Fides79 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 http://img14.imageshack.us/img14/8386/dsc02754e.jpg tu to wygląda jak Felek jak go wzięłam, tez był taki zarośnięty;) Quote
malawaszka Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 potrzebne domy tymczasowe :modla: Quote
anita_happy Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 malawaszka - Pani co zabiera BETI do Czewy z Szydłowca ode mnie :) zabierzez sznupa z wielką radoscią /sama miała sunie sznupa/ o drugim nie mówiłam - daj mi TWOJ FON - podejsle Ci fona do Pani Eli i zagadasz - może weźmie Dwa:) czyli trzy jak jej na sedalinie dadzą to chyba bedzie ok..jak bedzie spiocha jednego wiozła /ta sunie/ Quote
malawaszka Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 jezu po co na sedalinie? nie wiadomo czy one nie wymiotują - nic o nich nie wiadomo - ja jeszcze zapytam Figu, mój tel 608 464 683, jakiego psiaka ta pani bierze? Quote
anita_happy Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 malawaszka napisał(a):jezu po co na sedalinie? nie wiadomo czy one nie wymiotują - nic o nich nie wiadomo - ja jeszcze zapytam Figu, mój tel 608 464 683, jakiego psiaka ta pani bierze? ta Pani wiezie moją tymczasowiczke - adoptuje ją. zapytałam czy weźmie psa ze schroniska - bo pytałas na wątku czy jest transport...WEŹMIE pytałam o jednego ... cchesz - to pogadaj z nią:) moze weźmie dwa plus JEDEN :) ale w to wątpie czy podoła...te psy jej zasyfią auto totalnie - a babka na loook elegantka :) chodzi Ci o czarnego sznupa i sunie? Quote
malawaszka Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 tak o te psiaki chodzi, tylko co chwilę pojawiają się nowe i ja już nie wiem które są w większej potrzebie :( jeszcze jest jeden w Kielcach na ulicy o którym pisała Andzia - śliczny ostrzyżony sznupek na ulicy :( i jeden w Bytomiu z chorymi uszami :( a tym czasów NIE MA :( Quote
malawaszka Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 i sznaucerek z Kielc - błąka się po ulicach :( jak Bastuś wygląda :( Quote
farmerka63 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Może ten kielecki po prostu i zwyczajnie zwiał ? Chyba nikt normalny nie prowadzi psa do fryzjera, żeby go za 5 minut wywalić... Chociaż pomału zaczynam wątpić w stan umysłów większej części naszego społeczeństwa :angryy: Quote
malawaszka Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 może za cieczką... może ale wiesz jak jest... święta idą... goście przyjadą, miejsca w domu mało, a pies szczeka :shock: jestem taka wściekła z bezradności, że.... ech Quote
zozolina Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Malawaszko a temu z Bytomia co jest?uszy to wiem ale jak bardzo chore....????? tem malenki z kielc?co z nimdalej bedzie?moze znalazł by u mnie przystan przed swietami.... Quote
zozolina Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 farmerka63 napisał(a):Może ten kielecki po prostu i zwyczajnie zwiał ? Chyba nikt normalny nie prowadzi psa do fryzjera, żeby go za 5 minut wywalić... Chociaż pomału zaczynam wątpić w stan umysłów większej części naszego społeczeństwa :angryy: Zgadzam sie z toba w 100%.... Quote
malawaszka Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 zozolina napisał(a):Malawaszko a temu z Bytomia co jest?uszy to wiem ale jak bardzo chore....????? tem malenki z kielc?co z nimdalej bedzie?moze znalazł by u mnie przystan przed swietami.... napisałam tyle, ile wiem, nie mam jak jechać tam zobaczyć, ale uszy ma bolesne i nie bardzo daje sobie tam gmerać Quote
zozolina Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Wybieram sie do schronu w przyszłym tyg lub nawet jeszcze w weekend...niewiem...pozagladam,wiem ze nastr widnieje jeszcze jedna sznupkowa ok 2 letnia panna.... Quote
zozolina Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Chyba raczej....malawaszko czy moge wam jakos pomóc? Quote
malawaszka Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 zozolina a co możesz zrobić? chcesz wziać psiaka na tymczas? ten z Kielc nie wiadomo czy jeszcze jest - ostatnio był widziany we wtorek rano Quote
zozolina Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Tak chyba moge wziazc psiaka ale płci damskiej...bym wolała fujaek mam dosc w domu...bo 3.. Quote
malawaszka Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 teraz same chłopaki - chyba, że ta średniaczka z Radomia - mieszkasz w bloku? masz psy? dzieci? Quote
wilczy zew Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 szkoda,że mam małe mieszkanie i nie mogę wziąć drugiej bidy :( Quote
kasjas Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 O matko, znów tyle biedaków :-( Ten kielecki psiunio to chyba czarny kiedyś był... Wygląda na starszego :( Quote
malawaszka Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 no własnie najpierw w schronisku też mysleli, że starszy, ale teraz dostałam info, że ma około 1,5 roku - takie włoski się robią jak psiak zaniedbany jest - pewnie nie czesany nigdy, źle żywiony :( Quote
Noelle Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 ehh, Eustachy uciekł właścicielom tuż po adopcji, zanim dotarli do domu... to wyszło dopiero na wizycie poadopcyjnej, wcześniej nie raczyli nikogo poinformować. od miesiąca biega po lesie myślenickim... :( Quote
kasjas Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 No tak i golony maszynką, wtedy też niektóre szybko tracą kolor. 1,5 roku to dzieciak jeszcze. Może faktycznie komuś sie zgubił, moze ktoś go szuka... Oby! Quote
kasjas Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 natalek napisał(a):ehh, Eustachy uciekł właścicielom tuż po adopcji, zanim dotarli do domu... to wyszło dopiero na wizycie poadopcyjnej, wcześniej nie raczyli nikogo poinformować. od miesiąca biega po lesie myślenickim... :( No ja nie mogę:angryy: Nikt nie zawiadomił??? Co Ci ludzie mają w głowach???:angryy: Quote
malawaszka Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 natalek napisał(a):ehh, Eustachy uciekł właścicielom tuż po adopcji, zanim dotarli do domu... to wyszło dopiero na wizycie poadopcyjnej, wcześniej nie raczyli nikogo poinformować. od miesiąca biega po lesie myślenickim... :( wiem widziałam na wątku krakowskim :( nienawidzę ludzi :( i nie mogę sobie darować, że go nie wzięłam wtedy jak brałam Tolę :( Quote
Recommended Posts