupa, na nic ta uroda. Quote
rita60 Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Własnie miałam pokazac te sznaucerowe cuda... Quote
jambi Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 o mmatko... http://schronisko.doskomp.lodz.pl/tmpimg/99158478.jpg ja sie nie dziwie że padłaś... mówie szczerze, gdyby nie to, że jest Abi... nieziemsko cudna... EDIT: jedna rzecz mi się tylko nie podoba - te jej cycochy http://schronisko.doskomp.lodz.pl/tmpimg/99158477.jpg Quote
malawaszka Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 no wygląda jakby była świeżo po szczeniakach albo coś... Quote
malawaszka Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 mala_czarna napisał(a):Rozwalają mnie takie zdjęcia, ale jako, że do ludzi nie mam za grosz zaufania, to sobie myslę zawsze, że najpierw adoptują takie cudo, bo takie oczka śliczne, bo kruszynka biedna, a później oddają, bo: za dużo szczeka, nasikała, kupę zrobiła, książkę zjadła, buta wyniosła, i duuuupa, na nic ta uroda. no często jednak jak piesek śliczny to ludzie potrafią duuuzoooo wybaczyć jak już go mają w domu, gorzej jak taki śliczny nie jest - wtedy o wybaczenie jakoś trudniej... Quote
jambi Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 ale wiecie co? jak tak na nia patrze... http://schronisko.doskomp.lodz.pl/tmpimg/99158475.jpg to ona mi wygląda na MIXa SHIH TZU! te oczy własnie, ta krótsza kufa (choć za długa na shih tzu), głowa szersza niż kufa... Quote
malawaszka Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 albo mix sznupka z czymś dłuższym, diabli wiedzą, i tak jest boska Quote
AniaGucio Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Waszka, a co z tym psiakiem z Koszalina? Kinga się odzywała? Quote
malawaszka Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 AniaGucio napisał(a):Waszka, a co z tym psiakiem z Koszalina? Kinga się odzywała? kinga tak, ale jak zwykle ludzie, którzy najpierw straszą schroniskiem, obiecali zdjęcia i cisza... wrrr nienawidzę Quote
AniaGucio Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Piszesz o olbrzymie, a mnie chodziło o miniaturkę, która pojawiła się tydzień, 2 tygodnie temu... nie byłaś pewna czy to sznaucer Quote
AniaGucio Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [quote name='Anula']W Koszalinie jest takie cudo.Ma na imię Gapa.Więcej fotek w linku. http://adoptuj-psa.cba.pl/gapa12.html Chodzi mi o tego pieska Quote
malawaszka Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 aaa to o tym psiaku nic nie wiem - zapomniałam o niej :oops: już pytam kingi ale mnie się wydaje że to nie jest sznup Quote
kajak Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 takie cuda w Mosinie ten jeden taki sznupkowaty Quote
kajak Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Jezuuu ta mała do zżarcia taka słodka że szok:loveu: i te ślepka cudna:crazyeye: Quote
kajak Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 farmerka63 napisał(a):O bogowie...Można przepaść z kretesem w tych rubinowych oczkach ... Komitet kolejkowy trzeba będzie założyć ! Ja chyba pierwsza stanę :) Quote
wieso Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 kajak napisał(a):Ja chyba pierwsza stanę :) ja zaraz za Toba, dobrze ? :) Quote
Recommended Posts