Jump to content
Dogomania

Sznaucery w schroniskach - informacje bieżące - ZAJRZYJ i pomóż!!!

Recommended Posts

Posted

Domu szukają dwa sznaucery średnie
Suczka ma 9 lat, pies 5. Raczej wolą przebywać na dworze. Są ze sobą związane, więc byłoby super, gdyby zostały adoptowane razem - ale myślę, że to nie jest konieczne w tej sytuacji. Kobieta przygarnęła je dorosłe, jak to powiedziała "z klatki", są po przejściach - niestety teraz się tej Pani życie pokomplikowało i nie może już się psami zajmować. Psy umieją zachowywać czystość w mieszkaniu, choć preferowany dom z ogródkiem.
Lubią dzieci, co do innych psów - nie wiadomo. Nie są agresywne, szczekają na innych jeśli są za płotem. Z reguły przebywały na wybiegu 2 hektary, na smyczy podobno chodzą, choć wymagają pracy. Ona jest przymilna, pies też lubi głaskanie, jest bardziej energiczny od matki. Prawdopodobnie był bity (bał się ręki).
Lubią bardzo ruch i ludzkie towarzystwo.

Psy są w okolicy Chełma woj. lubelskie - jeszcze z właścicielką, ładne, zadbane i fajne psy
kontakt do mnie 608 464 683, [email protected]

trochę mam wątpliwości co do aktualności tych zdjęć...

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:x-mas::x-mas::x-mas:WSZYSTKIM KTÓRZY POMAGAJĄ BIEDNYM, PORZUCONYM PSIAKOM Z OKAZJI NADCHODZĄCYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA WIELE SERDECZNOŚCI, RADOŚCI, RODZINNEGO CIEPŁA, SAMYCH DOBRYCH LUDZI DOOKOŁA, CIERPLIWOŚCI, ZAPAŁU, BOGATEGO MIKOŁAJA I OBY TYCH POTRZEBUJĄCYCH BYŁO JAK NAJMNIEJ :x-mas::x-mas::x-mas:

Posted

Zniknęło już ze strony schroniska zdjęcie tego psiaczka, ale śpieszę donieść, że maluch ze schroniska w Poznaniu - ten, który tam długo już siedział - mix sznaucerka starszy, od wczoraj grzeje dupkę na kapanie u Pani Janiny, która adoptowała wcześniej moją kochaną Zuzię :loveu: będziemy mu szukać domku tylko czekam na info i zdjęcia

Posted

zobaczcie jakie cudo - dzieciątko w Łodzi :(
http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=6865

numer: 12
numer chip: 967000009240238
imię: Pyśka
wielkość: mala
rasa: mix szorstkowłosy
data przyjęcia: 2011-12-19
kwarantanna do 2012-01-02
przebywa w boksie: biuro (szatnia)

opis: Pyśka to młodziutka, około 6 miesięczna, przeurocza sunia w typie sznaucera. Jest spokojna i łagodna, ufna i kochająca ludzi. To przemiła, delikatna sunieczka. Polecamy do adopcji.

Posted

Przypadkiem zajrzałam do schronu w Szczecinie i takiego gogusia znalazłam :shake:

• rasa:
  • boks: K-14
  • numer: 1397/11
  • sterylizacja/kastracja: nie
  • szczepienia: tak
  • odrobaczenie: nie

Pies trafł do naszego Schroniska 25.11.2011, został dowieziony przez nasz samochód interwencyjny z ul.Zamoyskiego.