Jump to content
Dogomania

Sznaucery w schroniskach - informacje bieżące - ZAJRZYJ i pomóż!!!

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka - Pani co zabiera BETI do Czewy z Szydłowca ode mnie :) zabierzez sznupa z wielką radoscią /sama miała sunie sznupa/
o drugim nie mówiłam - daj mi TWOJ FON - podejsle Ci fona do Pani Eli i zagadasz - może weźmie Dwa:) czyli trzy
jak jej na sedalinie dadzą to chyba bedzie ok..jak bedzie spiocha jednego wiozła /ta sunie/

Posted

malawaszka napisał(a):
jezu po co na sedalinie? nie wiadomo czy one nie wymiotują - nic o nich nie wiadomo - ja jeszcze zapytam Figu, mój tel 608 464 683, jakiego psiaka ta pani bierze?

ta Pani wiezie moją tymczasowiczke - adoptuje ją.
zapytałam czy weźmie psa ze schroniska - bo pytałas na wątku czy jest transport...WEŹMIE
pytałam o jednego ...
cchesz - to pogadaj z nią:) moze weźmie dwa plus JEDEN :) ale w to wątpie czy podoła...te psy jej zasyfią auto totalnie - a babka na loook elegantka :)
chodzi Ci o czarnego sznupa i sunie?

Posted

tak o te psiaki chodzi, tylko co chwilę pojawiają się nowe i ja już nie wiem które są w większej potrzebie :( jeszcze jest jeden w Kielcach na ulicy o którym pisała Andzia - śliczny ostrzyżony sznupek na ulicy :( i jeden w Bytomiu z chorymi uszami :( a tym czasów NIE MA :(

Posted

Może ten kielecki po prostu i zwyczajnie zwiał ? Chyba nikt normalny nie prowadzi psa do fryzjera, żeby go za 5 minut wywalić... Chociaż pomału zaczynam wątpić w stan umysłów większej części naszego społeczeństwa :angryy:

Posted

farmerka63 napisał(a):
Może ten kielecki po prostu i zwyczajnie zwiał ? Chyba nikt normalny nie prowadzi psa do fryzjera, żeby go za 5 minut wywalić... Chociaż pomału zaczynam wątpić w stan umysłów większej części naszego społeczeństwa :angryy:

Zgadzam sie z toba w 100%....

Posted

zozolina napisał(a):
Malawaszko a temu z Bytomia co jest?uszy to wiem ale jak bardzo chore....?????
tem malenki z kielc?co z nimdalej bedzie?moze znalazł by u mnie przystan przed swietami....

napisałam tyle, ile wiem, nie mam jak jechać tam zobaczyć, ale uszy ma bolesne i nie bardzo daje sobie tam gmerać

Posted

no własnie najpierw w schronisku też mysleli, że starszy, ale teraz dostałam info, że ma około 1,5 roku - takie włoski się robią jak psiak zaniedbany jest - pewnie nie czesany nigdy, źle żywiony :(

Posted

ehh, Eustachy uciekł właścicielom tuż po adopcji, zanim dotarli do domu... to wyszło dopiero na wizycie poadopcyjnej, wcześniej nie raczyli nikogo poinformować. od miesiąca biega po lesie myślenickim... :(

Posted

No tak i golony maszynką, wtedy też niektóre szybko tracą kolor.
1,5 roku to dzieciak jeszcze. Może faktycznie komuś sie zgubił, moze ktoś go szuka... Oby!

Posted

natalek napisał(a):
ehh, Eustachy uciekł właścicielom tuż po adopcji, zanim dotarli do domu... to wyszło dopiero na wizycie poadopcyjnej, wcześniej nie raczyli nikogo poinformować. od miesiąca biega po lesie myślenickim... :(

No ja nie mogę:angryy: Nikt nie zawiadomił??? Co Ci ludzie mają w głowach???:angryy:

Posted

natalek napisał(a):

wiem widziałam na wątku krakowskim :( nienawidzę ludzi :( i nie mogę sobie darować, że go nie wzięłam wtedy jak brałam Tolę :(