Jump to content
Dogomania

Sznaucery w schroniskach - informacje bieżące - ZAJRZYJ i pomóż!!!

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zerduszko - jasne, że nie odwiozę . Nie zamierzam ruszyć z miejsca szanownej. Marta też - obie twierdzimy, że nadopiekuńczość jest niepedagogiczna. No i po cichu mamy nadzieję, że wymiękną ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
kasjas - oni wczoraj jej nie chcieli - miała zostać u farmerki i szukalibyśmy domu (już jest nawet chętny) - ale pewnie w rodzinie komuś zalezało bardziej niż temu babonowi co dzwonił... i dziś zadzwoniła, że jednak chcą, oni wiedzą, że nie muszą jej odbierać

a ja myśle że to nie to... przestraszyli sie, że bekną za porzucenie psa...

Posted

jambi napisał(a):
a ja myśle że to nie to... przestraszyli sie, że bekną za porzucenie psa...

ale czemu by się mieli przestraszyć jak nikt ich tym nie straszył, wręcz mieli powiedziane, że Zuzia może zostać u farmerki bez problemu

Posted

Aniu - sterylizowana.

ZADZWONILI PRZED CHWILĄ. Zrzekli się praw do Zofii. Marta zaraz będzie to miała na piśmie + książeczkę. Poszło bardzo łatwo - rzeczywiście cieniutki ten związek emocjonalny :(

Posted

Zosia już ma domek - najlepszy z najlepszych - Państwo będą dzwonić do farmerki się umówić kiedy przyjadą - z Wawy przyjadą bez szemrania, że daleko czy coś! to są Państwo, którzy mieli adoptowanego czarnego minika staruszka Bambusia z Rzeszowa i potem jeszcze starowinkę Zorkę nie wiem czy pamiętacie te psiaki, ale one już są za TM i czas pomóc kolejnej psince - wybrali Zosieńkę :loveu:

Posted

Kamień z serca :loveu::loveu::loveu:

Czekam na telefon i jak najszybciej się z Państwem umawiam . Niech Zochna ma wreszcie swój kąt i serce - tego drugiego brakowało jej chyba najbardziej!

Posted

Trudno powstrzymać pocenie oczu, jak się przeczyta o ludziach, którzy mają takie serca i chcą uszczęśliwić Zosię. I tak dobrze, że tamci się jej zrzekli, naprawdę też trzeba dziękować opatrzności za taki obrót sprawy.

Posted

Słuchajcie - obfite poty w oczach mam i ja - wedle słów Marako :D Państwo z Warszawy przed momentem zadzwonili !!! Przyjeżdżają w niedzielę - odległość nie ma dla nich ŻADNEGO ZNACZENIA, a jest to zdecydowanie więcej niż 50 km... Zochna trafia do raju - powiem krótko. :loveu::loveu::loveu: HURRRRAAAA !!!!!!!!

Posted

[quote name='farmerka63']Słuchajcie - obfite poty w oczach mam i ja - wedle słów Marako :D Państwo z Warszawy przed momentem zadzwonili !!! Przyjeżdżają w niedzielę - odległość nie ma dla nich ŻADNEGO ZNACZENIA, a jest to zdecydowanie więcej niż 50 km... Zochna trafia do raju - powiem krótko. :loveu::loveu::loveu: HURRRRAAAA !!!!!!!!

cudownie :loveu:

[quote name='wieso']wysoki racheunek za wit i opierunek wystawic !!!!!

już nie trzeba ;) na szczęście nie chcą Zosi - bufony...

Posted

[quote name='farmerka63']Słuchajcie - obfite poty w oczach mam i ja - wedle słów Marako :D Państwo z Warszawy przed momentem zadzwonili !!! Przyjeżdżają w niedzielę - odległość nie ma dla nich ŻADNEGO ZNACZENIA, a jest to zdecydowanie więcej niż 50 km... Zochna trafia do raju - powiem krótko. :loveu::loveu::loveu: HURRRRAAAA !!!!!!!!

No.. długo nie trzeba było czekać!! Należy sie psince ktoś kto będzie kochał :multi::multi:

Posted

[quote name='zerduszko']Nie pamiętamy tych staruszków, zapodaj linka :)

gdzie ja ci znajdę - Biluś (chyba go wcześniej przechrzciłam na Bambuś a ten był w emirze) nie miał wątku - on był na www tylko i tu pewnie na zbiorczym, a Zorka miała wątek - zakładała go doddy

Biluś

Zorka