Jump to content
Dogomania

Sznaucery w schroniskach - informacje bieżące - ZAJRZYJ i pomóż!!!

Recommended Posts

Posted

Lena (?) sznaucerka mini z krakowskiego schroniska dziś poszła do domku do super ludzi, para adoptowała która nie mieszka razem, narazie będzie mieszkać z dużym kolegą a od czasu do czasu z koleżanką sznaucerką która też z pseudo była lecz już na prostą wyszła ;) fajni ludzie, sunia strasznie przestraszona ogólnie. Pani wypatrzyła ją na adopcjach sznupków na FB, poprosiłam aby napisała na profilu po jakimś czasie jak mała :)

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='greatmadwomen']Lena (?) sznaucerka mini z krakowskiego schroniska dziś poszła do domku do super ludzi, para adoptowała która nie mieszka razem, narazie będzie mieszkać z dużym kolegą a od czasu do czasu z koleżanką sznaucerką która też z pseudo była lecz już na prostą wyszła ;) fajni ludzie, sunia strasznie przestraszona ogólnie. Pani wypatrzyła ją na adopcjach sznupków na FB, poprosiłam aby napisała na profilu po jakimś czasie jak mała :)

ooo SUPER!!!!!!! :loveu: dzięki za te info :) hura hura, dostałam od agamiki smska, że Lenka w domku, ale bez szczegółów :) a one takie fajne :)

edit już mam! Lenka w nowym domku

Edited by malawaszka
Posted

Łódź

numer: 86
numer chip: 939000010293588
imię: Dropsik
wielkość: mala
rasa: sznaucer miniatura
data przyjęcia: 2012-03-15
kwarantanna do 2012-03-29
przebywa w boksie: zwierzętarnia

opis: Dropsik to starszy sznaucer miniaturka. Jest bardzo łagodny, grzeczny i przyjacielski. Trafił do nas mocno zaniedbany i chudy.
Dropsik to spokojniutki, pozytywnie nastawiony psiaczek, po kwarantannie prosimy o dom dla niego.

http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=7288

Posted

[quote name='Paulina87']Fundacja Czernyszowa już trzyma rękę na pulsie. Dzięki Malawaszka :)

cieszę się ogromnie! jak ja im zazdroszczę - nie dość, że założyli sobie Fundację, w dość krótkim czasie mają prężnie działającą ekipę no i głównie tego, że czernyszy bezdomnych nie ma tak wielu jak sznaucerów - tzn z tego się cieszę i chciałabym, żeby sznupów też nie było... zamotałam :lol: no ale bardzo się cieszę, że są i że działają!

a tymczasem proza sznaucerowego życia....

Łódź:
RUBY
numer: 93
numer chip: 939000010293630
imię: Ruby
wielkość: mala
rasa: mix szorstkowłosy
data przyjęcia: 2012-03-17
kwarantanna do 2012-03-31
przebywa w boksie: gabinet

opis: Ruby to nieduża, delikatna, sznaucerowata sunia. Trafiła do nas zaniedbana, w schronisku została ostrzyżona. Ruby jest bardzo spokojnym, troszkę nieśmiałym, wrażliwym psiątkiem. To przemiła, łagodna i grzeczna sunia. Jest troszkę wystraszona nowym miejscem, ale ufna i kontaktowa.

Po kwarantannie polecamy sunieczkę do adopcji.

http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=7291

no ja padłam na kolana przed tymi oczyskami!

Posted

farmerka63 napisał(a):
O bogowie...Można przepaść z kretesem w tych rubinowych oczkach ... Komitet kolejkowy trzeba będzie założyć !

a głowę daję że jak dojdzie do siebie to będzie taka sama zołza jak Mrówka - w jej oczach też można przepaść :D a to co wyprawia teraz ten mały tyran to głowa mała :D

Posted

Rozwalają mnie takie zdjęcia, ale jako, że do ludzi nie mam za grosz zaufania, to sobie myslę zawsze, że najpierw adoptują takie cudo, bo takie oczka śliczne, bo kruszynka biedna, a później oddają, bo: za dużo szczeka, nasikała, kupę zrobiła, książkę zjadła, buta wyniosła, i duuuupa, na nic ta uroda.

Posted

mala_czarna napisał(a):
Rozwalają mnie takie zdjęcia, ale jako, że do ludzi nie mam za grosz zaufania, to sobie myslę zawsze, że najpierw adoptują takie cudo, bo takie oczka śliczne, bo kruszynka biedna, a później oddają, bo: za dużo szczeka, nasikała, kupę zrobiła, książkę zjadła, buta wyniosła, i duuuupa, na nic ta uroda.

no często jednak jak piesek śliczny to ludzie potrafią duuuzoooo wybaczyć jak już go mają w domu, gorzej jak taki śliczny nie jest - wtedy o wybaczenie jakoś trudniej...

Posted

AniaGucio napisał(a):
Waszka, a co z tym psiakiem z Koszalina? Kinga się odzywała?

kinga tak, ale jak zwykle ludzie, którzy najpierw straszą schroniskiem, obiecali zdjęcia i cisza... wrrr nienawidzę

Posted

farmerka63 napisał(a):
O bogowie...Można przepaść z kretesem w tych rubinowych oczkach ... Komitet kolejkowy trzeba będzie założyć !

Ja chyba pierwsza stanę :)