Jump to content
Dogomania

Sznaucery w schroniskach - informacje bieżące - ZAJRZYJ i pomóż!!!

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ludzie kompletnie nieodpowiedzialni...
córka chciała psa, matka nie. wzięli eustachego wczoraj za namową córki, jednak córka wyjechała i zostawiła go matce, matka go nie chce i dziś ojciec przyjechał go oddać.

Posted

malawaszka napisał(a):
jakaś masakra totalna! wczoraj wzięli psa- córka chciała, a dziśwyjechała? to wczoraj nie wiedziała, że gdzieś jedzie? nic nie rozumiem ...

ludzie po prostu nie mają mózgu...

greatmadwomen może napisze coś dokładniej, bo to ona pytała się pracownicy o Eustasia (ja cały czas trafiałam na moment, gdy dyżurna była akurat zajęta) i do mnie zadzwoniła.

Posted

nie całkiem tak było, córka wzięła pieska dla mamy której piesek niedawno zdechł, tylko że córka dziś wyjechała do Francji bodajże i pieska zostawiła mamie, a mama pieska nie chce... więc eustachy dziś przed zamknięciem wrócił, akurat zaczepiłam pracownicę gdy 10min wczesniej go odprowadzała do boksu, mówiła mi iż super by było gdyby Nuka wraz z Eustachym poszła, ponieważ one się uwielbiają jak dziś opiekunka boksu odprowadziła eustachego do boksu to nuka tak się strasznie ucieszyła, zaczęła go lizać po pysku i bardzo była szczęśliwa że wrócił.

Posted

malawaszka napisał(a):
no to pewnie niemożliwe, żeby razem poszły jak nawet pojedynczo trudno znaleźć im domy :( poza tym oni się nawzajem nakręcają w tym swoim dzikustwie w kojcu

no tak, szczególnie że Nuka niszczy w domu i to jest jednak dodatkowy problem, kurczę tracę nadzieję, obawiam sie iż "zwykły kowalski" nie poradzi sobie z oswojeniem psiaków

Posted

greatmadwomen napisał(a):
no tak, szczególnie że Nuka niszczy w domu i to jest jednak dodatkowy problem, kurczę tracę nadzieję, obawiam sie iż "zwykły kowalski" nie poradzi sobie z oswojeniem psiaków

ja myślę, że przy odrobinie chęci i cierpliwości sobie poradzi. ;)
jednak jestem zdziwiona, że nimi jest tak małe zainteresowanie, przecież Eustachy to prawieże typowy sznaucer, a Nuce też urody nie brakuje...

Posted

natalek napisał(a):
ja myślę, że przy odrobinie chęci i cierpliwości sobie poradzi. ;)
jednak jestem zdziwiona, że nimi jest tak małe zainteresowanie, przecież Eustachy to prawieże typowy sznaucer, a Nuce też urody nie brakuje...

no tak tez się dziwię, ale wiesz jacy są ludzie... ciągle mi się przypomina ten facet co był zainteresowany eustachym i uznał go jak przyszedł do schronu za agresywnego...

Posted

malawaszka napisał(a):
oby tym razem był to NAPRAWDĘ SUPER DOM!!!!!!! :kciuki:

oby!!! Pani zrobiła na mnie naprawdę dobre wrażenie, powiedziałam jej jaki Eustachy jest, bez żadych bajeczek, że to będzie łatwa adopcja - ale pani jak na razie nie zraziła się. :)

Posted

pani będzie jeszcze do mnie dzwonić, nie jest z Krakowa. przyjedzie zobaczyć Eustasia (jeszcze nie wiem kiedy, ma się ze mną kontaktować) i jeśli wszystko pójdzie dobrze, to go wezmą.
będę o wszystkim informować tu na bieżąco :)